Neandertal is een nieuw conceptueel parfummerk, opgericht door de kunstenaar Kentaro Yamara. Dit merk heeft twee moderne en unieke geuren in prachtige handgemaakte flessen, gemaakt door de oprichter.

Samen met parfumeur Euan McCall besloten ze een merk te creëren dat zich toelegt op het leven van de mysterieuze wezens Neanderthalers, die ongeveer 30.000 jaar geleden van de aarde verdwenen, na de komst van de moderne mens.

Ze roepen ook een vraag op over het verleden en de toekomst van mensen.

Vandaag zal ik Neandertal Parfums, Lichte en Donkere geuren bespreken.

Beide geuren, Donker en Licht, worden verenigd door het hete minerale akkoord, geïnspireerd door het vuursteenaroma tijdens het knappingproces.

Samen met kostbare natuurlijke ingrediënten, die te vinden zijn in de gebieden, die worden beschouwd als zones van neanderthalersbewoning, brengt dit vuursteenaroma ons naar het mysterieuze tijdperk.

Elke fles Neanderthaler parfum is een kunstwerk. Het is gemaakt van steengoed, slip gegoten uit een vuurstenen vuistbijl, vervolgens gebakken en geverifieerd bij meer dan 1400 ° C.

Geur Review van Neandertal Perfumes

Neanderthaler Donker

Dit parfum is rijk aan noten. Het begint met de frisse en sterke geur van groene bladeren en kruiden. Na een tijdje dempt een warme en omhullende noot van wierook de heldere opening van donkere geur en verschijnt een diep houtachtig-leerachtig akkoord.

De noot van leer domineert in dit akkoord en maakt donkere geur zeer expressief en krachtig. Niettemin geeft de noot van Oud dit parfum zijn bedwelmende, donkere en mysterieuze houtachtige geur, die wordt verzacht door de noot van warm en sensueel amber.

Lees ook:   Hermès Twilly D'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum

Musk brengt naar deze geur zijn gepassioneerde geur met een lichte zoetheid, terwijl de noot van tabak het geluid van donkere geur dieper en nog suggestiever maakt.

De noot van vetiver geeft dit parfum zijn rokerige accent, terwijl labdanum donkere geur omhullend en balsamico maakt.

Klik hier om mijn parfumrecensie van Flash Back in New York van Olfactive Studio te lezen.

Dit parfum is vanaf het begin zeer expressief, maar rustiger en rokeriger tot het einde. Het belangrijkste accent van Neandertal Dark is leerachtig-houtachtig met rokerige nuances.

Dit parfum is erg interessant en ongewoon en het zal een geweldige geur zijn voor degenen die van leerachtige geuren houden.

NeanderthalEr Donker is als de nacht in de grot van de stam van Neanderthalers. Deze nacht is donker, soms gevaarlijk en onvoorspelbaar. De geur van verbrand hout hangt in de lucht. En alleen het vuur geeft de warmte en hoop op nog een rustige nacht, en misschien voor de toekomst.

Notities: Gebladerte, Gember, Roze Peper, Grapefruit, Den, Wierook, Geranium, Karwij, Zeewier, Vetiver, Patchouli, Oud, Amber, Muskus, Leer, Sandelhout, Tabak, Labdanum Absolute.

Als het een plek was, zou het een grot zijn.

Als het een kleur was, zou het zwart zijn.

Als het één woord was, zou het wild zijn.

Neanderthaler Licht

Dit parfum opent met een indrukwekkend grasachtig-houtachtig akkoord met kruidige nuances. De noot van Hinoki, een Japanse cipres, geeft deze geur zijn prachtige houtachtige aroma met bijna onzichtbare citrusaccenten, terwijl koriander de opening van Light-geur een beetje pikant maakt.

Galbanum geeft dit parfum zijn expressieve en veelzijdige grasachtige aroma met bittere en balsamico accenten. De noot van violet blad maakt het grasachtige geluid van lichtgeur nog expressiever.

Lees ook:   BareMinerals Gen Nude Powder Blush

Het hart van dit parfum bestaat uit een zeer contrasterend duo. De noot van orris geeft zijn zachte poederachtige geur met een lichte zoetheid, terwijl het metaalachtige akkoord lichte kilte en karakter aan light geur geeft.

De basis van dit parfum wordt vertegenwoordigd door het diepe houtachtig-leerachtige akkoord dat wordt verzacht door de sensuele tonen van ambergris en muskus.

Neanderthal Light is een zeer aantrekkelijke en ongewone geur met de naam die voor zich spreekt. Het is een stralend en gewichtloos parfum.

Het is niet de grot van neanderthalers, maar iets eigentijdsers. Het is als de stad vol moderne mensen, die de hoeders zijn van een mysterie van de Neanderthalers, zelfs als ze er niets van weten.

Of het is als het glimmende stuk metaal, dat ergens in het wild is achtergelaten.

Notities: Hinoki, Koriander, Galbanum, Violet Blad, Orris, Metallic Accord, Ambergris, Patchouli, Leer, Ceder, Muskus.

Als het een plek was, zou het een stedelijk landschap zijn.

Als het een kleur was, zou het zilver zijn.

Als het één woord was, zou het vreemd zijn.

Het was mijn geur review van Neandertal Perfumes, Light and Dark fragrances. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.