4 Beste Stella McCartney Parfums – Een uitgebreide beoordeling

Stella McCartney is een gerenommeerd modemerk en heeft een uitgebreide lijn van hoogwaardige parfums en geuren.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Met zoveel Stella McCartney-parfums om uit te kiezen, hebben we besloten om een nuttige gids samen te stellen met een beoordeling van onze vier favoriete Stella McCartney-parfums.

Onze Top Stella McCartney Parfum Picks

Met 30 verschillende parfums om uit te kiezen, waaronder het stoppen met Stella McCartney parfum, heeft het merk Stella McCartney zeker een geweldige selectie.

Na uitgebreid onderzoek konden we het beperken tot onze vier favoriete parfums van het designermerk.

Stella McCartney EDP

De Klassieker

Dus, hoe ruikt het klassieke Stella van Stella McCartney parfum? Dit spray parfum (ook verkrijgbaar als rollerbal) is een roze en bloemig genot.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De leidende geurnoten zijn een prachtige medley van Engelse rozen, maar de onderliggende noten zullen zeker ook bevallen. Opvallende geuren zijn mandarijn, pioenroos, amber en houtachtige geuren.

Stella McCartney EDP is een heerlijke geur voor elke drager die op zoek is naar een stijlvol parfum overdag. Deze retro-chique geur zal zeker een kenmerkende geur worden voor veel vrouwen die het uitproberen en is een geweldige pasvorm voor iedereen die op zoek is naar een subtiele vintage vibe.

In termen van gemak is dit bloemenparfum modieus en stijlvol genoeg om goed geschikt te zijn voor verschillende omgevingen. Draag het naar je werk, diner of lunch met vrienden wanneer je iets extra’s aan je ensemble wilt toevoegen.

Je vraagt je misschien af: is stella mccartney parfum stopgezet? Hoewel deze specifieke geur momenteel niet in productie is, zijn er tal van online bronnen om het te vinden – veel succes met het zoeken naar deze fanfavoriet.

Lees ook:   Clarins Hydra Essentiel Bi Serum Intensif

Stella Pop van Stella McCartney

Beste voor dag

Pop is een leuke en gedurfde geur met een houtachtige en bloemige geur. Gelanceerd in 2016, is dit parfum bedoeld om bevrijdend en emulatief te zijn van een vrije geest. Leidende noten zijn tomatenblad, groene mandarijn en violet blad.

Extra noten die de geur afronden zijn frangipani, tuberoos, violet. Onder de geur liggen hints van muskus, sandelhout en cederhout.

Pop is ontworpen met de millennial vrouw in gedachten. Progressief en vrijgevochten, de drager van Pop is enthousiast om in hun volwassen leven te groeien en de wereld stormenderhand te veroveren.

De bloemige en houtachtige muskus hint naar een drager die vooruitstrevend en origineel is, en die de volwassenheid heeft om te leiden en bewuste keuzes te maken.

Deze geur zou een heerlijk alledaags parfum zijn voor een jongere op de werkplek of in een sociale omgeving. Het plezier en de flirterige geur zijn jeugdig, maar de geur is ook evenwichtig genoeg om geschikt te zijn voor dagelijks gebruik.


Stella Pop Bluebell van Stella McCartney

Het beste voor de werkplek

Pop Bluebell werd in 2017 gelanceerd als een charmant vervolg op het origineel. Mogen we alleen maar zeggen dat we blij zijn met beide. Pop Bluebell is een bloemige en meer vrouwelijke kijk op de originele Pop geur.

Topnoten zijn Tomatenblad, Viooltjesblad en Groene mandarijn. Gecombineerd met deze geuren zijn de middelste noten van klokjesbloem, violet, tuberoos en frangipani. De geur wordt afgemaakt door hints van sandelhout, muskus en cederhout.

