Acqua Di Gio for Men Review: een mediterrane klassieker Keulen

Inspiratie achter de geur

De algemene indruk van de geur is een weerspiegeling van de stad Pantelleria waar Giorgio Armani zelf zijn zomer doorbrengt met koesteren in de mediterrane zon.

De lichte geur van zoutheid verweven met de citrusgeuren van Acqua Di Gio doen denken aan de zon en de hoop van vakantietijd doorgebracht in een warme en gastvrije omgeving.

Geurnoten

De make-up van de Acqua Di Gio geur begint met topnoten die voelbaar zijn vanaf het moment dat het voor het eerst in een applicatie wordt gespoten.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De topnoten zijn subtiel en fruitig met citrus die de dominante tonen vormen die we als eerste ruiken.

Beide citrusvruchten zoals limoen en citroen combineren met mandarijn en jasmijn om te herinneren aan de klassieke ingrediënten van de Middellandse Zee.

Onder de bovenste laag van de geur doet het hart denken aan het bloemige karakter van de Middellandse Zee met de geur die bijdraagt aan de tijdloze aard van Acqua Di Gio, zoals:

Het hart van deze tijdloze geur is gebaseerd op meer dan alleen bloemstukken en bevat verschillende geuren die zouden worden geassocieerd met de luxe vakantielocaties langs de Middellandse Zeekust.

De combinatie van parfumeur Albert Morillas en ontwerper Giorgio Armani heeft een geur bedacht die aan de basis ligt van de muskus en het hout dat men associeert met enkele van ’s werelds bekendste mannelijke geuren.

Samen met witte muskus en amber bevat de geur een combinatie van ceder en eikenmos die een gevoel van mannelijkheid geven dat deze geur markeert als een geur voor zelfverzekerde mannen die op zoek zijn naar een geur die perfect is voor werk of het bijwonen van een evenement.

Lees ook:   Jean Paul Gaultier Le Male Gift Set

Waar te dragen

De zeenoten in het hart van Acqua Di Gio voegen een lichte toets toe aan deze geur die meer dan zes uur aanhoudt met het algemene gebruik van de spray.

De frisse, strakke lijnen van de Acqua Di Gio-verpakking zijn afgerond en maken het voor elke drager eenvoudiger dan ooit om het gevoel te hebben dat ze terugkeren naar de zonnige luchten en prachtige blauwe oceanen van de Middellandse Zee.

De verpakking maakt dit het perfecte cadeau voor een professionele man die fris en mannelijk wil ruiken wanneer ze naar hun werk gaan of genieten van een avondevenement.

Het merk Armani heeft altijd bekend gestaan om zijn gevoel voor tijdloze luxe en weelde, wat de verpakking van deze fles ook weerspiegelt met een spuitmachine met geborsteld metaaleffect en een flestop.

De strakke, duidelijke lijnen van de afbeeldingen op de fles zijn stijlvol zonder gedateerd te zijn, ondanks dat ze in de jaren 1990 zijn ontworpen.

Deze stijlvolle geur is al meer dan twee decennia een bestseller en blijft een frisse geur om in alle omgevingen van te genieten.

Het grootste probleem met deze cologne is zijn eigen populariteit. Als je op zoek bent naar iets unieks, dat nog niemand eerder heeft geroken, moet je waarschijnlijk ergens anders kijken.

Als je op zoek bent naar een solide klassieker die je bijna overal kunt dragen, probeer het dan uit.

Fernweh Editions Kaarsen

Deze korte Acqua Di Gio Review helpt je bij het vinden van de juiste geur voor jou!

Lees ook:   Is de suggestieve geur van Tommy Girl parfum voor jou?