6 Lancome Tresor parfums die elegant luxe zijn

Als een toonaangevende eau de cologne voor zowel vrouwen als mannen, is Tresor parfum perfect om je oogappel aan te trekken of gewoon je algehele schoonheid te verbeteren.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Omdat het de norm is geweest met verschillende Lancome Tresor-modellen, kunnen ze u helpen zich te onderscheiden van de massa door goede herinneringen op te roepen en een stemming op te heffen.

lancome

Hoewel er tegenwoordig verschillende Lancome Tresor-dupes op de markt zijn, is het moeilijk om de vele voordelen die het origineel biedt te verslaan.

Met meer dan 15 procent van de vrouwen en 80 procent van de mannen die niet regelmatig parfum dragen, streeft Lancome Tresor ernaar om de boodschap van geur aan de wereld te verspreiden om basiskennis en onderwijs aan de massa te bieden.

lancome winkel

Door dit te doen, komen meer mensen meer te weten over deze unieke Tresor parfums en maken ze de wereld een beter ruikende plek.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Lancome Tresor Favorieten

Ontdekt in de vroege jaren 1990, als Lancome Tresor, zijn ze erin geslaagd om verschillende parfums te produceren met verschillende noten die hun algemene geur bepalen.

Ongeacht de noten streven ze ernaar hun echelonstatus te behouden door de klanten topparfumassortimenten aan te bieden.

Enkele van onze favoriete Tresor Parfums zijn:

Tresor

1. Tresor EDP

Uitgebracht in de vroege jaren 1990, is dit Eau de parfum een geurig poederachtig, citroenachtig en bloemig geurend. Het is een Tresor parfum dat een kalme en sensuele sensatie biedt die iedereen aanspreekt.

Lees ook:   Rasasi Hawas For Him Eau de Parfum

Zoals de meeste damesparfums biedt Tresor een Oriëntaals Bloemige geur aan de neus die zich ontvouwt in een vleugje bloemige en citroengeuren, waaronder perzik- en bergamotroanaslelie van de vallei, abrikozenbloesem, roos en lila geuren.

Tresor is een ideale geur om jezelf te aromatiseren voor speciale gelegenheden en evenementen. We raden je echter aan om het te proeven voordat je het koopt om te zien of het past bij je karakter en lichaamschemie.

Hoe lang duurt het? Over het algemeen hangt dit af van verschillende factoren, variërend van de tijd van het jaar tot de chemie van de huid.

Andere factoren zoals vochtigheid en temperatuur spelen een rol bij het beïnvloeden van hoe lang een fles meegaat. Een van de opvallende kenmerken van Tresor is de langdurige levensduur die ongeveer 10 uur duurt.


TRESOR VERLIEFD

2. Tresor Verliefd EDP

Het Tresor in Love parfum heeft een warme geur vergezeld van zoete, fruitige en geurige geurende noten die een elegant en sensueel gevoel bieden.

Lancome Tresor in Love werd voor het eerst uitgebracht in 2010 en biedt sinds de oprichting zoete bloemige noten die een essentie van licht, kalmte en pure gevoelens verbergen.

Zoals de meeste damesparfums kan Lancome Tresor in Love worden gecategoriseerd als bloemig en fruitig voor de neus, gezien de combinatie van noten.

Het parfum is ontstaan uit een mengsel van Veronique Nyberg en Dominique geuren die fruitige en citrus aroma tonen ontvouwen.

Peer, bergamot, perzik en nectarine zijn enkele van de andere geuren die je zult opmerken na het aanbrengen van dit Tresor parfum.

Lees ook:   Van Cleef & Arpels So First Eau de Parfum

tresor middernacht roos

3. Tresor Midnight Rose EDP

In 2011 werd Tresor Midnight Rose Eau De Parfum voor vrouwen uitgebracht door Lacome. Hoe ruikt het?

Fernweh Editions Kaarsen

Welnu, Tresor Midnight Rose is een geur die wordt geleverd met fruitige, bloemige en houtachtige aromatische mengsels die een warm, romantisch en sensueel gevoel bieden.

In de neus heeft de Tresor Midnight Rose een bloemig houtachtig muskusaroma. Als een creatie van Anne Flipo ontvouwt de smaak van het parfum zich in een geur van fruitige en bloemige geuren, waaronder framboos en roos.

Net als alle andere parfums, raden we je aan om het eerst te proeven voordat je het koopt om te zien of het past bij je karakter en lichaamschemie.


la nuit tresor |

4. La Nuit Tresor EDP

In de jaren 1990 werd La Nuit Tresor voor vrouwen voor het eerst geïntroduceerd door Lacome.

Met een boeket van aromatische bloemrijke, citroen- en rozengeurende tonen biedt La Nuit Tresor een uitnodigend, warm en opwindend gevoel aan iedereen die ermee in contact komt.

Als je het na de appl van dichterbij bekijktAls je merkt dat het een zachte, zure, frisse en sappige geur heeft die een essentie van elegantie, comfort en zorgzame sensatie verbergt.

Op basis van de samensmelting van geuren kan La Nuit Tresor worden gecategoriseerd als een bloemig en fruitig parfum dankzij de geursamenstelling gemaakt door Amandine Clerc Marie en Christophe Raynaud.

De uitademing van de geur van La Nuit Tresor ontvouwt zich in een spoor van citroen- en fruitige tonen die ook frambozen-, zwarte bessen-, litchi- en citroensmaken bevatten.

Lees ook:   11 Beste Ralph Lauren Parfums: Simply Classic

LA NUIT TRESOR CARESSE

5. La Nuit Tresor Caresse EDP

Beschouwd als een samensmelting van geuren, is de La Nuit Tresor Caresse vervaardigd door Lancome Eau De Parfum een eau de cologne gecategoriseerd als een Oosterse vanillegeur in de neus.

Fernweh Editions Kaarsen

Als product van het mengsel van Christophe Raynaud en Amandine biedt La Nuit Tresor Caresse een vleugje citroenachtige, fruitige geuren met framboos en bergamot, roze peper en litchi-tonen bij elke spray.


La Nuit Tresor a La Folie

6. La Nuit Tresor a La Folie EDP

Uitgebracht in 2018 door Lancome, een La Folie, wordt geleverd met een boeket van fruitig zoet ruikend, houtachtig, geparfumeerd aroma dat een natuurlijke, warme en sensuele geparfumeerde sensatie biedt.

Bij het aanbrengen zul je merken dat het een aanhoudende kwaliteit heeft van pittig-zoete, zachte balsamico en frisse hints die de essentie van romantische, uitnodigende en pittige sensaties verbergen.


Over Lancome Tresor Scents

Lancome Tresor is een Frans productiebedrijf dat wereldwijd luxe parfums en cosmetica distribueert.

Het heeft in de loop der jaren naam gemaakt, dankzij zijn luxe huidverzorgingsproducten, parfums en make-upkits die tegen hoge prijzen worden verkocht.

lancome product

Wie maakt Lancome Tresor Parfums?

In het midden van de jaren 1930 richtte Armand Petitjean, een Fransman, Lancome Tresor op nadat hij geïnspireerd was geraakt door het prachtige platteland van Touraine.

Op dit moment worden Lancome Tresor parfums geproduceerd en geproduceerd in verschillende landen wereldwijd met alle rechten onder de naam van het moederbedrijf.

Lancome Tresor blijft elk jaar nieuwe luxe parfums toevoegen aan zijn lange lijst van merken.

Pin op Pinterest

lancome tresor parfums