Net als Pop is Pop Bluebell bedoeld voor de verfijnde en progressieve millennial-vrouw. De drager van Pop Bluebell is vrouwelijk en zelfverzekerd, iemand die van de delicate dingen in het leven houdt, maar niet bang is om de leiding te nemen.

Lees ook:   Hugo Boss Just Different Eau de Toilette

Pop Bluebell is goed uitgebalanceerd en ingetogen genoeg om geschikt te zijn voor de werkplek en informele sociale omgevingen. De bloemige noten maken de geur ook een beetje flirter, wat goed kan doen voor date-avonden of meer formele sociale evenementen.


Stella door Stella McCartney

Beste voor Date Night

Stella Eau de Toilette werd uitgebracht in 2015 en markeerde de frisse nieuwe kijk van het merk op een rozenbloemig parfum. Hoofdnoten voor deze geur zijn Ijs citroen, Fresia en Mandarijn.

Fernweh Editions Kaarsen

Andere waarneembare geuren zijn Bulgaarse roos, pioenroos en violet blad. Underlying hints van barnsteen kunnen ook worden opgemerkt.

Stella McCartney EDT is een heerlijke kenmerkende geur voor een moderne vrouw. De drager van Stella McCartney EDT is slim en let op de trends, maar ze weet ook wanneer ze zich aan de klassiekers moet houden.

Dit is een originele kijk op een rozenparfum dat een chique en rijpe vrouw zou waarderen.

Deze geur zou heerlijk zijn op kantoor en op date nights. De geur is fris en bloemig en langdurig genoeg om de hele dag door te komen.

Licht en zoet zonder in overcomplicatie te duiken, dit is een eenvoudig en mooi parfum dat het verdient om deel uit te maken van de regelmatige dagelijkse rotatie.


Over Stella McCartney Perfume

Het Stella McCartney-label maakt designerparfums sinds 2003 toen ze STELLA uitbrachten. Het meest recente Stella McCartney parfum werd uitgebracht in 2017. Al met al heeft het bedrijf in totaal 30 verschillende parfums uitgebracht.

Hun lijn parfums is de afgelopen 20 jaar behoorlijk populair geworden en veel vrouwen gebruiken een Stella McCartney-parfum als hun kenmerkende geur.

Lees ook:   Aveda Control Finishing Paste

Als je je afvraagt waar je Stella McCartney parfum kunt kopen, is het overal verkrijgbaar bij warenhuizen en schoonheidswinkels zoals Sephora.

Stella McCartney parfums zijn ook verkrijgbaar in online winkels, maar zorg ervoor dat u de authenticiteit van het product bevestigt voordat u het koopt. Hoewel deze parfums designer zijn en aan de duurdere kant kunnen zijn, zijn ze een kwaliteitsproduct, dus het is de moeite waard om op zoek te zijn naar een Stella McCartney-parfumverkoop.

Fernweh Editions Kaarsen

Wie maakt het parfum?

Bij het bespreken van designerparfums is het altijd belangrijk om een moment te nemen om de zeer getalenteerde kunstenaars te erkennen die de geuren creëren.

Parfumeurs trainen uitgebreid om experts te worden in het maken van aantrekkelijke en gedenkwaardige geuren. Verder moeten parfumeurs ook creatief zijn om originele en unieke parfums op de markt te brengen.

Stella Mccartney

Stella McCartney heeft een groot assortiment creatieve parfums, vooral dankzij de bekwame parfumeurs waarmee het merk samenwerkt.

Een van de parfumeurs die met Stella McCartney werken, is bijvoorbeeld Jacques Cavallier, een beroemde Franse parfumeur die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de mode, waaronder Givenchy en Alexander McQueen.

Laatste gedachten

Stella McCartney is een fantastisch merk met een groot assortiment parfumproducten. Hoewel we vier van onze favorieten hebben uitgezocht, zijn er tal van andere die het overwegen waard zijn. En wie weet? Stella McCartney parfum kan je nieuwe kenmerkende geur worden!