Amouage Epic for Men Eau de Parfum

Amouage Epic for Men Eau de Parfum is een luxe geur die de zintuigen prikkelt en een onvergetelijke indruk achterlaat. Deze parfum is speciaal ontworpen voor de moderne en zelfverzekerde man die op zoek is naar een unieke en verfijnde geurervaring. Met zijn rijke en complexe samenstelling neemt Amouage Epic for Men je mee op een reis door tijd en ruimte, waarbij elke noot zorgvuldig is geselecteerd om een meeslepende geur te creëren.

Productspecificaties:

 • Inhoud: 100 ml
 • Geurtype: Eau de Parfum
 • Geslacht: Heren
 • Topnoten: Rozemarijn, Roze peper, Bergamot, Mandarijn
 • Hartnoten: Geranium, Jasmijn, Saffraan, Wierook
 • Basisnoten: Oud, Patchouli, Cederhout, Muskus

Parfumpiramide:

 • Topnoten: De topnoten van Amouage Epic for Men zijn rozemarijn, roze peper, bergamot en mandarijn. Deze frisse en citrusachtige geurnoten openen de geur en zorgen voor een energieke start.
 • Hartnoten: De hartnoten van deze parfum bestaan uit geranium, jasmijn, saffraan en wierook. Deze bloemige en kruidige geurnoten vormen het hart van de geur en zorgen voor een warm en verleidelijk karakter.
 • Basisnoten: De basisnoten van Amouage Epic for Men zijn oud, patchouli, cederhout en muskus. Deze houtachtige en aardse geurnoten geven de parfum zijn diepte en zorgen voor een langdurige en sensuele geurervaring.

Geurindrukken:

Amouage Epic for Men is een geur die elegantie en mannelijkheid uitstraalt. De combinatie van frisse citrusnoten met warme bloemige en kruidige accenten maakt deze parfum geschikt voor zowel overdag als ’s avonds. Het is een geur die een blijvende indruk achterlaat en perfect past bij de moderne en zelfverzekerde man.

Voordelen:

 • Luxe en verfijnde geur
 • Langdurige geurervaring
 • Geschikt voor zowel overdag als ’s avonds
 • Mooie verpakking
Lees ook:   Mario Badescu A.H.A. Botanical Body Soap

Nadelen:

 • De prijs kan hoog zijn voor sommige mensen
 • Niet geschikt voor mensen die van lichte en subtiele geuren houden

Voor wie is dit?

Amouage Epic for Men is speciaal ontworpen voor de moderne en zelfverzekerde man die op zoek is naar een unieke en verfijnde geurervaring. Deze parfum past perfect bij mannen die houden van luxe en elegantie en die graag een blijvende indruk willen achterlaten.

Parfumeur:

Amouage Epic for Men is gecreëerd door parfumeur Randa Hammami. Met haar vakmanschap en creativiteit heeft ze een geur samengesteld die de essentie van mannelijkheid en verfijning belichaamt.

Meer over het merk:

Amouage is een luxemerk opgericht in 1983 in Oman. Het merk staat bekend om zijn unieke en hoogwaardige parfums die geïnspireerd zijn op de rijke cultuur en tradities van het Midden-Oosten. Elk parfum van Amouage is een meesterwerk op zich, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en vakmanschap.

Andere parfums:

Amouage heeft een breed assortiment aan parfums voor zowel mannen als vrouwen. Enkele andere populaire parfums van het merk zijn Amouage Interlude, Amouage Reflection en Amouage Memoir.

Wat zit er in de doos:

 • Amouage Epic for Men Eau de Parfum 100 ml
 • Verpakking en handleiding

Review:

Ik heb de kans gehad om Amouage Epic for Men uit te proberen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. De geur opent met een verfrissende mix van citrusnoten, die geleidelijk overgaat in een warm en kruidig hart. De basisnoten geven de geur zijn diepte en zorgen ervoor dat hij langdurig blijft hangen. Het is een parfum die geschikt is voor elke gelegenheid en die zeker een blijvende indruk zal achterlaten.

Lees ook:   Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum

Veelgestelde vragen:

1. Hoelang blijft de geur van Amouage Epic for Men hangen?

De geur van Amouage Epic for Men blijft gemiddeld 6 tot 8 uur hangen, afhankelijk van de individuele huidtype en omgevingsfactoren.

2. Is Amouage Epic for Men geschikt voor overdag?

Ja, Amouage Epic for Men is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds. De geur heeft een veelzijdig karakter dat zich aanpast aan elke gelegenheid.

3. Is Amouage Epic for Men een zware geur?

Amouage Epic for Men is een rijke en intense geur, dus het kan als zwaar worden ervaren door mensen die de voorkeur geven aan lichte en subtiele geuren.

4. Kan ik Amouage Epic for Men cadeau doen?

Absoluut! Amouage Epic for Men is een perfect cadeau voor elke man die houdt van luxe en verfijning.

Conclusie:

Amouage Epic for Men is een luxe en verfijnde geur die perfect past bij de moderne en zelfverzekerde man. Met zijn complexe samenstelling en langdurige geurervaring laat deze parfum een blijvende indruk achter. Het is een geur die elegantie en mannelijkheid uitstraalt en geschikt is voor zowel overdag als ’s avonds. Als je op zoek bent naar een unieke en verfijnde geurervaring, dan is Amouage Epic for Men zeker een aanrader.