Angel Parfum is een Hemels Ruikende Geur

Het Thierry Mugler designhuis creëerde in 1992 een uitstekend parfum genaamd Angel parfum dat een geur had die zeer verfrissend, oosters, houtachtig en zeer vrouwelijk was.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Met vanille sandelhout vermengd met patchouli en een paar fruitige tonen die meloenen, perziken, pruimen en verse citrus bevatten, behoort deze geur zeker tot de betere parfums die vandaag op de markt te vinden zijn.

Zoals de naam al aangeeft, is Angel parfum een hemels ruikende geur die onmiddellijk zal doen denken aan engelen in de hemel en de geur roept op om het de hele dag te dragen.

Iedereen die een vleugje van de geur krijgt, zal zeker complimenten geven en zal vragen hoe deze romantische geur heet, hoewel niet elke geur bij iedereen past.

Desalniettemin is het uitproberen van Angel parfum zeker je tijd en geld waard en gezien het feit dat de ontwerper Thierry Mugler graag vrouwen zou willen zien die niet alleen perfect gekleed zijn, maar ook perfect ruiken, voldoet dit prachtige parfum aan deze criteria.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

In het jaar 1999 kwam Thierry Mugler met vijf innovatieve schoonheidsproducten die werden verkocht onder de naam Secrets D’Angel en ze omvatten haarproducten, sprays voor het lichaam en maskers voor het gezicht om ervoor te zorgen dat vrouwen niet alleen in schoonheid liepen, maar ook mooier rookten.

Lees ook:   Prada Paradoxe Eau de Parfum

Engelenparfum is zeker een prachtige aanvulling op de schoonheidsmake-up van elke dame en eenmaal gedragen, zal het veel plezierige herinneringen achterlaten, niet alleen voor de drager, maar ook voor degenen rond de drager.

Als je van designerparfums houdt en op zoek bent naar iets ongewoons, dan zou Angel-parfum je keuze moeten zijn, omdat het hoog op de lijst van best verkopende parfums staat en de geur veel te maken heeft met het succes.

Thierry Mugler

Met Angel parfum kun je je dag beginnen in hemelse geuren die de hele dag aanhouden en de drager zal het gevoel hebben dat ze in de hemel loopt, net als een engel.

In feite is Angel parfum het beste wat patchouli en sandelhout gebaseerde parfums betreft…

Als je twijfels hebt over Angel parfum, zullen ze gemakkelijk worden weggenomen als je leert dat het dit parfum was dat Chanel nr. 5 van de toppositie in Frankrijk heeft omvergeworpen, lang geleden in 1998, wat de grote aantrekkingskracht laat zien die dit parfum heeft op consumenten.