Baldessarini Del Mar Keulen door Hugo Boss Review

Baldessarini Del Mar Keulen door Hugo Boss Review

Baldessarini del Mar by Hugo Boss, gelanceerd in 2005 met neus Alberto Morillas, is een stijlvolle kruidige en zoete houtgeur. Het is een mannen cologne in een lange rij van aangename en goed uitgebalanceerde, zo niet bijzonder baanbrekende aquatische geuren.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Hoe het ruikt

Baldessarini del Mar cologne is een frisse en schone geur met een balans van citrus en mariene tonen. Topnoten zijn een citruscombinatie van mandarijn en bergamot, terwijl zwarte peper kruiden toevoegt.

De middelste noten zijn Warm en sensueel met Kaneel, Ceder en Kardemom. Aan de basis is amber, patchouli en vetiver die een klassiek mannengeurtrio creëren.

Zwarte-peper-top-noten
Topnoten zijn een zware dosis Zwarte peper.

Wie zou het moeten dragen

Vanuit de eigen marketingcampagne van het merk scheidt Baldessarini “de mannen van de jongens.” Dit merk is gericht op een volwassen publiek.

Dat gezegd hebbende, het is geen zware klassieke geur die je 50 moet pushen om je comfortabel te voelen om te dragen. Het is meer een elegante, volwassen geur die noch jeugdig noch speels is.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

ceder
Houtachtige ceder domineert de hartnoten.

Hoe & Waar het te dragen

Zoals de meeste aquatics, wordt Baldessarini del Mar cologne het best gedragen in de lente of zomer. Het is een sympathieke, veelzijdige en stijlvolle geur die overdag casual of voor werk kan worden gedragen. Het heeft matige sillage en de levensduur is 3-4 uur.

baldessarini-del-mar-1

Pin op Pinterest

hugo boss keulen

Lees ook:   Gillette Mach3 Turbo