Czech &Speake is een in Londen gevestigd merk dat luxe geuren, verzorgings- en bad- en lichaamsproducten, lederen accessoires en meer creëert. Vandaag review ik Cuba en Villa Ausonia van Czech &Speake, twee perfecte uniseks geuren voor de zomer en vertel je meer over dit merk.

Vanaf Jermyn Street

Hoewel dit Britse merk wereldwijd aanwezig is, blijft het een familiebedrijf, gedreven door de familie Sawkins.

Frank Sawkins, de oorspronkelijke oprichter en creatief hart van het merk, vestigde zijn luxueuze badconcept in 1980 vanuit zijn ontwerpstudio op nummer 88 Jermyn Street.

Vanaf het midden van de 19e eeuw tot heden is Jermyn Street bij uitstek geworden als het huis van luxe accessoires en attributen voor de Engelse heer.

Deze straat heeft ook een naam gegeven aan de eerste geur van het bedrijf No.88 die de onmiskenbare bestseller van het merk is.

Naast fijne geuren biedt dit Britse merk een breed scala aan verschillende producten voor luxe baden, accessoires en prachtige lederwaren.

Parfum review van Cuba en Villa Ausonia door Czech &Speake

Cuba en Villa Ausonia zijn twee spannende uniseks geuren, die je meteen het aangename gevoel van zomer en vakantie geven.

En afhankelijk van welke geur je kiest, zullen dit zomergevoel en je vakantie bedwelmend, veelbewogen en een beetje roekeloos of langzaam, kalmerend en zeer harmonieus zijn.

De keuze is aan jou, maar ik denk dat ieder van ons beide geuren wil ervaren en twee vakanties achter elkaar wil beleven…

Want waarom niet?

Dus, pak in en laten we beginnen!

Cuba

Vanaf de eerste seconde brengt de opening van dit parfum met pepermunt, bergamot, rum en limoennoten je naar een van de mooiste stranden van Cuba.

Lees ook:   Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask

Het strand, waar het zand zacht en goud is, de wind zacht en warm is en de zon een beetje wreed heet is.

En het enige dat je redt van de hitte is het glas van de verfrissende mojitococktail in je hand, waarin de druppel rum je in een zeer ontspannen stemming zal brengen.

De enige stemming waarin je het eiland Cuba moet ontdekken en ervaren.

Wanneer je volop geniet van de schoonheid van het strand in Cuba, wil je waarschijnlijk door de gezellige en zo authentieke straten van het Oude Havana of La Habana Vieja lopen.

En waar je ook gaat, de ritmes van salsa en bachata zullen je volgen, en je moet je niet verzetten tegen deze ritmes, omdat ze als niets anders de geest van Cuba vormen.

Naast dat de bewegingen van salsa de temperatuur van je lichaam hoger maken, maakt het hart van Cuba parfum met de roos omlijst door kruidig accent het geluid van deze geur sensueler.

Ondertussen brengt de noot van tonkaboon naar Cuba zijn verleidelijke en diepe zoetheid, die de zoetheid belichaamt van het voelen van je lichaam en ziel vrij.

review van Cuba door Czech &Speake

Aan het einde van de dag, wanneer u aangename vermoeidheid voelt na alle duizelingwekkende ritmes, zullen de geur en smaak van de traditionele Cubaanse sigaar u het gevoel van kalmte geven.

En in Cuba parfum wordt de unieke geur van de sigaar prachtig nagebootst door een expressief akkoord van wierook, tabak, vetiver en cederhouten tonen.

Notities die je huid zullen verlaten, op een moment dat je de zoetste dromen hebt…

Cuba by Czech&Speake is het parfum dat vol vrijheid, passie, vreugde en voldoening is.

Dit parfum is om te genieten van de schoonheid en eenvoud van het moment, om te dansen op de ritmes van het leven en niet om haast te hebben.

Lees ook:   Dior J'adore Parfum d'eau Eau de Parfum Alcoholvrij

Cuba parfum is warm als de rook van een sigaar, bedwelmend als de smaak van rum en gedenkwaardig als het meest fascinerende avontuur in Cuba, het eiland van de vrijheid.

Notities: Pepermunt, Bergamot, Rum, Limoen, Roos, Kruidnagel, Baai, Tonka Bonen, Wierook, Tabak, Vetiver, Cederhout.

Als het een plek was, zou het een kleine Cubano-bar zijn.

Als het een kleur was, zou het donkerbruin met rood zijn.

Als het één woord was, zou het bedwelmend zijn.

Villa Ausonia

Na zo’n spannende en veelbewogen tijd in Cuba, wil je je waarschijnlijk rustiger en meer meditatief voelen om je geest leeg te maken.

En er is geen betere plek dan de prachtige oude villa aan de zuidwestkust van Frankrijk.

Hier geeft de Atlantische bries je het meest verfrissende gevoel, terwijl de geur van de dennenbossen je een dromerige bedachtzaamheid brengt.

In Villa Ausonia wordt deze verfijnde frisheid nagebootst door de noot van Calone met zijn geur van de zeebries en een lichte ondertoon van watermeloen, vergezeld van appel-, basilicum- en citroentonen.

Klik hier om mijn parfum review van Bois de Turquie Maitre Parfumeur et Gantier te lezen

En net als de geur van het bos helderder wordt en zich van de kust verwijdert, begint het duo conifeer en Ho-hout een hoofdrol te spelen nadat de opening van Villa Ausonia is gekalmeerd.

Dit verleidelijke duo brengt ons rechtstreeks naar het hart van het prachtige bos van landes, waar de lucht gevuld is met de verfrissende maar tegelijkertijd dichte en bedwelmende geur van dennen.

Lees ook:   Collistar Silk-Effect Bronzer Powder

Maar wees voorzichtig, het is heel gemakkelijk om te verdwalen in het bos …

En wie weet wat er in de diepte op de loer ligt?

review van Villa Ausonia door Czech &Speake

Het mysterie is altijd erg intrigerend, maar wat mij betreft is er niets beter en zoeter dan terug te gaan naar de plek waar je comfort en gezelligheid voelt.

Dus, laten we teruggaan naar onze prachtige villa …

En de noot van vanille met zijn heerlijke lichte zoetheid, omlijst door een sensuele muskus, zal een extra sereniteit brengen aan je zoete harmonie van zijn.

Villa Ausonia van Czech&Speake is het parfum dat de lucht vult met de geur van kalmte en contemplatie.

Dit is het perfecte parfum om te genieten van het uitzicht en het geluid van de oceaan, om een diepe verbinding te voelen met de natuur en alles om ons heen.

Want uiteindelijk zijn we allemaal maar kleine stukjes van onze eindeloze en fascinerende wereld.

Notities: Appel, Basilicum, Citroen, Calone, Conifeer, Ho Wood, Vanille, Muskus.

Als het een plek was, zou het een villa aan de oceaan zijn.

Als het een kleur was, zou het lichtgrijs zijn met lichtblauw.

Als het één woord was, dan zou het de sereniteit zijn.

Het was mijn parfum review van Cuba en Villa Ausonia door Czech &Speake. U kunt mijn code gebruiken Maria20 (alleen EU-website) om te krijgen 20% korting de twee producten van Czech &Speake.

Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.