München kan je niet onverschillig laten. Iedereen kan er iets bijzonders vinden omdat het echt de stad van contrasten is.

Ondanks de grootte en het aantal burgers en toeristen, is München nog steeds erg comfortabel en gezellig. Ik keer er graag keer op keer terug. En ik vind deze stad erg charmant en rijk aan geschiedenis en cultuur.

Deze keer heb ik 3 dagen in München doorgebracht en 3 monsters van parfumextracten La Botte, Le Gant, La Selle van Byredo waren ook bij me. Eén geur voor één dag.

Dit bericht bevat affiliate links, dat betekent dat ik een kleine commissie kan ontvangen, zonder kosten voor u, als u een aankoop doet via een link. Ik raad alleen merken aan die ik gebruik en vertrouw. Lees hier de volledige openbaarmaking.

La Botte, La Selle en Le Gant zijn de lijn parfumextracten van Byredo die zijn gewijd aan de geur van leer en is geïnspireerd door het meesterschap van handschoenmaker, schoenmaker en zadelmaker.

La Botte

La Botte is de meest eigenaardige geur onder deze drie parfumextracten. Het is een bedwelmende, gedurfde en zeer aantrekkelijke geur, die ongewone gevoelens oproept. Dit parfum heeft de geur van de nacht en magie. La Botte opent met de sterke leerachtig-bloemige geur.

Jasmijn geeft dit parfum zijn sensuele en een beetje zoete aroma, terwijl de noot van violet La Botte zijn heerlijke poederachtige accent geeft. Deze zachte bloemige noten worden omlijst door de opwindende noot van civetton, die dit parfum zeer verleidelijk en levendig maakt.

De basis van La Botte geur wordt vertegenwoordigd door het diepe en verleidelijke houtachtig-leerachtige akkoord met de tonen van mahoniehout en wild leer. La Botte van Byredo is het mysterieuze en verleidelijke leerachtige parfum dat je nooit onopgemerkt zal laten.

Lees ook:   Victoria's Secret Bombshell Oud Eau de Parfum

Notities: Jasmijn Absolute, Civetton, Midnight Violet, Mohogany Wood, Wild Leather.

Als het een plek was, zou het een lang verlaten theater zijn.

Als het een kleur was, zou het donkerviolet met goud zijn.

Als het één woord was, zou het een curiositeit zijn.

La Selle

La Selle is een zeer glad en elegant leerachtig parfum met een mooie lineaire geur. Deze geur heeft de geur van hoogwaardige lederwaren. La Selle opent met de indrukwekkende geur van zwarte thee en kasjmiertonen. Cashmeran geeft dit parfum zijn unieke en veelzijdige aroma met muskusachtige, rokerige en fluweelachtige accenten.

Het hart van La Selle wordt vertegenwoordigd door het diepe, warme en omhullende duo van leer en tabaksbladeren.

De noot van berkenboom maakt het geluid van leerakkoord nog expressiever, terwijl de noot van eikenmos dit parfum zijn verfrissende mosachtige geur geeft met de prachtige houtachtige accenten. La Selle by Byredo is het verfijnde en aantrekkelijke leerachtig-houtachtige parfum met lichte rokerige nuances.

Notities: Zwarte thee, kasjmier, leder accord, tabaksbladeren, berkenboom, eikenmos.

Als het een plek was, zou het een klein leeratelier zijn.

Als het een kleur was, zou het bruin vervaagd zijn.

Als het één woord was, zou het ambachtelijk zijn.

Le Gant

Le Gant is het meest zachte en verfijnde parfum van de drie Byredo-extracten. Deze geur opent met de heldere citrus-kruidige geur, die na een tijdje plaatsmaakt voor het mooie en zachte bloemige hart.

Heliotroop geeft dit parfum zijn expressieve en rijke geur met de heerlijke fruitige en zoete nuances, terwijl de noot van mimosa Le Gant zijn zachte bloemige aroma met houtachtige accenten geeft.

Lees ook:   Sisley Hair Rituel Set

Klik hier om mijn geurrecensie van Bibliotheque van Byredo te lezen.

De basis van Le Gant parfum wordt vertegenwoordigd door het sensuele en expressieve leerachtige akkoord. De noot van Acai-bes geeft deze geur zijn aangename fruitige geur, terwijl de noot van zacht amber Le Gant warm en sensueel maakt.

Katoen muskus voegt aan deze geur zijn zachte en omhullende aroma met lichte muskusachtige accenten toe. Le Gant is het mooie en tedere leerachtig-bloemige parfum.

Notities: Bergamot, Wilde Saffraan, Heliotroop, Mimosa, Acai, Katoen Musks, Zacht Amber, Toscaans Leer.

Als het een plek was, zou het een prachtig oud café zijn.

Als het een kleur was, zou het diep beige zijn.

Als het één woord was, zou het verfijnd zijn.

Het was mijn geurrecensie van 3 parfumextracten van Byredo, een niche parfummerk uit Zweden. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.