Jo Loves is het Engelse parfummerk opgericht door een zeer getalenteerde en inspirerende vrouw Jo Malone. Dit merk creëert prachtige en moderne geuren in de stijlvolle signature flessen. Bovendien biedt dit merk zijn klanten nieuwe creatieve manieren om geuren te dragen. Vandaag review ik Fragrance Graffiti and Fragrance Paintbrush van Jo Loves en vertel je meer over geweldige Jo Malone.

Jo Malone

Jo Malone ontdekte haar passie voor het maken van geurende producten tijdens haar werk als gezichtstherapeut in haar huidverzorgingskliniek. Haar hoogwaardige producten met een heerlijke geur, werden erg populair bij haar klanten en vrienden.

Dit heeft geleid tot de lancering van haar eerste merk, Jo Malone London, dat tegenwoordig een van de populairste geurmerken ter wereld is.

In 1999 verkocht Jo Malone haar bedrijf aan Estee Lauder Companies, maar bleef werken als creatief directeur voor Jo Malone London totdat ze in 2006 vertrok.

Maar het kon niet het einde zijn van de geurreis van Jo Malone…

In 2011 lanceerde ze haar tweede merk, Jo Loves, geïnspireerd door de herinneringen en de momenten in het leven waar Jo Malone van houdt.

Een van de meest populaire geuren van dit merk heet Jo van Jo Loves. De naam van deze geur is gekomen tijdens het proces van het creëren en het was сlear voor Jo Malone omdat deze geur de belichaming was van zijn schepper.

Bovendien bestaat deze geur uit een van de meest favoriete ingrediënten van Jo Malone, grapefruit.

Tegenwoordig wordt de collectie van Jo Loves vertegenwoordigd door geuren, bad- en lichaamsproducten en geurkaarsen.

Lees ook:   Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette

Maar dat is niet alles.

Jo Malone besloot om wat creativiteit te brengen in het dragen van geuren en lanceerde haar twee nieuwe producten – Fragrance Graffiti en Fragrance Paintbrush. Deze producten bieden aan om geuren op een nieuwe manier te dragen, dat maakt een geurervaring unieker en interessanter.

Beoordeling van Geur Graffiti en Geur Paintbrush door Jo Loves

Fragrance Graffiti is een serie geur body sprays met lichte en mooie geur op de keuze. Alle geursprays van Jo Loves bevatten een kogellager, dat het geluid van een graffiti spuitbus nabootst, zodat je je een graffitischilder kunt voelen.

Met slechts één verschil – je moet het op je lichaam, je haar en je kleding spuiten.

Beoordeling van Fragrance Graffiti Jo Loves

Je kunt zo’n geurspray op zichzelf gebruiken of combineren met andere producten van Jo Loves, bijvoorbeeld met een Fragrance Paintbrush. Jo Malone raadt aan om Fragrance Graffiti Grapefruit te combineren met Fragrance Paintbrush Pomelo of Rose &Lemon Leaves.

Graffiti je lichaam met geur en start een geurrevolutie. Jo Malone

Geur Graffiti met de geur van Grapefruit brengt je meteen het gevoel van frisheid en harmonie tegelijk. Het heeft een zeer zacht en aangenaam aroma, dat het lichaam bedekt met een subtiele sluier.

De geur van deze spray is niet te luid en zit dicht bij de huid, dus het is een perfecte manier om geur te dragen wanneer je het subtiel en voor je plezier wilt maken.

Kies de geurspray en verf je lichaam met de mooiste geur!

Klik hier om mijn parfumgids te lezen met 30 tips over hoe je parfum kunt dragen en langer kunt laten duren.

Geur Paintbrush van Jo Loves

Geur Paintbrush is nog een creatieve manier om geuren te dragen. Deze kwast bevat een gelformule met de geur, die binnen enkele seconden droogt en je achterlaat met de geweldige geur.

Lees ook:   Chanel Allure Homme Sport Gift Set

Je kunt deze Fragrance Paintbrush overal mee naartoe nemen en gedurende de dag opnieuw aanbrengen. Schud het gewoon goed voor gebruik, druk op de pomp totdat de gel vrijkomt en schilder vervolgens over de huid.

Breng het aan op je polsen, je nek of een andere plaats van je lichaam, want je lichaam is het canvas.

Je lichaam is het canvas, je bent de kunstenaar, nu verf met geur. Jo Malone

Geur Paintbrush met de geur van de geur Jo by Jo Loves heeft een zeer mooi en verfrissend aroma van grapefruit. Net als in het geval van Fragrance Graffiti is de geur van deze kwast niet al te luid, maar toch expressief en zeer aangenaam.

Review van Fragrance Paintbrush Jo Loves

De manieren die Jo Malone aanbiedt om geuren te dragen, kunnen je zeker veel positieve emoties en een nieuwe opwindende ervaring geven.

Met producten als Fragrance Graffiti en Fragrance Paintbrush kun je je geurverhaal zelf schilderen, omdat dit verhaal niet czonder de laatste hand te leggen aan een meester van je leven, zonder jou.

P.S. Nu kun je ook een exemplaar van Jo Malone’s autobiografie “My Story” + een geur Jo van Jo Loves in een set kopen.

Het was mijn recensie van Fragrance Graffiti and Fragrance Paintbrush van Jo Loves. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.