Tegenwoordig zijn er veel interessante manieren om geuren te dragen. Naast de parfumsprays vind je er vaste en olieparfums, geurnevels, geparfumeerde lichaamspoeders en meer.

Maar heb je je ooit afgevraagd of er een manier is om parfum te dragen om het zichtbaar te maken?

Als je antwoord ja is, blijf dan dit bericht lezen, want vandaag zal ik de AMKIRI Visual Fragrance bespreken, een speciale inktachtige geurdrager die een niet-permanente geur lichaamskunst levert voor de ultieme zelfexpressie en multi-sensorische ervaring.

Beoordeling van de AMKIRI Visual Fragrance

De AMKIRI Visual Fragrance is opgericht en gemaakt door ontwerper Shoval Shavit Shapiro. Gedreven door een verlangen om een visuele expressie van een parfum te ontwikkelen, begon Shoval te experimenteren op het snijvlak van lichaamskunst, cosmetica en geur.

Ze werkte samen met haar moeder, een chemicus en cosmetica-expert, om de formule te ontwikkelen.

Als gevolg hiervan verscheen de eerste visuele geur, waardoor de gebruikers de geur op een innovatieve en creatieve manier konden presenteren. De geurinkt is hypoallergeen, veganistisch en dierproefvrij en heeft ook de geur die langer dan 12 uur aanhoudt.

Daarnaast zijn het aanbrengen en verwijderen van de AMKIRI Visual Fragrance zeer eenvoudig te doen.

AMKIRI Visuele Geur

Op de officiële website van de AMKIRI Visual Fragrance kunt u een toverstokje kopen met een geurinkt en verschillende stencils voor uw geurlichaamskunst.

AMKIRI biedt twee verschillende soorten toverstokken: de toverstok die een bredere borstel heeft om stencilen een fluitje van een cent te maken in combinatie met AMKIRI’s Variety Stencils en The Freehand Wand die een fijnere tip heeft voor degenen die hun lichaam op een unieke manier willen verfraaien.

Lees ook:   Guerlain Orchidée Impériale Discovery Set
Maar hoe zit het met geur?

Om een mooie en unisex fijne geur te creëren, werkte AMKIRI samen met de gewaardeerde parfumeurs van International Flavors &Fragrances (IFF).

De AMKIRI Original Scent is een mix van een verfrissende noot van groene munt met de warme en omhullende tonen van gember en jeneverbes. Het duo van muskus en cederhout brengt deze geur de diepte en maakt het zeer sensueel en aantrekkelijk.

De geur van de Amkiti Visual Fragrance is niet te luid, maar zeer zacht en zeker aangenaam.

Klik hier om mijn review van de Fragrance Graffiti en Fragrance Paintbrush van Jo Loves te lezen

De AMKIRI Visual Fragrance is een geweldige manier om wat creativiteit te brengen in het dragen van geuren. Het geeft je ook de kans om jezelf uit te drukken met behulp van een geur en een beeld tegelijkertijd en om je eigen unieke identiteit te vieren.

P.S. Check mijn Instagram post om te zien wat ik heb gekozen voor mijn eerste fragrance body art van de AMKIRI Visual Fragrance.

Het was mijn review van de AMKIRI Visual Fragrance. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.