Ariana Grande Cloud recenseerde: A Subtle Musky Perfume

Het getalenteerde popicoon blijft haar populariteit buiten het muziekdomein uitbreiden met een schattige kledinglijn, make-up en heerlijke geuren.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Ariana Grande Cloud Perfume is haar zesde geurrelease. Je zou verwachten dat het een fruitige, meisjesachtige geur is die haar 294 miljoen jonge volgers zou aanspreken. Deze geur is echter verrassend muskusachtig en licht mannelijk, maar ook verleidelijk en sensueel.

Hoewel het een fruitige geur heeft wanneer je het voor het eerst opspuit, nestelt het zich op je huid met een heerlijk subtiel muskusachtig aroma.

Cloud van Ariana Grande 1

Shop op Amazon.com

Lavendel, peer en bergamot staan bovenaan de geur. Slagroom, praline, kokos en vanille orchidee zitten in het midden. Muskus en houtachtige noten staan onderaan.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt het?

Deze Ariana Grande geur is een vrouwelijke smaak met een Bloemige Fruitige Gourmand. Deze geur werd in 2018 geïntroduceerd en gecreëerd door Clement Gavarry.

Grande werkte samen met Luxe Brands, een wereldberoemd prestige schoonheidsbedrijf, om een exclusieve lancering van haar parfum te doen.

Geurnoten

Geur Categorie: Oosterse Gourmand

Topnoten:

 • Lavendelbloesem
 • Sappige peer
 • Bergamot

Hartnoten:

 • Crème De Kokosnoot
 • Heerlijke Praline
 • Vanille Orchidee

Basisnoten:

 • Sensuele Musks
 • Romig Blonde Woods

Wie zou het willen

De etherische geur is een favoriet van mij en veel Ariana Grande-fans, en duizenden 5-sterren Ariana Grande Cloud parfumrecensies bevestigen dat het een brede aantrekkingskracht heeft.

Lees ook:   Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa Douchegel

De geur begint als een uitbarsting van bergamot, peer en lavendel, maar evolueert naar een gezellige, zachte geur terwijl het zich in je huid nestelt.

De wolkvormige fles viel me op en na het spuiten werd ik weggeblazen door de heerlijke geur. Ik kocht er zowel een klein als een groot flesje van omdat ik het zo lekker vond.

Cloud van Ariana Grande 2

De geur zou elke vrouw uit alle lagen van de bevolking aanspreken. Het is ook een favoriet onder mannen, omdat Ariana Grande parfum een romantische frisse en muskusachtige geur heeft. Het wordt aanbevolen aan iedereen die van een frisse, schone geur houdt zonder overweldigend te zijn.

Dat Ariana Grande van wolken houdt, is geen geheim. Ze gebruikt de hele tijd cloud-emoji’s en ze heeft zelfs een cloud tattoo.

Er is niets gastvrijer dan het gevoel alsof je in een wolk zweeft of er op zijn minst een vasthoudt!

Of je nu ontspant met vrienden of ’s avonds uitgaat, de Ariana Grande Cloud-geur zorgt ervoor dat je je geïnspireerd en zelfverzekerd voelt.

Wanneer te dragen (seizoenen overdag / ’s nachts)

Overdag, casual, verkleed, brunch zijn allemaal goede tijden om Ariana Grande Cloud Perfume te dragen. Probeer ook de Ariana Grande Cloud body mist die je kunt krijgen met de Ariana Grande parfumset.

Fernweh Editions Kaarsen

Cloud van Ariana Grande 3

Als je de neiging hebt om overdag weg te blijven van het gebruik van geuren omdat ze een beetje overweldigend zijn geweest. Vrees niet, Ariana Grande Cloud stelt dit probleem niet voor.

Je kunt een T-shirt en jeans aantrekken en jezelf besprenkelen met dit heerlijke parfum. De geur is perfect voor een informele lunchdate, een vroege brunch of een avondevenement.

Lees ook:   Wella Professionals Eimi Nutricurls Curl Shaper 72H

Waar te dragen

Het is niet overweldigend, dus het is oké om op het werk te dragen, tenzij je werkplek natuurlijk beperkingen heeft op het dragen van parfum.

Omdat dit parfum zo veelzijdig is, kan ik het voor elke gelegenheid dragen, van werk tot dates, tot formele evenementen, winkelen en concertevenementen.

Verpakking en presentatie

Aangezien Ari’s Cloud geur ruikt naar een hemelse droom, is de verpakking uiterst nauwkeurig.

Cloud van Ariana Grande 4

De heldere babyblauwe fles Cloud is eenvoudig, maar de houder is een gezwollen witte wolk die de schijnwerpers steelt.

Met behulp van kokos- en pralinetonen stelde ik me onmiddellijk lenteochtenden en een gevoel van jeugdigheid en onschuld voor met hints van lavender en peer.

Zou dit mijn favoriete geur kunnen zijn? Fans en parfumliefhebbers houden van deze geur dankzij het leuke en zorgeloze karakter.

Persoonlijke indrukken

Onder de 2019 Fragrance Foundation Awards won het cloudparfum Geur van het Jaar. Ik was verbaasd om te horen waar alle ophef over ging toen ik mijn bestelling ontving.

Fernweh Editions Kaarsen

Aanvankelijk krijg je een uitbarsting van lavendel, peer en bergamot, maar als het zich in je huid nestelt, blijf je achter met een warme muskusgeur.

Cloud van Ariana Grande 5

Shop op Amazon.com

De geur is niet openlijk parfumachtig; je ruikt gewoon alsof je net uit een lekkere douche bent gestapt, fris en schoon. Vanaf de dag dat Cloud arriveerde, droeg ik het elke dag zonder falen. Met zijn heerlijke geur heb ik dagelijks complimenten gekregen.

Voorstelling

Om het juiste aantal sprays voor u te vinden, kunt u spelen met de geur, 3-4 keer is de aanbevolen hoeveelheid, maar u doet wat het beste bij u past.

Lees ook:   Boucheron Place Vendome Eau de Parfum

Wat kwaliteit en levensduur betreft, heeft deze geur een goede reputatie. Ariana Grande Cloud blijft ongeveer 8 uur op je huid zitten. Er is een rijke zoetheid in de eerste twee uur, maar later wordt het ingehaald door de basisnoten en ruik je een zachtere geur.

Voors & Tegens

Pros

 • Veel mensen die dol zijn op Baccarat 540, een veel duurder parfum, zeggen dat het net zo ruikt als Grande’s Cloud.
 • De geur blijft de hele dag/nacht hangen.
 • Geschikt voor elke gelegenheid
 • Zeer betaalbaar. De Ariana Grande Perfume Cloud prijs is ongeveer een achtste van de prijs van Baccarat 540

Tegens

 • Sommige mensen zeggen dat ze een allergische reactie hebben ervaren
 • Verpakkingen spreken jonge meisjes aan – te onvolwassen voor volwassenen

Velen hebben commentaar gegeven op de vergelijking met Baccarat 540 en de meningen variëren van zeer vergelijkbaar tot niet eens in de buurt. Er zijn mensen die zeggen dat het een dupe is voor BR 540, maar de rijkdom mist als het afsterft.

Voor fans van Grande en geur is Cloud een must-try.