7 Beste celebrity-parfums van Elizabeth Arden: van Elizabeth Taylor tot Taylor Swift

Als er één geurhuis is dat uitwisselbaar is geworden met de populariteit van celebrity-geuren, is het Elizabeth Arden. Hoewel Elizabeth Arden zijn eigen lijn van gerespecteerde geuren heeft, zoals Blue Grass, 5th Avenue en Red Door, hebben ze zwaar geïnvesteerd in het opbouwen van een imperium van beroemde parfums – van Britney Spears en Justin Beiber tot Taylor Swift en Nicki Minaj, ze zijn een kracht om rekening mee te houden.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Omdat de celebrity-geurmarkt oververzadigd is geraakt, hebben veel consumenten zich afgekeerd van de celebrity-geuren die de voorkeur geven aan niche, kleine batchgeuren. Haal echter niet je neus op voor het enorme scala aan beroemde parfums van Elizabeth Arden.

Deze geuren hebben meer te bieden dan alleen de naam op het etiket. Velen zijn gemaakt door top parfumeurs, hebben een fantasierijke verpakking en worden verkocht tegen betaalbare prijzen. Hier zijn onze topkeuzes.

witte diamanten

Elizabeth Taylor: Witte Diamanten EDP

Het is onmogelijk om over celebrity-geuren te praten zonder Elizabeth Taylor’s White Diamonds die de trend in 1991 lanceerde. Net als Elizabeth Taylor zelf is het een zeer vrouwelijke geur. Een pure bloemige geur die in 2009 werd toegevoegd aan de Fragrance Foundations Hall of Fame.


someday-parfum

Justin Beiber: Ooit EDP

Someday EDP, uitgebracht op het hoogtepunt van Justin Beiber’s populaire, is een ode aan Beliebers, zijn publiek van tienermeisjes. Parfumeur Honorine Blanc ontwierp ook Usher’s She en een breed scala aan designergeuren voor YSL, Marc Jacobs en Ralph Lauren. Een zoete bloemengeur voor dagelijks gebruik.


mariah-carey-m-parfum

Mariah Carey: M (Mariah Carey) Parfum

In tegenstelling tot de meeste fruitig-bloemige geuren van beroemdheden, is M van Mariah Carey een echt origineel. Een smokey marshmallow geur met een vleugje zeebries en zoete tiare. Ondanks de marshmallow is het een zeer volwassen gourmand geur, sexy en sensueel. Perfect voor iedereen die van zoete en wierookgeuren houdt.


Onika

Nicki Minaj: Onika Parfum

In ware Minaj-stijl zijn de verpakkingen van Nicki Minaj’s parfums allemaal schandalig, over-the-top glamour. Alleen al van de fles zou je iets dramatisch en overweldigends verwachten, maar eigenlijk is de geur suikerzoet. Fris, zoet en schoon – Minajesty begint met peer, mandarijn en sterfruit voor een stevige basis van suikerriet in de droge lucht.


nieuwsgierig-britney-speren

Britney Spears: Nieuwsgierige EDP

Britney Spears’ eigen populariteit sloot aan bij de opkomst van celebrity parfums en ze bouwde haar eigen geurimperium op met Elizabeth Arden. Haar eerste release in 2004 was Curious en het blijft een van haar sterkste geuren (zie hier een volledige ranglijst van onze beste Britney Spears-geurkeuzes). Het is een helder, bruisend parfum gericht op vrouwen van begin twintig met sterke tonen van magnolia, peer en lotus. Een heerlijke weekendgeur.


wonderstruck

Taylor Swift: Wonderstruck EDP

Popzanger Taylor Swift’s eerste geur Wonderstruck werd gelanceerd in 2011. Het is stevig gericht op tieners en vroege jaren 20, met een zoete fruitige mix van bessen en vanille. Gemakkelijk te dragen en ongecompliceerd, het is een enigszins generiek maar aangenaam parfum vergelijkbaar met veel geuren van Victoria’s Secret. Wonderstruck heeft een fantastische sillage en een lange levensduur.


bode-vrouwen

Usher: Usher She EDP

Popstart Usher lanceerde Usher She en Usher He in 2007. Ondanks de naam draagt Usher She als een uniseks geur met de zoetheid van fruit in balans met zwaardere wierook en muskus. Het is een sexy, volwassen, bijna boozy geur. Hoewel het niet wild origineel is, is het aangenaam genoeg met een groot uithoudingsvermogen. Goed voor een avondje uit of romantisch dragen.

Lees ook:   Carolina Herrera CH Men Eau de Toilette