8 Beste vrouwelijke en unisex geuren van Eight en Bob

Het is nooit een slechte beslissing om op zoek te gaan naar frisse, nieuwe geuren die passen bij je persona en stijl. Een van onze favoriete merken is Eight en Bob, en we hebben een lijst samengesteld met enkele van de beste geuren die ze aanbieden.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Om deze weelderige geuren volledig te waarderen, is het echter essentieel om de diepte van de iconische parfums en ook de geschiedenis van het merk te begrijpen.

Eight en Bob Favorites

Hier zullen we onze top 8 keuzes van het iconische merk Eight en Bob bekijken.

Acht & Bob Egypte

Egypte EDP Unisex

Eight en Bob Egypt Eau De Parfum is een uitstekende keuze voor een zachte geur als aanvulling op koel herfst- of winterweer. Met topnoten van lavendel, citroen en mos is de zachte geur ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Dit is geen geweldige geur in warme omgevingen waar je kunt verwachten dat je bezweet wordt. Als je echter van plan bent om nauw contact te hebben in koude of koele omgevingen, is deze manusje-van-alles geur een fantastische keuze als een Eight en Bob cologne of parfum.


acht & Bob Annicke-6

Annicke 6 EDP Voor Dames

Annicke 6 is een sterke, peper voorwaartse geur is perfect voor het creëren van een grote entree. Topnoten zijn Sichuan peper, Anjer en Bergamot, terwijl Midden- en Basisnoten robuuste, merkbare smaken blijven bieden. Als je op zoek bent naar een subtiel accent op je overstijl, dan is dit niet het parfum voor jou. Als je een geur wilt die zo luid is als jij, dan is het een geweldige eerste keuze.


acht & bob megève

Nuit De Megeve EDP Unisex

Nog een geweldige geur voor mannen en vrouwen; Nuit De Megeve geur heeft zachte, aardse tonen. Houtachtige hints van koffie en zoete tabak vermengd met energieke citrus; deze geur raakt zowel mannelijke als vrouwelijke noten zonder er al te veel in te leunen. Als Egypt Eau De Parfum een beetje te zoet of bloemig aanvoelt, dan is deze geur een geweldig alternatief.


Annicke 4 acht & bob

Annicke 4 EDP voor vrouwen

Eau De Parfum keert terug naar de traditionele vrouwelijke wortels van zoete, bloemige geuren. In tegenstelling tot Annicke 6 is Annicke 4 complex genoeg voor speciale gelegenheden, maar zacht genoeg voor dagelijks gebruik. Een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar complexe tonen met traditionele, vertrouwde smaken.


acht & bob champs de provence

Champs De Provence Unisex

Champs De Provence ruikt en voelt aan als klassieke citrus- en bloemengeur, met de citrustonen het meest vooruitstrevend. Deze geur is geweldig voor warm weer en zonlicht, en de middelste bloemige noten volgen mooi op voor een algehele frisse geur. Dit is een geweldige keuze voor dagelijks gebruik, hoewel we graag andere opties hebben voor meer formele evenementen.


acht & Bob Annicke 2

Annicke 2 EDP voor vrouwen

Net als Annicke 6 is Annicke 2 een andere gedurfde geur die perfect is voor vrouwen die willen opvallen. De voorste tonen zijn fruitig en zoet en vallen terug op een lichte bloemige, houtachtige geur. De geur is niet zo uniek als Annicke 6, maar Annicke 2 is misschien smakelijker voor diegenen die op zoek zijn naar een gedurfde geur met bekende zoete, fruitige tonen.

acht & bob mustique

Memoires De Mustique EDT Voor Dames

Memoires De Mustique is een op maat gemaakte geur die bedoeld is om het beste in citrus- en muskusachtige geuren te combineren om een smakelijke vrouwelijke geur te creëren. Het heeft witte bloemige en citrustonen naar voren, maar de basis zal een zachte houtachtige en muskusachtige geur zijn. Dit is over het algemeen een geweldige geur voor vrouwen, maar we houden er vooral van vanwege het gebrek aan muskusachtige geuren in de meeste vrouwenparfums.

Lees ook:   Guerlain Jicky 2021 Eau de Parfum

acht & Bob Annicke 3

Annicke 3 EDP Voor Vrouwen

Voor de uiteindelijke geur op onze lijst hebben we een andere vrouwengeur die ideaal is voor het hele jaar door gebruik. De voorste tonen zijn houtachtig en rooskleurig met fruitige hints van citrus. Annicke 3 is een grote verandering in tempo voor degenen die gewend zijn aan fruitige geuren en is een zachte introductie tot houtachtige, meer aardse geuren.


Geschiedenis van Albert en Eight en Bob

Het merk heeft banden tot in het begin van de 20e eeuw, waar de voorganger van het merk connected naar de Franse high-society. Pas in 1937 vond Albert Fouquet, de oorspronkelijke fabrikant van de geur, zijn merknaam.

Albert had de gelegenheid om John F. Kennedy te ontmoeten, die onmiddellijk werd gegrepen door de geur die Albert droeg. Nadat ze uit elkaar waren gegaan, stuurde JFK een brief naar Albert, waarin ze vroegen om acht monsters van Alberts favoriete geuren en “één voor Bob”, vermoedelijk JFK’s broer, Bobby Kennedy.

Albert verplichtte, het verzenden van de monsters zoals gevraagd. Gehumeurd door de openhartigheid van het oorspronkelijke verzoek, werden de dozen naar JFK gestuurd met het label “Eight and Bob”, wat de naam en kenmerkende geurlijn van het merk blijft.

Van daaruit verspreidde de populariteit van Albert’s parfums zich over de Amerikaanse highlife, voornamelijk van Hollywood-connecties gecreëerd door de vader van JFK, die hij onderhield nadat het gezin het politieke leven was binnengegaan.

De bekendheid van het merk bleef groeien tot de vroegtijdige dood van Albert in 1939. Nadat de 2e Wereldoorlog was geëindigd, hielp de familiebutler het recept voor Eight en Bob Cologne nieuw leven in te blazen, dat zichzelf heeft gecementeerd als een van ’s werelds belangrijkste eau de cologne- en parfummerken.

Lees ook:   Bharara King Eau de Parfum

Hoe kies je je signature eight en bob geur

Het voor de eerste keer proberen van een nieuw parfum of eau de cologne kan intimiderend zijn, vooral als je wilt voorkomen dat je een aanzienlijke investering doet in een geur die je uiteindelijk haat. Gelukkig zijn Eight en Bob trouw gebleven aan hun geschiedenis en kun je Eight- en Bob-samples kopen bij een paar online winkels.

Eight en Bob biedt ook ontdekkingskits, die worden geleverd met een bundel verschillende geuren in de Eight- en Bob- of Annicke-geurlijnen. De bundels maken het gemakkelijk om te proberen, te vergelijken en uiteindelijk te beslissen over de specifieke geuren die het beste werken voor uw persona en stijl.

Zodra je op een geur bent beland waar je van houdt, is het gemakkelijk om je te vertakken en een fles te kopen. We raden ten zeerste aan om te profiteren van Eight- en Bob-monsters of ontdekkingskits voordat u een aanzienlijke investering doet in een high-end fles eau de cologne of parfum.

Fernweh Editions Kaarsen

Pin op Pinterest

Beste vrouwelijke en unisex parfums