L’Orchestre Parfum is een Frans niche parfummerk, dat de kunst van de parfumerie verenigt met muziek. Ik heb je al verteld over The Darbouka L’Orchestre Parfum, mooie kruidig-houtachtige geur.

Vandaag review ik Flamenco Neroli L’Orchestre Parfum, verfrissende en ontspannende geur voor dames en heren.

Tuinen van Alcazar

Flamenco Neroli is de enige verfrissende en lichte geur van dit parfumhuis. De inspiratie voor dit parfum was een prachtige en oude Andalusische stad Sevilla, en het prachtige Alcazar Paleis met zijn tuinen.

Deze tuinen zijn echt prachtig. Daar vindt u een aangename koelte, zelfs op de heetste zomerdag. Wandelend door de tuin van de dichters of de tuin van de bloemen, zult u verzoening en rust voelen.

Er is geen plaats voor de haast, maar contemplatie.

De prachtige tuinen van Alcazar met vijvers en fonteinen nemen je mee terug in de tijd toen de wereld heel anders was.

Deze tuinen zitten vol met verbazingwekkende geuren van bloemen en bomen. Citroen- en sinaasappelbomen, cipressen, jasmijn en vele andere planten creëren een charmante sfeer van Alcazar Palace. Er zijn veel paviljoens, waar u kunt uitrusten en de schoonheid en harmonie om u heen kunt aanschouwen.

De perfecte plek om te zoeken naar antwoorden op de tijdloze vragen, of om te genieten van het moment, dat nooit meer zal gebeuren…

En de geweldige plek voor inspiratie om zo’n delicaat, onzichtbaar en gewichtloos ding als een parfum te creëren.

Onbekende kunstenaar, Sevilla, Alcazar Palace, voor 1895

Parfum Review van Flamenco Neroli L’Orchestre Parfum

Flamenco Neroli opent met de verfrissende geur van citrusvruchten met neroli in het hoofd. In deze geur wordt de geur van neroli omlijst door andere citrusvruchten, waardoor deze noot niet zo «schoon» en soepachtig is. De noot van gember geeft dit parfum zijn bittere en een beetje kruidige aroma.

Lees ook:   Rituals The Ritual Of Ayurveda Set

Het hart van Flamenco Neroli bestaat uit de noot van sensuele jasmijn, die deze geur zachter en dieper maakt. Na een tijdje verschijnt het verleidelijke en expressieve houtachtige akkoord met de tonen van Virginia en Atlas cederhout.

Klik hier om mijn geur review van Rose Trombone L’Orchestre Parfum te lezen.

Flamenco Neroli L’Orchestre Parfum is geen сommon zomergeur. Het is iets diepers, sensueler en zeer gedenkwaardig. Deze geur is niet te luid maar dicht op de huid.

Het opent heel helder, maar wordt dan zacht en zelfs meditatief, als de plek die deze geur heeft geïnspireerd.

Notities: Neroli, Bergamot, Bitter Orange, Gember, Jasmijn, Virginia Cedarwood, Atlas Cedarwood.

Als het een plek was, zou het een oud rustig en gezellig Andalusisch dorp zijn.

Als het een kleur was, zou het vervaagd zijn op de zon oranje, met groen en goud.

Als het één woord was, zou het een verlangen zijn.

P.S. Een heel mooi muziekstuk begeleidt deze geur van L’Orchestre Parfum. Het is de muziek van een flamencogitaar gespeeld door Mathias Berchadsky.

Als je de schoonheid van Flamenco Neroli geur volledig wilt voelen, raad ik je aan om naar deze muziek te luisteren.

Het is vol tederheid, harmonie en gevoelens. Het heeft zoiets als een verborgen passie, en ook een beetje verlangen… Verlangen naar een aantal prachtige dingen, die eerder waren, of die misschien ooit zullen gebeuren.

En laat deze prachtige tuinen het geheim houden.

Het was mijn parfum review van Flamenco Neroli L’ Orchestre Parfum. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Lees ook:   Christina Aguilera Definition Eau de Parfum

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.