4 Ultra Smooth Usher Colognes beoordeeld

De meesten van ons kennen Usher als een R &B-muzikant die beroemd is om zijn soepele en sensuele muziek. Maar de singer/songwriter heeft in de loop der jaren ook een selectie geuren uitgebracht, waarvan er vele geweldige, opvallende geuren voor mannen zijn.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

usher cologne voor mannen

Over Usher Cologne

De populaire muzikant heeft momenteel zeven colognes onder zijn merk. De eerste werd gelanceerd in 2007 en de meest recente was in 2018.

Alle usher cologne prijzen zijn redelijk, maar toch bedoeld om een luxe gevoel te hebben, kwaliteitsingrediënten te gebruiken en de drager zich luxueus te laten voelen.

Wie maakt de Keulen?

Voor zijn colognes heeft Usher de populaire parfumeurs Richard Herpin en Honorine Blanc aangetrokken. Dit zijn dezelfde neuzen achter veel geliefde ontwerpers en niche-uitblinkers, zoals die van onder anderen Marc Jacobs, Pinrose, Kilian, Calvin Klein en Tom Ford.

Hier zijn de beste van de beste als het gaat om usher’s cologne aanbod.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Onze topkeuzes voor Usher Colognes

BODE UR

Usher UR van Usher Eau De Toilette

Usher UR eau de toilette voor mannen, uitgebracht in 2008, is een gedenkwaardige, aquatische geur met kruidentonen die een zachte, eigentijdse indruk maakt.

Geurnoten

Topnoten zijn Fruit en Zeewater; hartnoten zijn Laurierblad, Nootmuskaat, Basilicum en Artemisia dracunculus; en de basis wordt afgerond door guaiac, kasjmier en sandelhout.

Het algehele effect van deze balans is aromatisch en marien. Het is een goed gemengde compositie die subtiele specerijen en houtachtige tonen combineert met lichtere, bijna poederachtige akkoorden dankzij de kruiden en oceaantonen.

Dit is de perfecte keuze voor mannen die uniek en mannelijk willen ruiken zonder enkele van de meer stereotiepe noten te dragen die te vinden zijn in mannen colognes.

Lees ook:   Goldwell Elumen bk@6

Hoewel dit een aantal typische houtachtige en kruidige akkoorden heeft, maakt de balans met de fruitige en mariene opening dit een veel aromatischere en frissere geur. Mannen die van een opbeurende en op de natuur geïnspireerde geur houden, zullen genieten van deze eau de cologne.

Waar te dragen

Gezien de frisse tonen heeft deze cologne bij de meeste mensen een indrukwekkende draagtijd, met een top van ongeveer vijf uur. Dit maakt het een geweldige kantoor- of daggeur. Het is onschadelijk en enigszins licht en fris, dus het is gemakkelijk te dragen en zou een geweldige kenmerkende geur zijn voor een man die graag schoon, fris en een beetje aquatisch ruikt.


BODE VOOR MANNEN

Usher for Men van Usher Eau De Toilette

Usher for Men, gelanceerd in 2007, is een unieke, warme, zoete mannengeur die sterk afhankelijk is van tropische fruitige tonen om een algeheel houtachtig, aromatisch effect te creëren.

Geurnoten

Deze cologne maakt gebruik van zeer unieke topnoten van meloen, citroenverbena en ananas, met middentonen van witte peper, vetiver, blauwe lavendel, violet blad en vetiver. De geur is geaard met basisnoten van sandelhout, suède, guaiac hout, amber en muskus.

Over het algemeen passen de tropische en citrusvruchten goed bij de kruiden, bossen en specerijen om een zwoel, ozonachtig effect te creëren.

Mannen die niet bang zijn om een beetje zoet te ruiken, moeten Usher for Men eens proberen. Het is een explosie van unieke noten op papier, maar in het echte leven creëert het een op het eiland geïnspireerde, frisse en kruidige geurbubbel die perfect is voor iedereen die wenst dat ze op vakantie waren in de tropen.

Deze Usher cologne is onlangs stopgezet, maar is nog steeds gemakkelijk te vinden op kortingssites of Usher cologne Amazon-retailers.

Waar te dragen

Ondanks de levendige tonen kan deze Usher cologne-geur de neiging hebben om iets dichter bij de huid te zitten, waardoor het een goede keuze is voor een werkgeur overdag. De tropische ondertonen zijn perfect voor warmer weer, maar laat je niet misleiden door de matigheid.

