Ari door Ariana Grande Review: speels verrassend

Met een iconische paardenstaart, een meer dan levensgrote persoonlijkheid en onberispelijke falsetto, straalt Ariana Grande een sfeer van vertrouwen, kracht en goddelijke vrouwelijkheid uit.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Welke vrouw wil zo’n essentie niet belichamen?

Via haar debuutparfum Ari van Ariana Grande, dat een intrigerende mix is van onschuldig en zwoel, laat Grande je precies dat doen.

Ari van Ariana Grande 1

Shop op Amazon.com

Op weg naar een eerste date? Een sollicitatiegesprek? Een solovakantie? Met een spritz van Ari van Ariana Grande kanaliseer je Grande’s aura. Hoofden zullen draaien.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt het?

LUXE Brands en Ariana Grande brachten Ari van Ariana Grande uit in september 2015, tot onmiddellijke populariteit.

LUXE Brands’ eerste celebrity parfum medewerker, Ariana Grande een Grammy Award Winnende Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice.

Hoewel geprezen om haar vier octaaf vocale bereik en succes (inclusief het domineren van de Guinness World Records), staat Grande ook bekend om haar lieve houding en oprechte vriendelijkheid.

Met een bekroonde eigen status produceert LUXE Brands prestigieuze schoonheidsproducten op de wereldmarkt.

Wanneer je samenwerkt met beroemdheden, benadert LUXE de ontwikkeling met “een doordachte en grondige benadering om het DNA van elke beroemdheid te begrijpen” – dus als je Ari wilt channelen, kun je er zeker van zijn dat een parfum ontwikkeld door LUXE de plek is om te beginnen.

Geurnoten

Geïnspireerd en gemaakt door Grande, zijn de Ari by Ariana Grande noten een geurig profiel van de zangeres zelf.

framboos

In feite heeft Grande, in haar eigen woorden, de Ari by Ariana Grande geur beschreven als “… zo leuk en trouw aan mij.  De geur is zoet, maar toch sexy, met wat verrassingen eronder.”

Lees ook:   Max Factor False Lash Effect Mascara Waterproof

Het Ari by Ariana Grande parfum is een bloemige geur met een gourmand geur.

Topnoten

Opbeurend, verfrissend en zomers, samengesteld uit:

 • Krokante Peer
 • Roze Grapefruit
 • Framboos

Middennoten

Fluweel, vrouwelijk en bedwelmend, samengesteld uit:

 • Zachte Muguet (ook bekend als Lelietje-van-dalen)
 • Rozenknoppen
 • Vanille Orchidee

Onderste opmerkingen

Bedwelmend, overheerlijk en zwoel, bestaande uit:

 • Muskus
 • Blonde Woods
 • Marshmallow

We denken dat het ook belangrijk is om op te merken dat terwijl de bovenste en middelste noten vlekkeloze beoordelingen ontvangen, gebruikers feedback hebben gegeven dat de onderste noten, of de dry down, hints van chemicaliën kunnen afgeven die lijken op haarlak.

Wie zou het willen

Als je geniet van de kracht van je vrouwelijkheid en leeft als je authentieke zelf, suggereren de peer- en marshmallowlagen van dit parfum dat Ari by Ariana Grande de geur voor jou is.

Ari van Ariana Grande 2

Tegelijkertijd creëren muskus en grapefruit de perfecte energieke mix voor de avonturier.

Fernweh Editions Kaarsen

Wanneer te dragen

Met een geurprofiel dat verfrissend schoon is met knipogen van sensualiteit, is Ari by Ariana Grande het best te dragen… altijd en elke dag. Je kunt geen tijdslimiet stellen aan het gevoel een godin te zijn.

Waar te dragen

Als je persoonlijkheid neigt naar speels, bruisend en zoet – zoals Ari zelf – kan dit parfum gemakkelijk je kenmerkende geur worden.

Van de zoete tonen van framboos op eerste spray tot hints van fluweelzachte zoete roos, en ten slotte tot de verrukkelijke aanhoudende marshmallowgeur, Ari van Ariana Grande past bij je essentie.

Meer een pittige persoonlijkheid? Grande’s parfum is geschikt voor die speciale gelegenheden of romantische avonden wanneer je op zoek bent naar een verrassende en mysterieuze allure aan je aura.

Lees ook:   Chanel Bleu de Chanel Parfum

Verpakking en presentatie

Een visuele weergave van de persoonlijkheid en stijl van de zangeres, de Ari by Ariana Grande set is ultravrouwelijk, flirterig en roze.

Ari van Ariana Grande 3

De fles roept pure elegantie op met zijn blosroze tinten en klassieke ronde vorm, met de textuur van een juweeltje. Om nog maar te zwijgen van het bonusontwerpelement: een verwijderbare pluche witte puf.

Verstandh een vergelijkbare tijdloze esthetiek, de doos is lavendelpaars en bevat zwart-witfoto’s van Grande zelf, omlijst door gouden rand. Als finishing touch bevat de doos de handtekening van de zanger.

Voorstelling

In tegenstelling tot zijn naamgenoot is de geur naar verluidt van korte duur en moet deze om de paar uur opnieuw worden aangebracht als je een consistente zweem van speelse zoetheid wilt afgeven.

Persoonlijke indrukken

Voor transparantie hebben we beoordelingen en getuigenissen verzameld van eerdere kopers van Ari by Ariana Grande. We hopen dat deze met u resoneren en u helpen om de beste aankoopbeslissing voor u te nemen.

Fernweh Editions Kaarsen

 • “Heerlijke geur. De grapefruit komt in het begin echt voor me opdagen en verzacht uiteindelijk tot een warme zachte mooie vanille. Het duurt niet lang voor mij, misschien twee uur, maar ik ben blij om het opnieuw aan te brengen, omdat het geen super duur parfum is.”
 • “Ruikt naar haarlak …”
 • “Ik ben echt onder de indruk van dit parfum… in eerste instantie een blinde aankoop en ik zit nu aan mijn tweede fles… zeker meer een gourmand geur… wou dat de levensduur beter was, maar voor de prijs ben ik niet al te veel… erg zoet en vrij suikerachtig, dus als je daar niet van houdt, zou ik wegblijven… Ik krijg hier niet veel van de bloemen in, ik zou zeggen dat het meer aan de fruitige kant is.”
 • “De opening hiervan is prettig en mooi; maar na ongeveer 30 minuten maakte het drogen me extreem misselijk. Het was erg synthetisch en muskusachtig en zorgde ervoor dat ik me bewust was van anderen om me heen. Ruikt in het begin naar een jonge zoete geur; Ik weet zeker dat mensen het leuk zouden vinden, maar ik denk dat het zeker overhyped is, omdat de prestaties heel minder dan ideaal zijn.”
Ari van Ariana Grande 4

Shop op Amazon.com

Lees ook:   Body Mist vs Perfume: wat is het verschil?

Voordelen &Con

Om het allemaal samen te vatten, hebben we een snelle lijst met voor- en nadelen samengesteld die u kunt gebruiken bij het overwegen of Ari by Aria Grande het parfum voor u is.

Pros

 • Een geur met een echte persoonlijkheid
 • Bekend om het tekenen van complimenten
 • Esthetiek van verpakkingen
 • Verkrijgbaar in 4 verschillende maten, evenals lotion en bodyscrub

Tegens

 • Kortstondige geur die leidt tot de noodzaak van frequente herhaling en extra aankopen
 • Overweldigend zoet
 • Chemische ondertoon