Ange Ou Demon Le Secret Parfum van Givenchy

Ange Ou Demon Le Secret parfum van Givenchy staat in dezelfde traditie van alle Givenchy geuren – pure vrouw.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Het is verleidelijk en krachtig en volgens recensenten die deze geur dragen, is het uniek en voor velen het enige parfum dat ze ooit nog zullen gebruiken. Dit parfum spreekt over de vrouw die in één stap van haar werk naar een sexy avondje uit kan gaan en nooit een beat kan missen.

Als je het type vrouw bent dat sterk en onafhankelijk is, terwijl je complex en allemaal vrouw bent, dan ben je misschien echt dol op dit parfum.

Ange ou Demon Le Secret Parfum Noten

Deze geur wordt beschouwd als knapperig en heeft een beetje een oosterse flair met een bloemig gevoel. Tonen van witte tijm, mandarijn, lelie en orchidee geven de geur een zoete verleidelijkheid die onvergetelijk is, terwijl eikenhout, vanille en Tonkaboon de geur een basis geven die spreekt van kracht en seksualiteit.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Als je op zoek bent naar een geur die zowel krachtig als vrouwelijk is, wil je deze misschien proberen. Er wordt gezegd dat Ange Ou Demon Le Secret parfum van Givenchy niet voor elke vrouw is en spaarzaam moet worden gebruikt omdat het zo ongewoon is.

Als je niet bekend bent met de parfums van Hubert de Givenchy, creëert deze parfumeur en ontwerper al sinds 1957 cult klassieke designergeuren. Givenchy was zelfs zo getalenteerd dat hij Audrey Hepburn 40 jaar lang kleedde, vanaf het moment dat ze een tiener was.

Lees ook:   Ralph Lauren Polo Deep Blue Parfum

In zekere zin was mevrouw Hepburn de muze van Givenchy en hij zei vaak dat zij zijn idee van een perfecte vrouw was. Het is vanuit deze perfectie dat veel van de Givenchy ontwerpen en geuren zijn gebaseerd en vanwege de vele ontwerpen voor Audrey Hepburn, werd Givenchy erg populair en is dat zo lang gebleven.

Ange Ou Demon Le Secret Parfum van Givenchy

Dit Givenchy parfum wordt hoog gewaardeerd

Als je geïnteresseerd bent in Ange Ou Demon Le Secret Perfume van Givenchy, en je bent een van de vrouwen die op zoek bent naar de perfecte geur om je verbazingwekkende, unieke en veelzijdige persoonlijkheid te weerspiegelen, dan moet je overwegen om het eens te proberen.

Constant vijf sterren beoordeeld, dit parfum kan het enige zijn dat je draagt, als dat niet een goede reden is om Ange Ou Demon Le Secret Perfume te proberen, dan is er geen.