The Gate Fragrances is een niche parfummerk uit Parijs, opgericht door Fady Adwan, een professionele fotograaf voor de wereldpers, in 2015.

In een van mijn vorige recensies vertelde ik je over Inside Out by The Gate, een charmante en dromerige gourmand-geur die de zoetste dromen veroorzaakt.

Vandaag review ik First Sight The Gate Fragrances, een verfrissend en heerlijk parfum voor vrouwen en mannen gewijd aan liefde op het eerste gezicht.

Parfum Review van First Sight The Gate Fragrances

Naast dat liefde op het eerste gezicht plotseling in je leven komt, waardoor het helderder en spannender wordt, opent dit parfum met de stralende en bedwelmende mix van citrusvruchten en munt.

Deze verfrissende liefdescocktail, aangevuld met de heerlijke zoetheid van perensorbet, laat je meteen de wereld vanuit een andere, kleurrijkere en fascinerendere hoek zien.

Ondertussen voegt de noot van groene limonade toe aan First Sight zijn aangename geur en speelse sfeer.

Dezelfde stemming die heerst in de begindagen van de liefde.

Beoordeling van First Sight The Gate Fragrances

Na enige tijd maakt een duizelingwekkend gevoel van vlinders in de maag plaats voor de zachtheid in het hart en evolueert naar iets diepers en kostbaarders.

In First Sight wordt deze emotionele verschuiving perfect weerspiegeld door de subtiele en verfijnde mix van salie en vlierbes op een kalmerende houtachtige muskusachtige achtergrond.

En vanaf nu wordt dit parfum stiller en stiller totdat het helemaal verdwijnt.

Maar ware liefde duurt.

Notities: Citruscocktail, geplette bladeren, citraatmunt, perensorbet, groene limonade, salie, vlierbes, cederhout, muskus.

Als het een plek was, zou het een prachtige promenade zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgroen met geel zijn.

Als het één woord was, zou het vluchtig zijn.

Lees ook:   Schwarzkopf Professional Bold Color Wash Kleurshampoo

Het was mijn recensie van First Sight The Gate Fragrances. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.