Lees ook:   Bioderma Sensibio AR Dagcrème

Dit kan ook een geweldige geur zijn om te dragen tijdens een avondje uit of zelfs op een date.


BODE HOMME

Homme van Usher Eau de Toilette

Deze geur voor mannen, gelanceerd in 2018, is herfst in een fles. Het is met name warm, pittig en diep, met een goed gemengde en uitgebalanceerde zoete kant.

Fernweh Editions Kaarsen

Geurnoten

Homme van Usher heeft topnoten van kardemom, appel, saffraan en mandarijn; het heeft midden noten van geranium, rozemarijn, gember en jasmijn; en de basisnoten zijn Hout noten, Tonkaboon, Muskus en Ambroxan.

De merkwaardige combinatie van kruiden, fruit, bloemen en amberachtige tinten onderscheidt deze, met een zeer mannelijk maar verrassend schoon totaaleffect.

Herfstliefhebbers verheugen zich! De warme, amberachtige, uitnodigende tonen van deze geur geven je het gevoel dat je appels plukt of pompoen snijdt wanneer je dit draagt. Je hoeft echter geen herfstliefhebber te zijn om van deze geur te genieten.

Het is nog steeds een casual, schone geur die je naar binnen trekt met goed uitgebalanceerde, donkerdere akkoorden. Zelfverzekerde mannen die een unieke en omhullende geur willen, zullen Homme waarderen.

Waar te dragen

Het is een geweldige geur voor koeler weer. Sommige van de diepere akkoorden vertalen zich misschien niet goed in de heetste delen van de zomer, maar het kan nog steeds een behoorlijke lentegeur zijn, afhankelijk van het weer waar je woont.

Hoewel het goed projecteert, is het onschadelijk en soepel, waardoor het een perfecte kenmerkende geur is die perfect overgaat van kantoor naar date night.


BODE VIP

Usher VIP van Usher Eau De Toilette

Deze geur uit 2009 is overwegend houtachtig en kruidig. Het versmelt leerachtige en citrusakkoorden tot een uitgaande, droge, bijna boozy geur.

Lees ook:   Dior Addict Lip Glow

Geurnoten

Usher VIP eau de toilette heeft topnoten van bergamot, mandarijn en kumquat; De middelste noten zijn Viooltjesblad, Nootmuskaat, Saffraan en Lotus; en de basisnoten zijn Houtachtige noten, Eikenmos, Suède en Vetiver.

De heldere citrus burst en oosterse kruiden en bloemige accenten geven een bijna poederachtig gevoel dat deze geur helpt verdubbelen als een unisex geur.

Fernweh Editions Kaarsen

Een zelfverzekerde, extraverte, charismatische man is de ideale Usher VIP-drager. Deze geur valt op als iets exotisch en verleidelijks; hierdoor is het een aandachtstrekker en een complimententrekker.

Mannen die ervan genieten om de best ruikende in de kamer te zijn en het niet erg vinden om aandacht te krijgen, zullen deze geur waarderen. Het ruikt weelderig en geeft dat rijke imago aan iedereen die het draagt.

Waar te dragen

Deze Usher cologne VIP geur is precies dat, VIP. Het is geweldig voor nachtkleding en schreeuwt sigarenlounges in de grote stad. De zwaarte past perfect bij kouder weer, waardoor dit een uitstekend bereik is voor de koudste winternachten.

Hoe rijk deze geur ook is, hij is nog steeds lichter dan veel concurrerende mannengeuren op de markt. Het krijgt veel vergelijkingen met Fahrenheit, hoewel het een veel lichtere, minder uitdagende take is.


Laatste gedachten

Terwijl sommige parfumliefhebbers celebrity-geuren bashen vanwege een gebrek aan originaliteit en kwaliteit, zijn Usher cologne-ingrediënten en vindingrijkheid vergelijkbaar met andere duurdere mannengeuren op de markt.

Het kan soms moeilijk zijn om oudere geuren van beroemdheden in handen te krijgen, maar als je je afvraagt waar je Usher cologne kunt kopen, bekijk dan enkele van de links voor de hierboven genoemde geuren en bekijk ook Amazon voor geweldige deals.

We hopen dat deze uitgebreide Usher cologne review je helpt bij het kiezen van een geweldige nieuwe date night cologne, kenmerkende geur of comfortgeur om van te genieten wanneer je maar wilt!