Rozengeuren hebben zoveel gezichten.

Sommigen van hen zijn vol sensualiteit en passie, terwijl anderen enigszins arrogante maar niettemin aantrekkelijke kilheid uitstralen.

Er zijn ook geuren waarin rozen naïef en vrolijk ruiken, een charmante sfeer van jeugd en die dagen creëren waarop niets je stoorde.

En Rose Cologne van Czech &Speake is er ongetwijfeld een van.

Beoordeling van Rose Cologne door Czech &Speake

De schoonheid van deze geur ligt in de eenvoud en de natuurlijke, bijna rauwe geur van jonge rozen waarvan de fragiele bloemblaadjes nog steeds bedekt zijn met de ochtenddauw.

In Rose Cologne wordt een delicate maar verfrissende mix van roos en geranium meesterlijk aangevuld met het duet van ylang-ylang en mimosa.

review van rose cologne door czech &speake

Ylang-ylang verzadigt de rozenblaadjes met een lichte maar bedwelmende zoetheid, terwijl mimosa hun textuur heerlijk zacht en poederig maakt.

De noot van patchouli, met zijn kenmerkende aards-houtachtige aroma, fungeert als de basis voor deze geur en belichaamt veilige grond voor onze jonge en delicate rozen.

Degene die ze niet laat breken of vallen, zelfs niet door een sterke windvlaag.

Rose Cologne is een verhaal over een prachtige rozentuin in het voorjaar, waar bloeiende bloemen de lucht vullen met de geur van jeugdige hoop, dromen en verwachtingen, waar zoete anticipatie en oorzaakloze vreugde de boventoon voeren.

Er is immers niets om je zorgen over te maken als alles nog voor de boeg ligt en rozen nog niet geplukt zijn.

Notities: Roos, Geranium, Ylang-Ylang, Mimosa, Patchouli.

Als het een plek was, zou het in het voorjaar een rozentuin zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtroze met groen zijn.

Als het één woord was, zou het Lichtheid.

Lees ook:   Aveda Pure Abundance Volumizing Shampoo

Het was mijn recensie van Rose Cologne door Czech &Speake. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.