8 Beste Tommy Hilfiger Colognes: Ben jij een Tommy Man?

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Tommy cologne verscheen voor het eerst op het toneel in 1995 toen iedereen een kenmerkende geur had.

Maar Tommy was een eigen beest en hij kwam in een kleurblok van rood, wit en blauw. Het jaar daarop arriveerde Tommy Girl. Beiden waren frisse en energieke aankomsten in de geurscene.

Tommy Hilfiger is niet gebleven in de jaren 1990. Hun geuren zijn met de wereld meegegroeid. Ze hebben verse citrusvruchten, exotische kruiden en troostende houtsoorten gemengd en geremixt tot geuren die passen bij verschillende stemmingen en gelegenheden.

Favoriet Tommy Hilfiger Colognes

Tommy Hilfiger heeft een overvloed aan mannen colognes om te verkennen. Het kiezen van een favoriet is onmogelijk. Er zijn echter een paar opvallende punten.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger Keulen EDT

Tommy Hilfiger cologne ruikt naar nostalgie, wat voor iedereen anders kan zijn. De resultaten zijn echter hetzelfde; iedereen wil er zijn neus in steken.

Deze geur hoort echter niet alleen in 1994 thuis. Het is een tijdloze klassieker.

De eerste noten doen me denken aan het eten van citrusvruchten in de frisse berglucht. Er zijn lichte hints van bergamot, lavendel en zelfs een vleugje munt.

Naarmate deze geur gedurende de dag begint te vervagen, begint het meer te ruiken als een mannelijke, zachte appel met hints van roos en cranberry.

De laatste aanhoudende geur is een geruststellende, poederachtige, houten geur van amber en katoenen bloemen.

Lees ook:   Dior Miss Dior (2021) Eau de Parfum

Tommy Hilfiger impact

Impact

De nieuwe geur van Tommy Hilfiger voor 2020 is Impact. Het ruikt naar een van de colognes waarin een vriend zijn kleren zou baden, in de hoop een impact te maken tijdens een nacht op de stad.

In de eerste paar momenten overheerst een sinaasappel- en appelgeur.

De slepende aura is houtachtig met tonen van hars, cipres en scharlei. Het doet me denken aan generieke cologne commercials met vers geschoren mannen die in de sneeuw naast een bosje evergreens staan.

Muskusachtige patchouli blijft aan het einde van de nacht, samen met een houtachtige onderstroom van ceder en sandelhout.


TOMMY TROPICS DOOR TOMMY HILFIGER

Tommy Tropen

Ik omhul mezelf graag in verschillende geuren, afhankelijk van mijn humeur. Tommy Tropics is er een die ik voor mezelf wil dragen op een zomeravond, zittend op de veranda met een hoog glas van iets kouds.

De prominente geur is verfrissend en kalmerend met verse lavendel en lichte hints van groen en citrus. Als de zon ondergaat, vervaagt de geur tot een houtachtige muskus met hints van cipres.


Tommy nu

Tommy Nu

Tommy Now arriveerde in 2018. Dit is de Tommy Hilfiger cologne voor de jeugd van nu zoals Tommy was voor de jeugd van de jaren 1990.

De geuren zijn smaken om in te ademen. De verfrissende topnoten zijn mandarijnen met bergamot.

Exotische kruiden komen dan op de voorgrond. Gember en kardemom voegen een heerlijk complexe laag toe. Hoewel dit misschien klinkt als een pittige Indiase thee of confectie, is het effect modern.

Fernweh Editions Kaarsen

Aards mos met een leerachtige ondertoon blijft achter als de andere geuren verdwijnen.


TH Gedurfd

TH Gedurfd

In 2015 introduceerde Tommy Hilfiger colognes TH Bold. Gedurfd zijn betekent niet dat het een overweldigende geur heeft. In plaats daarvan is het sportief, mannelijk en energiek. Toepasselijk is tennisser Rafael Nadal het gezicht van Bold.

