Beste TokyoMilk parfums: alle decadente sensualiteit

De geuren en bezienswaardigheden van TokyoMilk parfums van Margot Elena lijken de kracht te hebben om de drager te vervoeren naar een wereld van decadente sensualiteit, romantiek en verfijning.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Beste TokyoMilk Parfums

We beginnen aan een reis om deze bedwelmende parfums te verkennen met een schattige verpakking die mooi genoeg is om weer te geven. Het merk is niet beperkt tot alleen parfums; ze beschikken ook over geurige TokyoMilk-kaarsen, luxe handcrèmes en kusbare lippenbalsem.

We hebben een selectie van de beste troeven van het merk gekozen voor onze “Seven Sinful Pleasures” van de lijst van TokyoMilk. Met namen als ‘Dead Sexy’ wie kon het weerstaan? Ga met ons mee op onze avonturen met de weelderige geuren van TokyoMilk.

Over TokyoMilk Perfumes

TokyoMilk is een van de “geurbibliotheken” van de visionaire oprichter en ontwerper van het indie-schoonheidsmerk Margot Elena. Elena is ook verantwoordelijk voor andere prachtige collecties, waaronder Lollia, The Cottage Greenhouse, Love &Toast en Library of Flowers. “Verantwoordelijk” is een uitstekende term om Elena te definiëren; de schoonheidsrevolutionair creëerde haar sensationele merken op haar manier.

margot-elena-tokyomilk
Margot Elena. Afbeelding afkomstig van Instagram @margotelena

Elena heeft haar geur- en schoonheidsmerken gedurende 20 jaar liefdevol ontwikkeld. De visuals van elk merk zijn net zo aangenaam om naar te kijken als om te dragen.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De collecties nodigen je uit in een magische wereld die persoonlijk door Elena is samengesteld met ingewikkelde details en doordachte formuleringen. De bedoeling is om klanten een kunstzinnige ervaring te bieden met hun geur- en schoonheidsaankopen.

Lees ook:   Rituals Sakura Magic Touch Body Cream

Zeven zondige genoegens van TokyoMilk Parfums

De geuren van het merk TokyoMilk zijn net zo uniek als het kunstwerk dat de verpakking siert. Maar met zoveel sensuele ervaringen om te ontdekken, welke steken er in de menigte boven de rest uit?

Hier zijn onze top zeven zondig heerlijke selecties:

TokyoMilk Eau de Parfum Een decadent anders, verfijnd, &mysterieus parfum

1. Honing & de Maan EDP

De confectie in een fles is subtiel zoet met een combinatie van honing, gekonfijt viooltje, jasmijn en sensueel sandelhout dat vriendelijk en toegankelijk is.

In tegenstelling tot sommige suikerzoete geuren, balanceert de mix van gekonfijte viooltjes en sandelhout de zomerse geuren van honing en jasmijn en biedt het een ouderwets gevoel dat gelukkige herinneringen en dromen oproept. Het past bij een heldin uit een roman van Jane Austen (of haar moderne tegenhanger).

Spritz dit opbeurende parfum wanneer je uit bent voor een afternoon tea of latte met een goed boek of voor een roddelsessie tijdens een drankje met je beste vriendinnen.


TokyoMilk Light Eau de Parfum Een Transcendent, Delicaat Parfum

2. Licht en Ziel EDP

TokyoMilk’s parfum, Light And Soul, combineert de warmte van oolong thee met sensuele witte muskus, knapperig bamboeriet, delicate orchidee en lucht.

Bloedend hart romantici zullen zwijmelen voor deze etherische en weelderige geur. Het is vrouwelijk, maar roept toch een sfeer van mysterie op.

Light And Soul is luchtig genoeg om te worden gedragen als een dagelijkse geur die niet onaangenaam zou zijn op kantoor, maar het werkt ook voor avondjes uit wanneer je je bijzonder mooi voelt.


TOKYOMILK Eau de Parfum, Bloemen onder zee, 1 fl oz

3. Neptunus &de Zeemeermin: 20.000 bloemen onder de zee EDP

Boeketten bloeien onder de zee met TokyoMilk’s parfum Neptune &the Mermaid serie. Het bedwelmende brouwsel 20.000 bloemen onder de zee bevat een schatkist van zachte witte lelies met rijk mineraal zout, zonovergoten koraal en exotische ylang-ylang.

