Armani Code EDP Beoordeeld: Magnetisme op zijn best

De Armani Code EDP is een geweldige optie voor een parfum dat je het hele jaar door bij elke gelegenheid kunt dragen. Deze geur is een geweldige optie als je een nieuwe kenmerkende geur wilt. Het is sterk genoeg dat mensen je gaan correleren met een geweldige geur.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De Armani Code EDP is voor hem een sexy, verleidelijk parfum dat je altijd en overal kunt dragen. Het is niet te sterk dat je het niet in casual settings kunt dragen. Maar het is sterk genoeg om te gebruiken in een romantische omgeving, en het parfum zal iedereen naar je toe trekken.

Armani Code EDP

Shop op Ulta.com

In deze Armani Code EDP-beoordeling vindt u alles wat u moet weten over het parfum, inclusief wie het maakt, de voor- en nadelen en wanneer en waar u het moet dragen.

Wie maakt het?

Giorgio Armani Beauty maakt de Armani Code EDP in samenwerking met L’oréal Paris. Het is een van hun best verkochte parfums en het is al jaren op de markt, omdat ze het voor het eerst maakten in 2006.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Giorgio Armani Shopping Outlet

De Armani Code Parfum is dezelfde sexy geur waar mensen al meer dan anderhalf decennium van houden.

Dit parfum valt in de categorie van een klassieke, populaire geur, samen met de Chopard Fragrances.

Geurnoten

De Armani Code EDP is gemaakt van verschillende sinaasappelgeuren. De bloesems van de Tunesische sinaasappel, de zoete Italiaanse sinaasappel en de Afrikaanse sinaasappel zijn de meest prominente geuren die je in het parfum ruikt.

sinaasappels in een netto mandje

Dan krijg je ook hints van honing, gember, sandelhout, jasmijn sambac en vanille. Dit zijn de Armani Code EDP basisnoten die je de hele dag door ruikt als je het parfum draagt.

Lees ook:   Kilian Bamboo Harmony Eau de Parfum

EDP is een eenvoudige geur, maar de sillage en levensduur maken het de prijs waard. Dat gezegd hebbende, als je de voorkeur geeft aan een diepere, meer mannelijke geur, raden we je aan om te kiezen voor een muskusgeur.

Hier zijn enkele snelle feiten over Armani Code EDP –

OVERZICHT:

  • Sillage: Goed
  • Levensduur: Heel goed
  • Geurpotentie/Geschikt voor: Het kantoor; elke romantische gelegenheid; dagelijks gebruik
  • Prijs: $€€€ ($120+)

PROS:

  • Niet te licht, niet te zwaar
  • Langdurig
  • Goed voor elke gelegenheid

TEGENS:

  • Duur
  • Werkt voor alle gelegenheden, dus het kan moeilijk zijn om variatie aan je geuren toe te voegen

Wie wil het

Als u bereid bent om meer geld uit te geven aan een goed parfum, moet u uitgeven aan de Armani Code EDP.

Je kunt dit je kenmerkende geur maken, omdat je het voor bijna elke gelegenheid kunt dragen. De geur is een goede optie als je wilt dat mensen zich meer tot je aangetrokken voelen en je meer bewonderen.

Het werkt goed in een romantische omgeving en het parfum zal je partner of geliefde nog meer dan normaal verleiden.

Een alternatief voor de Armani Code is de Versace Crystal Noir EDT, een andere sexy fruitige geur.

Wanneer te dragen

U kunt de Armani Code EDP in elk seizoen dragen. Het heeft geen geur die specifiek is voor een seizoen, dus je kunt het het hele jaar door dragen, waardoor het je kenmerkende geur wordt.

Fernweh Editions Kaarsen

Je kunt het ook overdag of ’s nachts dragen. Van werk tot een avondje uit, de geur duurt lang en past de hele dag door bij je activiteiten, wat je ook doet.

Lees ook:   Rituals The Ritual of Mehr Set

Waar te dragen

Je kunt Armani Code EDP echt overal dragen. Het is sterk genoeg voor mensen om te ruiken als je ze passeert, maar het is niet te zwaar dat het jou of de mensen om je heen zal overweldigen.

De Armani Code EDP is een goede geur als je iets nodig hebt dat dagenlang naar een evenement gaat direct na het werk.

man die zich klaarmaakt voor een evenement

De perfecte balans tussen licht en zwaar is waarom het voor iedereen werkt. En het is de reden waarom je het bij elke gelegenheid kunt dragen, wat handig is om te voorkomen dat je meerdere geuren moet krijgen of geuren moet veranderen, afhankelijk van de dag.

Maar als je iets wilt voor een meer specifieke gelegenheid, bekijk dan enkele van de andere populaire Armani Colognes.

Verpakking en presentatie

De Armani Code EDP wordt geleverd in een stijlvolle fles. De fles is zwart met een elegante gouden bovenkant.

Het parfum is er in verschillende maten, waardoor de verpakking iets kan variëren. De gouden bovenkant is op elke fles even groot, ongeacht de grootte, maar de hoogte van de fles varieert.

De Armani Code EDP 110ml is bijvoorbeeld veel groter dan de fles van 50 ml.

Persoonlijke indrukken

De Armani Code EDP is een sensueel parfum. Als jij degene bent die het draagt, zul je merken dat meer mensen je complimenteren en bij je in de buurt willen zijn.

Fernweh Editions Kaarsen

En ik weet dat als je het aan iemand anders ruikt, je je tot hen aangetrokken zult voelen. Het brengt mensen op een prikkelende manier bij elkaar.

Armani Code EDP

Shop op Amazon.com

Lees ook:   Clinique Blushing Blush

En zelfs in een ongedwongen situatie is het een goede geur die mensen zullen herkennen als de jouwe. Zelfs in een positie waar intimiteit onterecht is, is het een uitstekende geur om je zelfvertrouwen te vergroten en anderen zoals jij te maken.

Voorstelling

Het positieve van de Armani Code EDP is dat deze langdurig is. Je kunt het ’s ochtends aantrekken, je dag doorbrengen en je zult het aan het einde van de dag nog steeds kunnen ruiken.

Zelfs als je ’s avonds een date hebt en dit zwoele parfum wilt om je te helpen de sfeer te bepalen, kun je erop rekenen dat het net zo sterk is als toen je het aantrok.

En het blijft zelfs in de lucht hangen nadat je wegloopt. Het blijft net lang genoeg dat mensen de heerlijke geur kunnen opmerken. Maar het blijft niet lang genoeg dat het te sterk is en mensen worden overweldigd door het kleine.

Maar de sillage is niet zo hoog als andere parfums. Hoewel de geur wordt gecategoriseerd als een goede sillage, kan het worden verbeterd en is het een van de kleine dingen die we eraan zouden veranderen.