5 Beste Britney Spears Parfums (Die Echt Goed Ruiken)

Britney Spears is voor velen een icoon geworden, zowel vanwege haar innemende persona en persoonlijke worstelingen als haar muziek en uitvoerende vermogen. Ze is echter meer dan alleen een poplegende zangeres en danseres, ze heeft haar imperium ook uitgebreid tot een succesvolle (en uitgebreide) parfumlijn.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Britney Spears geuren zijn Curious, Control, (flanker: Curious In Control, Fantasy, (inclusief een groot aantal flankers zoals Midnight Fantasy, Hidden Fantasy, Intimate Fantasy, Circus Fantasy, Maui Fantasy, Sunset Fantasy en Island Fantasy), Prerogative, Private Show (flanker: VIP Private Show), Radiance (flanker: Cosmic Radiance) en Believe.

Hoewel de geuren van Britney Spears parfumsnobs misschien niet in gelovigen veranderen, zijn het solide celebrity-geuren voor een gemiddelde prijs. Net als Britney zelf combineren ze zoetheid en onschuld met iets zwoelders en sexyers. Of je nu een fan bent van haar muziek of gewoon op zoek bent naar een leuk parfum dat je budget niet zal breken, ze zijn een tweede blik waard.

Top 5 bestverkopende Britany Spears parfums voor dames

Wat zijn celebrity geuren?

Britney Spears is een andere beroemdheid die haar naam op een parfumflesje krijgt. Andere bekende beroemdheden hebben ook hun eigen geur gemaakt, zoals Celine Dion, Sarah Jessica Parker en Paris Hilton. De lijst is lang en er zullen er nog meer volgen.

Dit zijn combinaties van een product geproduceerd door een parfumhuis en verkocht onder de naam van een bekend persoon – celebrity marketing – om de bekendheid en verkoop te vergroten.

Zoals met alle celebrity marketing, zal de verkoop in eerste instantie het meest worden beïnvloed door de bekendheid van de persoon wiens naam op de fles staat. Herhaalverkoop zal hopelijk worden bepaald over de kwaliteit van het product. Hoe cynisch het ook klinkt voor geuriconoclasten, er zijn een aantal echt prachtige celebrity-parfums gemaakt door deze combinatie van roem en geur

Britney Spears Parfums: Wat is het beste?

Over het algemeen zijn de geuren van Britney Spears gericht op jonge vrouwen, met een zoete speelsheid. Het Britney Spears-assortiment volgt deze beproefde formule en de parfums zijn geproduceerd door veteranen uit de parfumindustrie die enkele van de beste designer- en celebrity-geuren op de markt hebben gecreëerd.

Hier zijn mijn beoordelingen van de beste Britney Spears-parfums die vaak te vinden zijn in warenhuizen en online bij retailers.


britney-spears-nieuwsgierig-review

Britney Spears Nieuwsgierige Eau de Parfum Spray

Britney Spears’ eerste parfum Curious, werd gemaakt door Claude Dir (ook de neus achter Curious Heart en Curious In Control) door Coty in 2004. Curious is een jeugdige fruitige bloemengeur die perfect is voor een jonge romantische vrouw. Het heeft een matige sillage, wat betekent dat de mensen om je heen het kunnen ruiken, maar zich niet overweldigd voelen.

Curious is minder zoet dan Fantasy en voelt over het algemeen verfijnder aan dan sommige van haar andere geuren. Het duurt 4-5 uur en is een perfecte lente / zomergeur. De fles is een gehurkt, afgerond turquoise prisma met twee roze harten bungelend aan gouden kettingen. Het breekt het licht en ziet er uniek uit tussen alle populaire minimalistische parfumflesjes die je vandaag ziet. Bekijk een ster in de badkamer van Anna Kendrick in de film ‘A Simple Favor’.

Lees ook:   Valentino Donna Perfume recenseerde: Voortreffelijk & indrukwekkend

Geurnoten: Louisiana Magnolia, Golden Anjou Pear, Lotus Flower, Tuberoos, Star Jasmine, Pink Cyclamen, Vanilla Infused Musk, Sandelhout, Blonde Woods.


Britney Spears Midnight Fantasy Eau De Parfum Spray

Britney Spears Midnight Fantasy Eau De Parfum Spray

Soms worden flankers, bedoeld als nevenvariaties op een geur, populairder dan de oorspronkelijke geur. Dat is precies wat er is gebeurd met Midnight Fantasy, de vierde geurrelease van Britney Spears en een van de best verkochte geuren in haar collectie. Gemaakt in 2006 door Caroline Sabas, het is zeker een zoete, fruitbom van een geur.

De fles is een ronde bol, in overeenstemming met de rest van de Fantasy-lijn, maar deze keer donkerblauw met lichtere blauwe Swarovski-kristallen voor een klein decoratief randje. Het is een zeer fruitige, sexy geur en doet me denken dat het het perfecte parfum is voor een romantische date night dansen in de tropen. Ik zou zeggen dat het door de zoetheid jonger scheef staat en meer een lente- of zomergeur is.

Geurnoten zijn Zwarte kersen, Pruim, Orchidee en Fresia met basisnoten van Muskus en Amber.


Britney Spears Circus Fantasy Eau de Parfum Splash voor dames

Britney Spears Circus Fantasy Eau de Parfum Splash voor dames

Een andere populaire flanker van de Fantasy serious is Circus Fantasy. Het is een leuke, wervelwind van een geur gecreëerd in samenwerking met Elizabeth Arden. Ik verwachtte iets circusachtigs zoals suikerspin en was aangenaam verrast dat het een draagbare zoete, fruitige bloem is. Het is lichter en meer een daggeur in vergelijking met Midnight Fantasy en perfect voor tieners.

Voor de verpakking is het een kruising tussen de Circus-albumhoes van Britney Spears en de gebruikelijke ronde bol van de Fantasy-geurlijn, dit keer in een zacht gepareld blauw glas geaccentueerd met rode kristallen. Het heeft een matige sillage en een lange levensduur, zoals veel bloemige geuren, is zwak tot matig, dus het kan nodig zijn om het gedurende de dag opnieuw aan te brengen.

Lees ook:   Narciso Rodriguez Musc Noir Rose Eau de Parfum

Geloof Britney Spears door Britney Spears For Women

Geloof Britney Spears van Britney Spears For Women Eau De Parfum Spray

Als geuren alleen op flessen zouden worden beoordeeld, zou Believe mijn favoriet zijn. Het is een scherpe, hoekige breuk met de mooie, meisjesachtige flessen van het grootste deel van haar parfumlijn en op dezelfde manier is de geur ook minder zoet en meisjesachtig.

Hoewel het zeker een zoete geur is, heeft het een beetje meer aardsheid en kan het op de markt worden gebracht als een uniseks cologne – ik kon mannen zien die het met succes aftrokken. Het groene sap verwijst naar de frisse fruitig-groene geur met sterke tonen van patchouli, guave en mandarijn.

Fernweh Editions Kaarsen