Lees ook:   Vanderbilt Deodorant

Er gebeurt veel in deze op zee geïnspireerde geur, wat betekent dat er veel is om van te houden. Degenen die de voorkeur geven aan frisse geuren zullen het minerale zout waarderen, terwijl de lelie een delicate, vrouwelijke charme biedt met een vleugje gevaar van de oosterse tonen.

Deze geur is ideaal voor een sexy zomervakantie, een Caribische cruise, een dag op het strand of brunch al fresco nippen mimosa’s.


TOKYOMILK Eau de Parfum, Lied van de Sirene, 1 fl oz

4. Neptunus &de Zeemeermin: Lied van de Sirene EDP

Met mandarijn, geperste bloemblaadjes, rozenwater, aqua en marine, draagt Song of the Siren geuren van land en zee.

In mythen lokten Sirenen zeevarenden naar hun waterige ondergang. Deze geur is even verleidelijk en betoverend, maar het is waarschijnlijker dat het inspireert om je beste leven te leiden en een aantrekkelijke vreemdeling te boeien. Draag het wanneer je je een magisch wezen wilt voelen, uniek en buitengewoon.

Fernweh Editions Kaarsen

Ontsteek lente- en zomerromantiek aan de waterkant, of het nu een meer, rivier of oceaan is. Neem het Lied van de Sirene mee op vakantie en kijk in wat voor goede problemen je terechtkomt.


TOKYOMILK Eau De Parfum, Anthemoessa, 1.6 Fl Oz

5. Neptunus &de Zeemeermin: Anthemoessa EDP

Stel je een bloemenparadijs voor op de oceaanbodem. Deze onderwatertuin bevat tonen van jasmijn, kamperfoelie, gezouten grapefruit en sandelhout.

Er zit veel meisjesachtige charme in dit speelse parfum, hoewel de bitterzoetheid van gezouten grapefruit en exotisch sandelhout balans toevoegen, zodat je geen zin hebt in een wandelende bloemenmarkt. Toch is de geur jeugdig en het meest geschikt voor jong of jong van hart.

Lees ook:   Real Techniques Brush Expert Face

De bedwelmende bloemige tonen van jasmijn en kamperfoelie roepen meteen zomerliefde op, want dan staan die bloemen in volle bloei. Het is een geweldige geur overdag voor warmere maanden.


TokyoMilk Dark Eau de Parfum Daring, Provocatief Parfum

6. Donker: Alles & Niets EDP

De parfums van de TokyoMilk in hun Dark-serie zijn gedurfd en provocerend. Everything and Nothing bevat tonen van zoete sinaasappel, geperste bloemen, aards mos en gezellige theebladeren.

Voor degenen die graag hun durf te temperen met charme, is dit de geur voor jou. Het is merkbaar zonder overweldigend te zijn. Fans van de TokyoMilk stopgezette Dark No. 21 moeten deze geur eens proberen.

Draag alles en niets op late zomer- en vroege herfstavonden wanneer de lucht gevuld is met optimisme en vreugde.


TokyoMilk Dead Sexy Eau de Parfum Romantisch Parfum

7. Dode Sexy EDP

Dead Sexy doet zijn titel eer aan met een bedwelmende mix van intense vanille, exotisch hout, witte orchidee en ebbenhout. De geur van vanille is een bekend afrodisiacum; de andere noten voegen mystiek toe.

Een vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt, moet zich in dit decadent sexy brouwsel storten als ze een paar hoofden wil draaien. Degenen die van het parfum van TokyoMilk, Bittersweet, houden, moeten deze pittige toevoeging in hun collectie opnemen.

Fernweh Editions Kaarsen

Dead Sexy is bedoeld om je in de stemming te brengen voor opwinding, dus draag het op een date night. Als je de ervaring graag wilt laten hangen, verblind je je lieveling verder door geurende Dead Sexy TokyoMilk-kaarsen aan te steken.

Pin op Pinterest

Tokyomilk Parfums