Afnan 9 pm Eau de Parfum

Welkom bij mijn blog! Vandaag wil ik graag de Afnan 9 pm Eau de Parfum met jullie bespreken. Dit is een luxueus parfum dat geschikt is voor de avonduren. Ik zal jullie alles vertellen over de beschrijving, productspecificaties, geurpiramide, geurindrukken, voor- en nadelen, en nog veel meer. Laten we beginnen!

Beschrijving

De Afnan 9 pm Eau de Parfum is een betoverende geur die perfect is voor een avondje uit. Het is een sensuele en mysterieuze geur die een blijvende indruk achterlaat. Met deze geur voel je je zelfverzekerd en aantrekkelijk. Het is een parfum dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Productspecificaties

 • Merk: Afnan
 • Geur: 9 pm Eau de Parfum
 • Inhoud: 100 ml
 • Type: Eau de Parfum
 • Geslacht: Unisex

Geurpiramide

De geur van de Afnan 9 pm Eau de Parfum kan worden onderverdeeld in drie lagen, namelijk de topnoten, middelste noten en basisnoten. Dit creëert een complexe en gelaagde geurervaring.

Topnoten

De topnoten van dit parfum zijn fris en prikkelend. Ze zorgen voor een energieke opening van de geur. Enkele van de topnoten in de Afnan 9 pm Eau de Parfum zijn bergamot, citroen en roze peper.

Middelste noten

De middelste noten vormen het hart van de geur. Ze ontvouwen zich nadat de topnoten zijn vervaagd en voegen een bloemig en warm karakter toe aan het parfum. Enkele van de middelste noten in dit parfum zijn lavendel, iris en roos.

Basisnoten

De basisnoten zijn de langdurige geuren die blijven hangen nadat de top- en middelste noten zijn vervlogen. Ze geven het parfum zijn diepte en zorgen voor een warme en sensuele geurervaring. Enkele van de basisnoten in de Afnan 9 pm Eau de Parfum zijn amber, sandelhout en vanille.

Lees ook:   Nanoil Micellar Shampoo Keratin

Geurindrukken

De Afnan 9 pm Eau de Parfum heeft een verleidelijke en sensuele geur. Het opent met frisse en pittige noten, gevolgd door een bloemig hart en een warme, vanilleachtige basis. De geur is perfect voor avondgelegenheden en straalt elegantie en zelfvertrouwen uit.

Voordelen

 • Luxueuze en elegante geur
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Langdurige geurervaring
 • Verleidelijk en sensueel

Nadelen

 • Niet geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan lichte, frisse geuren
 • Kan overweldigend zijn bij overmatig gebruik

Voor wie is dit parfum?

De Afnan 9 pm Eau de Parfum is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een luxueuze en sensuele geur voor avondgelegenheden. Het is een unisex parfum, waardoor het zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Het is perfect voor mensen die zich zelfverzekerd en aantrekkelijk willen voelen.

Parfumeur

De parfumeur achter de Afnan 9 pm Eau de Parfum is nog niet bekendgemaakt. Dit draagt bij aan de mysterie en exclusiviteit van het parfum.

Meer over het merk

Afnan is een luxe parfumhuis dat bekend staat om zijn hoogwaardige geuren. Ze bieden een breed scala aan parfums voor zowel mannen als vrouwen. Enkele andere populaire parfums van Afnan zijn de Afnan Supremacy Silver, Afnan Modest Deux en Afnan Ornament.

Wat zit er in de doos?

Wanneer je de Afnan 9 pm Eau de Parfum koopt, ontvang je een elegante doos met daarin de flacon van 100 ml. De flacon heeft een stijlvol ontwerp dat perfect bij de luxueuze geur past.

Review

Ik heb de Afnan 9 pm Eau de Parfum persoonlijk getest en ik was onder de indruk van de geur. Het opent met een frisse en pittige kick, gevolgd door een bloemig hart en een warme, vanilleachtige basis. De geur blijft langdurig hangen en ik kreeg veel complimenten wanneer ik het droeg. Het is een parfum dat echt opvalt en geschikt is voor speciale gelegenheden.

Lees ook:   Lancôme Oui La Vie Est Belle Eau de Parfum

FAQ

1. Hoelang blijft de geur van de Afnan 9 pm Eau de Parfum hangen?

De geur van dit parfum blijft ongeveer 8 tot 10 uur hangen, afhankelijk van de individuele huidchemie.

2. Is de Afnan 9 pm Eau de Parfum geschikt voor overdag?

Dit parfum is meer geschikt voor avondgelegenheden vanwege zijn sensuele en intense geur.

3. Kan ik dit parfum cadeau geven?

Absoluut! De Afnan 9 pm Eau de Parfum wordt geleverd in een elegante verpakking en maakt een perfect cadeau voor een geliefde.

Conclusie

De Afnan 9 pm Eau de Parfum is een luxueus parfum met een verleidelijke en sensuele geur. Het is geschikt voor avondgelegenheden en straalt elegantie en zelfvertrouwen uit. Met zijn langdurige geurervaring en unisex karakter is het een veelzijdige keuze. Ik kan dit parfum zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar iets speciaals voor hun avondje uit.