Ariana Grande Moonlight Review: een zoete en verleidelijke geur

De essentie van een oogverblindende, verlichte popster is typisch ingekapseld in het mooie kleine flesje Ariana Grande Moonlight parfum.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Uniek ontworpen, er is niets dat gekonfijte volwassenheid schreeuwt zoals de vrouwelijke zangersdrank van pruimen, marshmallows, pioenrozen en vanille.

Moonlight van Ariana Grande

Shop op Amazon.com

Wie maakt het?

Ariana Grande Moonlight Perfume werd in eerste instantie uitgebracht in 2017 door de Amerikaanse zangeres /actrice Ariana Grande in een campagne om een “verhelderende” verbinding tussen haar en haar fans te creëren.

Ariana Grande is met name een popster die bekend staat om haar bruisende muziek en levendige roze kleurenschema.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Vanwege haar schattige schoonheidsesthetiek is ze een prominent figuur in de make-up- en cosmetica-industrie. Ze heeft meerdere verschillende parfums uitgebracht, waaronder Moonlight.

Geurnoten

De Ariana Grande Moonlight parfumnoten zijn samengesteld uit zwarte bes en pruim voor de bovenkant, die een aanvankelijk zoete, licht zure geur oproept – en we moeten toegeven, het is nogal de rijke, opvallende opeenvolging van geuren.

Moonlight van Ariana Grande 1

Wat de hartnoten betreft, ze onthullen een suikerachtige stofgeur met lichte bloemige boventonen. Dit wordt bereikt door de cumulatieve aroma’s van fluweelzachte marshmallows en pioenrozen.

Ten slotte heeft het parfum een zeer krachtige basis van zwarte amber, sandelhout en vanille. Deze slepende noten geven een licht nostalgische, rustieke smaak en laten meestal een slepende vanillenoot achter.

Het is niet al te sterk en over het algemeen aangenaam op de neus voor de laatste paar uur.

Wie zou het willen?

Deze Ariana Grande Moonlight parfumrecensie gelooft dat het parfum perfect is voor een sensuele jonge vrouw – waarschijnlijk in de twintig – die gewoon haar weg door de volwassenheid verkent.

Lees ook:   Shiseido Perfect Cleansing Oil

Deze vrouw probeert met deze geur indruk te maken op de datingscene, en, ravissant gekleed, doet ze precies dat.

Ze merkt dat het niet uitmaakt wat haar vorm of grootte is, maar haar poging om haar vrouwelijkheid te bezitten door schoonheid en volwassenheid die haar definieert. Ze zoekt liefde, aandacht en identificeert zich onmiskenbaar als een verhelderende, verleidelijke vrouw.

Wanneer draag je het?

De geur is zoet, vrouwelijk en luxueus. Als zodanig is Ariana Grande Moonlight parfum onmiskenbaar een geur die geliefd is bij de lente.

Moonlight van Ariana Grande 2

De bloeiende aura van een nieuw begin in de lente complimenteert perfect de saccharine uitnodiging voor een nieuwe liefde die het parfum biedt.

En wat is een beter moment in de tijd van de lente om deze geur te dragen dan de eerdere uren van de ochtend.

Stel je voor dat de opkomende zon wordt weerkaatst door de dauwdruppels van bloeiende flora en langs dit stralende licht loopt met elegante vrouwelijkheid die uit je huid straalt – echt poëzie van geur.

Waar te dragen

Zoals we al eerder hebben vermeld, is de geur vrij zoet en bijna verleidelijk in de manier waarop het de neus streelt. We leiden hieruit af dat de beste tijd om het te dragen zou zijn tijdens een romantische wandeling door het park of een gastronomische ervaring buiten.

Toegegeven, hoewel de geur de natuur complimenteert, behoudt het nog steeds een aura van verfijning en luxe en kan het als zodanig worden gedragen naar vele speciale evenementen waar het drinken van wijn en champagne plaatsvindt. Op deze manier is het een soort dubbeldoelparfum.

Bovendien, omdat er een Ariana Grande Moonlight parfumroller is, kan deze overal mee naartoe worden genomen, wat iets is dat moet worden overwogen omdat het niet zo lang meegaat. Daar gaan we het hieronder natuurlijk meer over hebben.

Verpakking en presentatie

De verpakking is donker, verlicht met maanlicht en gemodelleerd door Ariana Grande zelf. Het ziet er een beetje uit als een popster in de schijnwerpers op een schemerig podium en geeft betoverende, sprookjesachtige vibes af.

Moonlight van Ariana Grande 3

Hoewel we het zien als een ochtendparfum, lijkt het op de markt te worden gebracht als een mysterieuze, intrigerende en diepe geur (die bij de nacht zou passentijd veel beter – iets waar we het respectvol mee oneens zouden moeten zijn).

Toch onthult het pakket, zodra het is geopend, een prachtige pastelpaarse discobal die zachtjes in het licht glinstert. Ernaast staat een grote poefbal van paarse pluisjes, die zacht aanvoelt. De fles zelf geeft een pastelkleurige esthetiek af en ziet eruit als iets dat Ariana Grande in haar kamer zou hebben.

Het is een mooi ontwerp en is trouw aan het imago van de kunstenaar.

Persoonlijke indrukken

Onmiddellijk na het openen van de fles krijgen we een vleugje van een penetrante, fruitige geur – iets dat we allebei waarderen en waar we iets minder van kunnen gebruiken. De zure, pruimengeur is lekker zoet maar iets te sterk.

En als we dit zeggen, bedoelen we niet dat het iedereen in de kamer hoofdpijn bezorgt; integendeel, het is gewoon een beetje overweldigend in vergelijking met de noten.

Lees ook:   Roja Parfums Elysium Pour Homme Parfum

Dat gezegd hebbende, wat we echt leuk vinden aan deze is dat het niet misselijkmakend zoet is. Het is over het algemeen vrij delicaat en aangenaam complementair aan buiten- en binnenomgevingen.

De marshmallow-tonen zijn er zeker omdat ze een poederachtige pruimengeur afgeven zodra het parfum zich nestelt, en er zijn hier en daar hints van vanille (hoewel niet elke keer expliciet aanwezig).

Fernweh Editions Kaarsen

Moonlight van Ariana Grande 4

Shop op Amazon.com

We merken ook dat het parfum niet zo lang meegaat als andere parfums. Het is een beetje remmend als je eraan denkt in termen van levensduur en kracht, maar we denken dat wat het hier mist, het enigszins goedmaakt in geur.

Voorstelling

De prestaties zijn volkomen gemiddeld. Ja, de geur is aantrekkelijk, maar er is verder niets bijzonders aan.

Het gaat niet zo lang mee als je zou willen, en de sillage, terwijl je er bent, is niets opmerkelijks.

Dit betekent niet dat de prestaties slecht zijn; in plaats daarvan is het gewoon standaard (misschien iets onder het quotum). Het werkt, dus als je een fan bent van de geur, dan is er geen reden om het niet te gebruiken – verwacht alleen niet dat het de hele dag meegaat.

Voors & Tegens

Hier is een lijst met voor- en nadelen voor Ariana Grande Moonlight parfum:

Pros:

  • Het kan worden gekocht als een Ariana Grande Moonlight set
  • Heeft een lichte, zoete geur
  • Prachtig gepresenteerd
  • Verkrijgbaar bij de meeste retailers
  • Gematigde kosten

Tegens:

  • Duurt niet lang
  • Mist enkele van de geadverteerde notities
  • Niet zo goed ontvangen als sommige van haar andere parfums