Burberry Body for Women Review: gedurfd, schoon en fruitig

Burberry Body for Women is een robuuste fruitige geur die aanslaat op sappige zomerse fruittonen zoals perzik terwijl het nog steeds zwoel en muskusachtig is.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Het Burberry Body intense aroma komt van Michel Almairac, het geesteskind achter de geur, die perzik en heldere roos combineert met donkere tonen van sandelhout, kasjmierhout, vanille en muskus voor een gelaagde compositie die onverwacht en heerlijk is.

Burberry lanceerde Burberry Body parfum in 2011 en rolde het uit naar 150 landen over de hele wereld. Burberry Body werd al snel een van de vlaggenschipproducten van het bedrijf en verbaasde mensen met zijn innovatieve mix van fruit, muskus en bloemen.

Burberry Lichaam EDP

Shop op Amazon.com

Probeer het zelf en je zult snel begrijpen waarom Burberry Body in een geheel eigen categorie staat. Het is een van die parfums die het spel echt verandert, en je zou het in je klassieke parfumcollectie moeten hebben.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt het?

Michel Girard is het brein achter Burberry Body en lanceert dit geprezen parfum met zijn bedrijf Givaudan. Girard is een gewaardeerd parfumeur met 50 aroma’s op zijn naam.

Geurnoten

De Burberry Body zachte maar edgy geur is te danken aan de spannende combinatie van geurnoten.

Na verloop van tijd gaat het parfum van poederachtig naar houtachtig en raakt het de bloemige en fruitige tonen precies goed.

Lees ook:   Revlon Super Lustrous Lipstick with Vitamin E
freesia bloem

Het resultaat is dat Burberry Body spray evolueert om luxer te zijn naarmate de uren vorderen, in plaats van te vervagen.

Topnoten

  • Sappige perzik
  • Romantische freesia

Middennoten

Basisnoten

Burberry_Body_7L

Wie wil het?

Burberry Body is de ideale geur voor vrouwen die houden van fruitige en bloemige parfums, maar ook de voorkeur geven aan een geur die klassiek veroudert en de hele dag door muskier is.

Burberry Body is zeker geen geur voor zachtmoedigen. Als je echter een moedig persoon bent die graag een statement maakt, kan dit parfum een uitstekende dagelijkse geur voor je zijn.

Waar moet je het dragen?

Als gedurfde geuren je statement zijn, kun je burberry body ongetwijfeld elke dag dragen. De combinatie van geurnoten maakt dit een bedwelmende mix die overal een statement zal maken.

Als je het echter liever een beetje veiliger speelt, of niet graag elke dag parfums draagt, werk Burberry Body dan in je rotatie voor speciale gelegenheden.

Dit parfum is uitstekend geschikt voor feesten en combineert prachtig met de wisseling van seizoenen, met name de winter in de lente.

Dankzij de donkere tonen van vanille en sandelhout is het geschikt voor fris jasweer, maar ook een eerbetoon aan de warmere dagen die voor ons liggen met de perzik en roos.

Verpakking en presentatie

Burberry Body voor vrouwen

Burberry Body’s fles is licht sensueel en erg mooi. De fles zelf is slank en taps toelopend, met mooie letters en een elegante zilveren bovenkant. Het zou zeker thuis zijn op je ijdelheid.

Persoonlijke indrukken

Onze persoonlijke indruk van het Burberry Body parfum 100ml was zeer positief. We hielden van het samenspel van de verschillende noten en hoe voorwaarts de perzik was.

Lees ook:   Amouage Imitation for Men Eau de Parfum

De geur was schoon, fruitig en had aan het einde precies de juiste hoeveelheid rand. Uiteindelijk zouden we dit Burberry parfum niet elke dag dragen, maar het is een uitstekend speciaal gelegenheidsparfum.

Bovendien is de fles gewoon mooi. De Burberry Body Eau de parfum 85ml ziet er fantastisch uit op een badkamer aanrecht en is een decoratief stuk op zich.

Fernweh Editions Kaarsen

Burberry Body EDP voor vrouwen

Shop op Amazon.com

Voorstelling

Burberry Body is een matig tot langdurig parfum dat in de loop van de dag evolueert naar donkere noten.

Waar kun je het kopen?

Hoewel de Burberry Body-prijs zal verschillen, afhankelijk van waar u het koopt, kunt u meestal goede deals vinden voor deze geur online en in high-end winkels zoals Sephora.

Zorg er wel voor dat je aankoop doorgaat; er zijn plenty van faux versies online voor verlaagde prijzen die gewoon niet het echte werk zijn. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook.

Burberry Body is een volwassen fruitig, bloemig en muskusachtig parfum dat je sensueel en fris laat voelen. Dus als je je parfumspel naar een hoger niveau wilt tillen, is het precies de juiste geur die je kan helpen om daar te komen.