Clive Christian Perfume is een Engels parfumhuis dat luxe en exquise geuren creëert voor vrouwen en voor mannen. Ik heb je al verteld over de Original Collection en de Noble Collection XX Art Nouveau van Clive Christian.

In de review van de Original Collection vertelde ik je iets over 1872 Perfume, vooral over de vrouwelijke editie.

Maar ik wil graag nog een verhaal wijden aan deze mooie en elegante geur, en daarom zal ik vandaag 1872 Perfume Feminine Edition van Clive Christian reviewen.

Beoordeling van 1872 Perfume Feminine Edition door Clive Christian

1872 Parfum is gewijd aan het jaar dat koningin Victoria The Crown Perfumery Company eerde met haar symbool, de kroon. Het was de enige parfumerie die van koningin Victoria zelf het recht kreeg om het beeld van haar kroon te gebruiken.

In 1999 kocht Clive Christian dit bedrijf en richtte zijn merk Clive Christian Perfume op. De naam is veranderd, maar de kroon blijft een symbool van dit luxe parfumhuis dat de meest exclusieve geuren creëert met de beste ingrediënten.

Vanaf de eerste seconden maakt 1872 Perfume indruk met de heldere en verfrissende citrus-fruitige geur op de bemoste achtergrond. De noot van bergamot brengt in dit parfum zijn sappige en stralende geur, die prachtig wordt verzacht door de zuurzoete tonen van ananas en bosbes.

Na een tijdje maakt de heldere opening van 1872 plaats voor een sensueel en prachtig bloemenboeket. In dit boeket wordt de geur van de delicate rozenblaadjes omringd door de tonen van osmanthus, jasmijn, paarsviolet, fresia, orchidee en lelietje-van-dalen.

Lees ook:   Clarins Multi-Intensive Super Restorative Hand Cream

Sommige bloemen geven dit parfum hun verfrissende aroma, terwijl anderen aan deze compositie de diepte en een bijna onzichtbare zoetheid toevoegen.

Ondertussen maakt de noot van paars violet het geluid van 1872 Perfume een beetje poederig en erg zacht.

review van 1872 Perfume Feminine Edition door Clive Christian

De basis van dit elegante parfum wordt vertegenwoordigd door het expressieve houtachtige akkoord met de noot van eikenmos in het hoofd. Deze noot geeft 1872 Perfume zijn verleidelijke unieke geur met wat verfrissende en een beetje vochtige accenten.

Op zijn beurt brengt de noot van muskus dit parfum licht dierlijk geluid en maakt 1872 zeer sensueel en levend.

Er zijn geuren die mooi ruiken, maar verder niet veel. En er zijn geuren die een blijvende indruk achterlaten en de meest unieke gevoelens geven.

De vrouwelijke editie van 1872 parfum van Clive Christian is een geval waarin de geur indruk maakt vanaf de eerste seconde.

Dit parfum is een ode aan een eenvoud die vol elegantie is, en aan de eeuwige schoonheid die dit niet flitsend, maar zacht en zeer harmonieus is.

Dit parfum is als de vroege ochtend ergens bij de prachtige oude villa met een terras. Het weelderige bloemenboeket staat op tafel en vult de lucht met zijn charmante aroma.

De verkwikkende ochtendkou, die afkomstig is uit het bos rondom de villa, maakt je hoofd leeg en brengt je het gevoel van kalmte en harmonie.

En zelfs een sombere lucht voor onweer kan je niet verdrietig maken omdat je weet hoe je kunt genieten van de schoonheid van elk moment …

Lees ook:   Calvin Klein Obsession for men Body Mist

Notities: Bergamot, Ananas, Bosbes, Roos, Osmanthus, Jasmijn, Paars Violet, Freesia, Orchidee en Lelietje van de Vallei, Patchouli, Eikenmos, Sandelhout, Cederhout, Muskus.

Als het een plek was, zou het een prachtige oude villa met een terras zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgrijs zijn met smaragd.

Als het één woord was, zou het anticipatie zijn.

P.S. Nu kunt u ook de luxe geuren van Clive Christian Perfume ontdekken in kleine flesjes (affiliate link).

Het was mijn recensie van 1872 Perfume Feminine Edition door Clive Christian. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.