Ariana Grande Sweet Like Candy Perfume beoordeeld: A Dreamer’s Delight

Vanaf het moment dat je je eerste nummer zong onder de douche of in de karaokebar, je carrièrebaan kreeg en je droomvangst sneuvelde, wist je dat je voorbestemd was voor grootsheid.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Wanneer je in stijl naar buiten stapt om de nieuwste hotspot, concert of club te bezoeken, blijven alle ogen op je gericht omdat je dat je ne sais quoi hebt waardoor iedereen zich afvraagt wie je bent.

Roken beweegt, kosmopolitische mode, met je haar en nagels op de vlucht, het enige dat je naar het volgende niveau kan brengen, is een geur die lang genoeg blijft hangen om toeschouwers in hun dromen aan je te laten denken.

Er is geen betere manier om een gedenkwaardig statement te maken dan met een parfum gemaakt door een superster die weet hoe ze het podium en haar leven moet bezitten.

Sweet Like Candy Parfum 1

Shop op Amazon.com

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Ariana Grande heeft bewezen een van onze favoriete dingen te zijn door ons dagenlang hits te geven en een geweldige geur genaamd Sweet Like Candy, die net zo zoet blijkt te zijn zonder de calorieën of gaatjes!

Wie maakt het?

Sweet Like Candy, gelanceerd in 2016 door Ariana Grande, is een merkfavoriet bij zowel fans als geurkenners.

Dit zoete, speelse parfum genereert positieve energie en bezit de kracht om iedereen te transformeren in een object van genegenheid met charmante ondertonen die bescheiden omstanders zeer onschuldig verleiden.

Lees ook:   Hermès Twilly D'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum

Geurnoten

Bloemig, Fruitig en zoet, Ariana Grande Sweet Like Candy parfum is doordrenkt met Bramen, peer en Bergamot Topnoten, Slagroom, Marshmallow, Zwarte Bes, Frangipani, Jasmijn en Kamperfoelie Middennoten en Basisnoten van Vanille en Kasjmier Hout. Het perfecte recept voor een liefdesspreuk om je hart en portemonnee te veroveren!

Wie zou het willen dragen?

Dit Ariana Grande Parfum is ontworpen voor de persoon die zelfliefde omarmt en ernaar verlangt om anderen te inspireren.

Ariana Grande Sweet Like Candy Parfum

Ariana Grande’s Sweet Like Candy is de perfecte melodie op een eclectisch ritme dat de persoon definieert die ernaar streeft zijn beste leven te leiden, of het nu gaat om het beklimmen van de bedrijfsladder en het doorbreken van glazen plafonds, het uitdagen van de status quo met een felle geest en een zacht hart, of gewoon in chill-modus met een glimlach die een kamer kan verlichten en iedereen kan charmeren.

Wanneer draag je het?

Deze romige zoete geur is zacht genoeg voor de lente en leuk genoeg om mee te samba tijdens de zomer. Het is ook de perfecte segue naar zoete dromen terwijl je je voorbereidt om naar bed te gaan.

Waar te dragen?

Het lichte en delicate parfum van Ariana Grande charmeert de zintuigen en krijgt een warm welkom op elk evenement.

Of je nu naar de top maalt op het werk tijdens een teamvergadering, chillt op het strand, bowlt of geniet van een diner en een film met je homies, of je tenderoni, deze geur overtreedt regels en neemt geheimen zonder voorbehoud van iemand.

Lees ook:   Trussardi A Way For Her Eau de Toilette
meisje bowlen met vrienden

Het parfum van Ariana Grande zal altijd de hoofdattractie blijven. De harmonieuze geur van Sweet Like Candy biedt aromatherapie die vreemden inspireert om vrienden te worden en vrienden om geliefden te worden.

Het is de perfecte geur voor elke gelegenheid. Gekleed om te doden of klaar om te spelen, zul je altijd winnen met Ariana Grande.

Verpakking en presentatie

Flirterig, leuk en knallend, de Sweet Like Candy is een super traktatie voor iedereen.

De fles alleen al belooft een knallende geur met zijn roze pom-pom poof ball diva-decor en zijn symmetrische pizazz die hint naar sassiness met elke gebeitelde rand in zijn unieke ontwerp.

Sweet Like Candy Parfum 3

Een van ariana Grande’s beste parfums, Sweet Like Candy kan zijn mannetje staan. Maar waarom zou je niet toevoegen aan het plezier door een body souffle toe te voegen aan de mix met deze leuke parfumset?

Fernweh Editions Kaarsen

Je kunt het leven van het feest of een eenpersoons mega-evenement zijn wanneer je beide rockt voor een leuk avondje uit.

Persoonlijke indrukken

Sinds Sweet Like Candy op de markt kwam, is het een favoriet van de consument en staat het nog steeds aan de top van vandaag.

Deze vrijgevochten fragrance is een hit die ervoor zorgt dat iedereen je geur aanbidt, waar je ook gaat.

Sweet Like Candy Parfum 4

Shop op Amazon.com

Deze vrijgevochten geur zorgt ervoor dat het oudere, verfijnde publiek zich jong en zorgeloos voelt, en de jeugdige voelt zich fantastisch, sexy en on top of the world. Het is een win-win die van ariana Grande’s parfum een hitlijsttopper maakt.

Voorstelling

De populaire vraag heeft bewezen dat Ariana Grande Sweet Like Candy altijd een favoriet zal zijn onder fans.

Lees ook:   Oilily Blue Sparkle Eau de Toilette

De levensduur van de geur is solide en kan ervoor zorgen dat de beste danser urenlang zoet en fris ruikt. Delicaat en zacht, deze geur is niet overweldigend en heeft toch een grote duurzaamheid.

Voors en tegens

Sweet Like Candy parfum kan op de huid, kleding of haar worden gedragen. Het is lief, speels, flirterig en leuk. Het kan naar elk evenement worden gedragen en is perfect voor elke gelegenheid. Het is blijvend en gedenkwaardig.

Hoewel dit parfum in 2016 uitkwam, is het voor veel consumenten nog steeds een topgeurige keuze. De gemengde noten creëren een aroma dat zoet, verslavend en jeugdig is. Als zoete geuren niet uw ideale keuze zijn, is deze geur misschien niet uw beste keuze.

Fernweh Editions Kaarsen

Echter, één vleugje van dit parfum en je zult zien dat het een fruitige, bloemige, zoete cocktail is met unieke ondertonen die het meer dimensies geven dan alleen een klomp snoep.

Ariana Grande heeft golven gemaakt met haar muziek, stijl en geweldige parfumlijn. Sweet Like Candy zal je leven zeker op de beste manier belonen. Je kunt niet fout gaan met deze geur.

Deze geur is voor elke dromer, geliefde, zorgeloze geest die zich het beste heeft voorgesteld dat het leven te bieden heeft en vastbesloten is om het moment te grijpen en elke kans optimaal te benutten, zodat ze de ultieme droom kunnen leven.

Een statement maken begint met Ariana Grande parfum en eindigt bij jou!