5 Coach Parfums: De geur van vrouwen uit de Big Apple

We ruiken allemaal graag lekker. Of het nu gaat om een nieuwe partner, een sollicitatiegesprek of gewoon een boost voor je zelfvertrouwen, een nieuwe geur is soms precies wat je nodig hebt om je presentatie te verbeteren.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Gelukkig is Coach parfum er om te helpen. Ze hebben verschillende perfecte aanbiedingen voor professionele vrouwen die zichzelf een beetje willen trakteren.

Het merk biedt een breed scala aan geuren voor verschillende gelegenheden. Van de delicate en vrouwelijke Coach Signature tot de klassieke Coach New York, er is voor zowat iedereen en iedereen iets te vinden.

coach parfum new york

Als je geïnteresseerd bent in een van deze unieke geuren, is hier alles wat je moet weten over Coach parfum en de meesterbreinen erachter.

Over het merk

Coach, opgericht in 1941, is een luxe geurmerk dat zich richt op zowel vrouwen als mannen. Wat begon als zes ambachtslieden groeide uit tot een internationaal merk en begrip. Veel van coach’s inspiratie is afkomstig van de locatie waar het designhuis is gevestigd: New York City.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

coach parfum jasmijn

Hoewel het begon als een familiebedrijf, herkennen de meeste mensen Coach tegenwoordig als een lifestylemerk dat toonaangevend is in het ontwerphuis voor unieke luxe geuren. Ze staan wereldwijd bekend om hun hoogwaardige vakmanschap en laagdrempelige, vrijgevochten marketing. Misschien wel het belangrijkste is dat Coach zichzelf en zijn producten definieert door zijn toewijding aan kwaliteit, creativiteit en vakmanschap boven alles.

Lees ook:   Jil Sander Eve Douchegel

Wie maakt Coach Scents?

Coach is een toonaangevend designhuis in de parfumverkoop. Hun geuren worden gemaakt door fabrikanten in dienst van het bedrijf en exclusief aan hen gedistribueerd. Het in New York gevestigde bedrijf is trots op de authenticiteit van zijn producten en de kwaliteit.

Coach Parfum Favorieten

Hoewel ze genoeg parfums hebben om uit te kiezen, worden onze Coach-geurfavorieten hieronder vermeld.

Coach Poppy Dames Parfum

Coach Poppy EDP

Poppy is een aromatisch en energiek Coach parfum gericht op fruitige en bloemige geuren. Het bevat komkommerbloemblaadjes, mandarijn, roze bloemlelie, jasmijn en verschillende andere geuren die zorgen voor een zoet en leuk aroma. Alle ingrediënten worden vers geproduceerd en gemengd voor verzending.

De geur zelf is licht en aromatisch, met niets te overweldigend om te ruiken. Al met al ruikt het aangenaam en naturalistisch. Als dat aantrekkelijk is voor Poppy, is het een prima keuze aan Coach-geuren voor jou.

Dat gezegd hebbende, als je dit Coach-parfum op een lange transit neemt, is er een kans dat de geur zuur kan worden.


coach signature parfum

Coach Handtekening EDP

Hun website definieert dit Coach-parfum als “uiterst vrouwelijk en delicaat”, wat het volgens mij vrij goed definieert. De geur belichaamt alles waar Coach als merk voor staat. Draag het uit en over, en je zult waarschijnlijk tonnen complimenten krijgen van je vrienden.

De geur is ideaal voor een eerste date of een twaalfde date, en alles daartussenin. De intense bloemengeur is iets meer merkbaar dan de vorige Coach-geur die we behandelden, maar het is verre van overweldigend en heeft over het algemeen een heerlijke geur. Naast een geweldig cadeau om voor jezelf te krijgen, is deze geur ook een ideaal cadeau voor een vriend of geliefde.

Lees ook:   Sebastian Professional Drynamic Dry Shampoo

Touringcar New York

Trainer New York EDP

Coach origineel een van de bekendere coach geuren die er zijn en een die ze verwijzen in veel van hun andere branding. Nadat je het hebt geroken, zul je begrijpen waarom. De geur heeft tonen van sandelhout, muskus, frambozenblad en Turkse roos, waardoor het een holistisch en natuurlijk aroma krijgt.

De New York is een van de meer ingetogen geuren op deze lijst, en misschien ook een van de meer professionele vanwege dat feit. Het is niet overweldigend, het is niet intens, maar het is er wel en valt op om aangenaam te zijn. New York is een Coach geur ideaal voor dagelijks gebruik voor professionele vrouwen overal ter wereld.


coach bloemenparfum

Coach Bloemen EDP

Floral is een meer uitgesproken bloemig parfum. Coach perfume is niet overweldigend, in tegenstelling tot andere parfums die afleidend zouden zijn in een professionele omgeving, maar niet zo ingetogen dat mensen in je omgeving het niet zouden opmerken.

Je kunt Floral ook krijgen als onderdeel van een geschenkset naast een handlotion en een rollerball. Onnodig te zeggen dat ze alle drie van uitstekende kwaliteit zijn en elkaar perfect aanvullen. De handlotion is ontzettend glad en heeft onze goedkeuring omdat het aanvoelt als een rozenblaadje.


coach droomt parfum

Coach Dromen EDP

Coach Dreams is een geur met een veel sterkere fruitige boventoon dan de hierboven genoemde. Dit Coach parfum bevat geuren van peer, ambroxan en bittere sinaasappel en is over het algemeen een aangename Coach geur. Hoewel niet zo sterk als de hierboven genoemde Poppy-geur, is de geur duidelijk en zal deze meer opvallen dan sommige andere, zoals New York.

Lees ook:   Versace Crystal Noir Eau de Toilette

Coach Dreams is in onze ervaring meer een date night parfum, minder omdat het te sterk is om professioneel over te komen, en meer omdat de geur een romantische avond veel te goed complimenteert om op een andere manier te gebruiken. Hoewel niet zo bloemig als de anderen, was de sterke en zoete fruitige geur een van de meer uiterlijk aangename geuren die we tegenkwamen.

Fernweh Editions Kaarsen

Pin op Pinterest

coach parfums pinterest