10 Meest Inspirerende Tiziana Terenzi Parfums Vrouwen Liefde

De naam Terenzi is synoniem met een familiebedrijf dat drie generaties doorkruist en de unieke artisticiteit van de individuele inspiratie en stijl van elk lid van de familie vastlegt.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De introductie van de Tiziana Terenzi-parfumlijn werd ontworpen en gepersonaliseerd door broers en zussen – Tiziana’s en haar artistieke verfijning en Paolo’s emotionele intelligentie als parfumeur.

parfum italiaans

In essentie injecteren ze hun herinneringen en ervaringen in de Tiziana Terenzi kaarsen en Tiziana Terenzi parfumlijnen.

Tiziana Terenzi Favorieten

De Extrait de Parfums waarover je vandaag leest zitten in elke fles en elke kaars van de Tiziana Terenzi productlijn. Hier zijn onze top 10 klassieke geuren:

  • Ursa
  • Porpora
  • Cassiopea
  • Delox
  • Vele
  • Andromeda
  • Al Contrario
  • Foconero
  • Dionisio
  • Chimaera

tziana terenzi ursa |

Ursa Extrait De Parfum

De Ursa is een goddelijk georkestreerde uniseksgeur geïnspireerd op de kustlijnen van het Comomeer, gehuld in mysterie, achter de Fiumelaccio-watervallen die alleen van maart tot oktober jaar na jaar stromen met een alarmerend ritme van comfort. De surrealistische herinnering inspireerde een bouillonachtige mix van kruiden en fruit door elkaar met een intense kracht als een typisch aroma.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Een geur van kruidige rum en nootmuskaat tot de muskus van patchouli, vetiver en wierook. Het eindigt op de zoetste noot van droge oud buaya boom en vanilleboon.


porpora tziana terenzi |

Porpora Extrait De Parfum

Een damesgeur, de Porpora is een verleidelijk huwelijk van floratonen met de hypnotiserende effecten van papaver gevolgd door een muskusachtige afwerking die de hele dag duurt.

Die verleidelijke florageuren komen voort uit absolute rozen- en frambozentandem met nootmuskaat, kaneel en de hypnotiserende klaproos.

Een muskusachtige mix van mirre, amber en kastanjehout, de geur van de Bulgaarse roos blijft vonken in de nachtlucht.

Lees ook:   8 Bvlgari Colognes die allemaal draaien om betrouwbare kwaliteit

Cassiopea tziana terenzi

Cassiopea Extrait De Parfum

Een dromerig parfum voor jullie beiden, de Cassiopea geur is een eerbetoon aan de complexiteit en eeuwige schoonheid van de dame in de lucht.

De verfijning van de geur is een klassieke mix van roos, zwarte peper en roze peperkorrels ‘ – gedragen over een drempel van rokerige en peperige tonen die zachtjes landen op zoete vanille en oude amberharsen – een gedurfde en felle geur voor klassiek opgeleide parfumexperts.


tziana terenzi delox |

Delox Extrait De Parfum

Delox, een parfum om de zintuigen te wekken van degenen die durven te dromen van een verre reis – zichzelf verliezen aan de geur van koffie gedragen over een zachte bries van de koninklijke iris die door de lucht waait, verder over velden van Turkse roos samen met vanille en zoete mirre.

Het duurt tot in de avond met de geuren van witte muskus, cederhout, amberhars en acaciahoning – een verleiding van noten versierd door mannen en vrouwen.


vele tziana terenzi |

Vele Extrait de Parfum

Het is een prachtig parfum voor vrouwen dat put uit de betoverende van Zuid-Amerikaanse culinaire hoogstandjes tot de uniciteit van de Braziliaanse cultuur – geworteld in een vrijgevochten levensstijl die alleen Vele wordt genoemd.

Een heerlijk boeket mango, vijgen, rode bessen en passievrucht genesteld in een gemacereerd bed van citrus, amber en mirre, met de etherische geur jasmijn, roos en ylang-ylang samen in een fruitige mix van papaja en kruiden. Gevestigd in de oudheden van amberhars, muskus, vanille, vervolgens poëtisch verzegeld in de houtachtige geur van pau-brasil boom.


andromeda tziana terenzi |

Andromeda Extrait de Parfum

Andromeda is een verbluffende creatie die begint met de robuuste tonen van bergamot en ylang-ylang, verzacht door jasmijn. Een superieure keuze voor de dame die op wil vallen en een duidelijke geur wil afgeven.

