Aurora parfum van Charles Wong is een nieuwe geur, gecreëerd in Frankrijk en gelanceerd in Hong Kong dit najaar. Dit parfum is gewijd aan de Franse elegantie en verfijning en is vernoemd naar de titel van het boek van Charles Wong, waar hij hulde brengt aan zijn tijd in Frankrijk en alle mooie en elegante dingen.

Vandaag review ik Aurora parfum van Charles Wong en vertel je meer over dit project.

Na vele jaren in de luxe-industrie te hebben gewerkt, heeft Charles Wong zijn eigen manier van leven gevonden. Het was de Franse manier die vol stijl, schoonheid en elegantie was.

Aurora parfum begon met een idee om deze manier van leven en Franse verfijning weer te geven. Charles Wong reisde in de hoofdstad van de Franse parfumerie Grasse om de juiste parfumeur te vinden om zijn idee in realiteit om te zetten.

Samen met Parfums Corialys’ parfumeur Richard Asfour creëerde Charles Wong eindelijk het parfum van zijn droom Aurora, gewijd aan zijn liefde voor parfums en voor Franse stijl en verfijning.

Deze geur is perfect voor zowel vrouwen als mannen. Het zal vreugde brengen voor verfrissende en klassieke parfumliefhebbers.

Beoordeling van Aurora parfum door Charles Wong

Aurora parfum opent met de frisgroene geur en heldere citrustonen. Na een tijdje verschijnt een teder hart met water lotus, rijst en bamboe. De basis van Aurora parfum wordt vertegenwoordigd door aards en een beetje vochtig eikenmos, diep en aantrekkelijk amber en mooie en unieke freesia.

Dit parfum bestaat ook uit interessante noten als zeemineralen en regen, die Aurora nog luchtiger en lichter maken.

Lees ook:   Lalique Pour Homme Lion Eau de Parfum

Download hier de parfumgids Hoe vind je je perfecte kenmerkende parfum en laat je het langer meegaan?

Dit parfum is zeer ontspannend en aangenaam. Het heeft iets heel schoons in zijn geur. Het is niet om haast te hebben, maar om uit te rusten en te genieten van het leven en de schoonheid om je heen.

Aurora is de perfecte geur voor degenen die dol zijn op klassieke en niet te luide, maar prachtige parfums. Het is zeer zacht en verfrissend, maar tegelijkertijd verzadigd en langdurig parfum voor elke gelegenheid.

Aurora parfum geeft je de kans om Franse elegantie te ervaren en een beetje nostalgie naar stijlvolle en mooie tijden.

De fles en de verpakking van Aurora parfum hebben een eenvoudig, maar verfijnd ontwerp. De klassieke transparante fles is versierd met een dubbel fluwelen lint, dat de tijd vertegenwoordigt die Charles Wong in Parijs heeft doorgebracht. Het ivoren lint is de kleur van het jasje van Charles Wong en het donkergrijs is de kleur van zijn stropdas.

Charles Wong heeft alle decoratie met zijn eigen handen gemaakt. Na het naaien van de dubbele lintbevestigingspositie heeft hij het zilvergrijze waszegel erop gezet met een letter «A» die Aurora betekent. Dit wassen zegel toont zijn toewijding aan het kunstenaarschap van het schrijven van brieven in het verleden.

Sinds 1 november is Aurora parfum van Charles Wong in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar in Parfumerie Tresor, een prachtige winkel met nichegeuren in Hong Kong. Als u geïnteresseerd bent in dit parfum, kunt u contact opnemen met deze winkel om alle informatie te krijgen.

Lees ook:   Tom Ford Oud Wood Eau de Parfum

Notities: Vijgenbladeren, Zwarte bessenknop, Bergamot, Rijst, Water Lotus, Bamboe, Regen, Eikenmos, Amber, Zeemineralen, Zeemos, Fresia, Zee.

Als het een plek was, zou het een terras van een elegant café zijn.

Als het een kleur was, zou het zilvergrijs zijn.

Als het één woord was, zou het toewijding zijn.

Het was mijn review van Aurora parfum door Charles Wong. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.