Lees ook:   TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection Shampoo

Bold lijkt meer aan de synthetische kant. Verse citrusmandarijn, grapefruit en bergamot leiden de poort uit. Mannelijke bloemige hints nemen het over als het de hoek omgaat: jasmijn, lavendel en mandarijnbloesem. Kardemom gaat net iets verder. De afwerking is nog steeds gedurfd met een houtachtige mix van ceder, vetiver en sandelhout.


tommy de branding in

Tommy in de branding

Into the Surf is een andere geur die ik voor mezelf draag. Het belichaamt de essentie van een zomerse strandlevensstijl en maakt sinds 2019 deel uit van de TH-geurlijn.

Into the Surf begint pittig en fris. Het komt tot leven met een geur van kust citrus gemaakt complex met gember en kardemom.

Het beste deel van deze eau de cologne is dat het glad wordt in een aangename violet blad met peper en salie.

Op de huid blijft aardse, houtachtige vetiver met hints van patchouli.


Tommy Hilfiger Vrijheid sport

Vrijheid Sport

Freedom Sport is een ongenaakbaar mannelijke geur die Tommy Hilfiger colognes in 2013 uitbracht. Het heeft een groene, kruidige, aardse geur.

Freedom Sport begint met een groene rush van verse bladeren, scharlei en koriander. Het verandert snel in scherpe kruiden die de achterkant van de neus prikkelen: kardemom, kaneel en zwarte peper.

Fernweh Editions Kaarsen

Geen langdurige eau de cologne, het tuimelt naar een aardse en leerachtige afwerking van vetiver en patchouli.


Tommy Hilfiger Neon Helder

Tommy Neon Helder

In 2015, 20 jaar nadat de originele Tommy en Tommy Girl geuren debuteerden, introduceerde het bedrijf verschillende Bright varianten. Ze stralen met de energie, opwinding en het enthousiasme van de jeugd.

Neon Brights heeft een uniseks aantrekkingskracht. Fluorescerende kleuren zijn de inspiratie voor deze geurcombinatie.

Lees ook:   Amouage Reflection Man Eau de Parfum

Pittige mandarijn en citroen geven neon helderheid op de top. Het blijft gloeien met een mix van gember, koriander en engelwortel. De laatste twinkelingen zijn een houtachtige cipres, amber, muskusachtig mos, met een kleine peperpunch.


Over het merk

Thomas Hilfiger opende zijn eerste mode- en platenwinkel als middelbare scholier. In 1985 verhuisde hij naar New York City en lanceerde een enkele herencollectie. Tegen de jaren 1990 was het beroemd om zijn klassieke sportkleding en vrijetijdskleding, vaak op de markt gebracht in verband met de muziekindustrie.

De klassieke Tommy en Tommy Girl geuren debuteerden in het midden van de jaren 1990. Het bedrijf heeft sindsdien met succes veel nieuwe geuren uitgebracht. Elk volgt de drive van het bedrijf om individualiteit te vieren en conventies te doorbreken.

Wie maakt Tommy Hilfiger Colognes?

EstÄ”e Lauder Companies produceert alle geuren van Tommy Hilfiger. Het bedrijf begon in 1946 als een cosmetica lotion bedrijf.  Hun eerste geur, een geparfumeerde badolie genaamd Youth Dew, debuteerde in 1953. Het is wereldwijd nog steeds een bestseller.

Tegenwoordig creëert deze parfumeur geuren voor verschillende bedrijven.

Conclusie

Tommy Hilfiger is niet voor niets een miljardenbedrijf. Ze spelen in op de klassiekers, maar ze creëren ook nieuwe klassiekers. Ongeacht de gelegenheid, locatie of stemming, er is een Tommy Hilfiger cologne voor jou. Ze zullen nog jaren geuren maken om te ontdekken.

Pin op Pinterest