Lees ook:   Biotherm Homme Force Supreme Gel

Een geur van violette bladeren en lelies, die iedereen om haar heen betoveren met de geur van Damastroze, perzik en perennectar. Een karaf van muskusachtige amber en kasjmier eindigend op het zoetste Tiziana Terenzi-biljet – coconut poeder, vanille en de tonkaboon.


tziana terenzi al contrario |

Al Contrario Extrait de Parfum

Nostalgische ideeën die mannen en vrouwen hebben, kunnen omgekeerd genieten. De Al Contrario is meer een sierlijke maar elegante geur voor iedereen met een gekoesterde herinnering of reflectief moment dat een leven lang meegaat.

De gekoesterde smaak van gemacereerde cacaopeulen wordt gemengd met mout. Vallen en opstaan zoals herinneringen doen wanneer ze worden getriggerd door de geur van vanille en intenser worden gemaakt door de tonkaboon en geurige orchidee, gevolgd door het aroma van sandelhout, benzoë en het zoete afstoffen van hazelnoten en rietsuiker.

Fernweh Editions Kaarsen


foconero tziana terenzi |

Foconero Extrait de Parfum

Een betoverende uniseks rook die alleen wordt beschreven als een prachtige zwarte vuurachtige mix van geuren, genaamd Foconero. Een culturele mix van gedurfde tonen van geurige bergamot, limoen en tijm samengevoegd met jeneverbes, lavendel en het scherpe parfum van de Sorrento-citroen.

De verleidelijke creatie komt overeen met de zoute lucht betoverd door het ongeëvenaarde onderscheid van kardemomkruid. Het combineert aangenaam met lelietje-van-dalen, hyacint en ylang-ylang totdat het zich verbindt met de muskus van eikenmos, sandelhout, rode patchouli en ceder.


tziana terenzi dionisio |

Dionisio Extrait de Parfum

Een damesparfum om de mensen om haar heen te verleiden met de charme van het Dionisio parfum. Een heerlijke geur die Dionysus van boven naar beneden belichaamt. Een raadsel van intriges, de onverschrokken geur begint met genezen feromonen van Ambergris.

Een geur die degene die deze geliefde geur draagt baadt in Tahitiaanse vanille en lelie. Eindigend op een hoge noot van goed gerijpte leerachtige muskus van de Oudh-boom en Madagaskar-vanille.

Lees ook:   Lee Stafford Mini Dry Shampoo Blending Brush

tziana terenzi chimaera |

Chimaera Extrait de Parfum

De introductie van de Tiziana Terenzi in 2015 trok veel aandacht, zelfs van de gerenommeerde publicatie Robb Report Magazine’s Best of the Best – waarbij het merk werd bekroond voor zijn creatie van Chimaera voor de Tiziana Terenzi Anniversary Collection.

De geur wordt beschreven als “wild en weelderig” van oorsprong als het Griekse mythologische wezen, Chimera. Een aromatische mix van bloemige tonen van iris, anjer, pioenroos en zwarte magnolia, honing doorspekt tussen de oudheden van patchouli, Benjamin en tabak. Een androgyne geur voor beide geslachten – Tiziana Terenzi Chimaera.


tziana terenzi Paolo Terenzi |
Paolo Terenzi (Afbeelding afkomstig van @p.terenzi)

De parfumeur en de kunstenaar

Paolo Terenzi is de parfumeur van elke geur ontworpen in het huis van Terenzi. Hij is niet alleen een begenadigd parfumeur, maar ook een vat dat, net als zijn vader en grootvader, over de hele wereld zoekt naar de geuren die alleen van Moeder Natuur afkomstig kunnen zijn. Vervolgens transformeert en combineert hij die geuren in olfactorische reacties die meer lezen als een boek met een begin, een midden en een einde.

Tiziana Terenzi

Een generatie geuren

De drie generaties geuren die van de ene generatie op de volgende worden doorgegeven, versterken de eerbied van de familie Terenzi. Een levendige geschiedenis van kaarsenmakers getransformeerd door hun hoofdpersoon zoon.

Dat werd een uitbreiding van de uitbreiding toen de twee kinderen van Evelion, Paolo en Tiziana, het werk van hun gezin voortzetten en een merk producten introduceerden dat uniek is voor hun reis door de tijd.

Fernweh Editions Kaarsen

Wij geloven dat deze lijn de essentie van de naam Tiziana Terenzi creëert. Deze achternaam is ontworpen om te voldoen aan de waarde van de Tiziana Terenzi parfumprijs en het merk in al zijn elegantie en verfijning, waardoor we de perfecte geuren voor elke gelegenheid hebben.

Pin op Pinterest

Parfums