Burberry Brit for Men Beoordeeld: Jeugdig en Exotisch

Burberry Brit for Men is door de jaren heen een bekende geur geweest. De veelzijdigheid in het assortiment geuren dat Burberry produceert, biedt verschillende opties voor mannen om uit te kiezen. Burberry’s op maat gemaakte kwaliteit maakt het ongeëvenaard.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De Burberry Brit for Him review is een gids voor iedereen die liever een pluche en verfijnd gevoel heeft na het aankleden van hun favoriete parfum.

Burberry Brit voor mannen

Shop op Amazon.com

Wie maakt het?

Antoine Maisondieu creëerde Burberry Brit in 2004. Antoine komt uit een parfumeriefamilie en heeft parfumerie nooit als zijn métier gevonden.

Hij volgde rechten en kunstgeschiedenis. Na jaren van het bestuderen van deze twee cursussen, nam hij zijn toevlucht tot parfumerie. Zijn elegantie, creativiteit en diversiteit maakten het voor hem gemakkelijk om deze ideeën te combineren tot krachtige parfums voor de markt.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Antoine is een van de meest vooraanstaande parfumeurs die worden gevierd voor het maken van kenmerkende parfums zoals Burberry, Gucci, Parma, Acquadi en nog veel meer.

Burberry Brit is voor hem een van de diverse geuren die je in de Burberry-serie kunt vinden.

BURBERRY Brit voor mannen

Het parfum, dat voornamelijk voor mannen is voorbereid, werd in 2011 gelanceerd door Burberry en werd Burberry Brit voor hem genoemd.

Geurnoten

De luxueuze geur is geformuleerd met drie ondertoonlagen waardoor het uitzonderlijk intens is. De noten zijn versmolten met elegantie, omdat de topnoten Burberry-fans een mengsel van bergamot, gember, kardemom en groene mandarijn geven.

Bergamot

De tweede laag is een mix tussen ceder, specerij, nootmuskaat en wilde roos. Als klap op de vuurpijl zijn de basisnoten ceder, Oosters houtachtig, Patchouli, en Grijze muskus.

Lees ook:   La Mer The Renewal Oil

Het mengen van deze noten creëert een luxe en leerachtige geur, een gezichtsveranderende geur voor mannen. Burberry Brit for Him geeft de finishing touch van een houtachtig-kruidige leergeur.

Wie wil het?

Liefhebbers van sterke houtachtige, kruidige en leerachtige geuren zullen dol zijn op de Burberry Brit for Him. Deze geur is vooral gemaakt voor mannen met zijn intense overgangen.

De geur is zeer betaalbaar en iedereen met een beperkt budget kan zeker de luxe geur verwerven, maar in principe past het bij jonge jongens.

Wanneer ze op oudere mannen worden getest, hebben ze de neiging om een gebrek aan subtiliteit te voelen, en de penetrante geur schreeuwt jeugdigheid af, meestal het soort rockfans. De leerachtige afwerking classificeert het volledig als een jeugdig product bij uitstek.

Wanneer te dragen

Elke geur heeft zijn eigen tijd en seizoen, inclusief Burberry Brit for Him. De reeks oosterse noten en ondertonen maken de geur compleet met een houtachtig, kruidig gevoel, waardoor het leerachtiger wordt.

Deze kenmerken classificeren het als een zachte geur die geschikt is voor warmere tot mild koudere seizoenen. De geur kan in de herfst en winter worden gedragen vanwege het houtachtige gevoel.

man draagt burberry demper

Fans van Burberry weten dat de cologne adembenemend is, wat gemakkelijk kan zwaaien en iedereen kan laten opvallen. De geur kan geschikt zijn voor een avondje uit, niet op een date maar voor een weekendfeest.

De patchouli en wilde rozentonen maken het zoet en kruidig, waardoor het gedragen kan worden door vrouwen die willen opvallen.

Waar te dragen

De geur schreeuwt jeugdigheid, geluk, plezier en ongedwongenheid uit. Dit betekent dat mannen deze geuren kunnen dragen wanneer ze op het punt staan een leuke avond uit te hebben met de jongens; de geur kan een aantal brutale jonge dames voor hen aantrekken op de club of het feest.

Het parfum is ook compatibel met een ontspannen weekend, bijvoorbeeld een concert of een filmdatum. Het verheft het casual thema wanneer het wordt gedragen vanwege de ingetogenheid en elegantie die het naar voren brengt.

Daarom moet elke persoon die dit draagt onthouden dat de houtachtig-kruidige leergeur een kortere levensduur kan hebben; dit is de reden waarom veel oudere mannen er misschien niet de voorkeur aan geven.

Verpakking en presentatie

De populariteit van de Burberry Brit for Him-verpakking is misschien discutabel. De doos, de bovenste verpakking van de fles, is elementair; de donkere kleur geeft het een muskusachtig en mannelijk gevoel.

De zilveren letters op de matte doos zijn boeiending voor iedereen die de geur wil krijgen. De eenvoud van de buitenverpakking maakt het luxer.

De Burberry Brit fles is vierkanter van vorm, waardoor de fles een welgevormde afwerking krijgt. De lijnen en vormen rond de flessen geven het een patroon en breken de norm.

Zoals de fles vierkant is, zo is de nozzle cover dat ook. De afdekking is transparant, waardoor het mondstuk zichtbaar is voor de kopers. Burberry Brit Splash geeft een gedefinieerde spray vanwege het stabiele mondstuk.

Het ontwerp van het mondstuk en de gravure van de naam van de geuren geven het een weelderige gedaante. De flespatronen geven het een matte uitstraling, waardoor het opvalt in de displays. Het uiteindelijke ontwerp geeft het een stijlvol en duur resultaat.

Persoonlijke indrukken

Onze Burberry Brit for Him review concludeert dat het een exotische, dure en stijlvolle geur is die geschikt is voor mannen. De mix in de noten maakt het leerachtiger en mist subtiliteit die de doelgroep kan herdefiniëren.

Lees ook:   Xerjoff Shooting Stars Uden Eau de Parfum

Desondanks maakt de penetrante geur het een ongedwongen geur die gebruikers ’s nachts en tijdens informele evenementen kunnen gebruiken.

Fernweh Editions Kaarsen

De parfumverpakking zorgt ervoor dat het duur en zeer luxueus lijkt; dit heeft ook invloed gehad op de algemene prijsstelling.

Burberry Brit EDT voor hem

Shop op Amazon.com

De Burberry Brit for Him prijsklasse is niet zo duur, en de Burberry Brit Rhythm kan betaalbaar zijn in vergelijking met andere Burberry geuren. Over het algemeen is het parfum perfect voor de jongere generatie.

Voorstelling

De geur is relatief sterk; het kan echter korter duren. Het parfum kan minder dan 12 uur duren voordat men het moet overspuiten.

Het kielzog en de sterkte van de geur in termen van het kuilvoer zijn indrukwekkend en uitgebalanceerd. De geur is niet overweldigend en maakt het comfortabel om te dragen tussen menigten.

De geur behoudt zijn kruidige en houtachtige gevoel op het lichaam, waardoor het een meer draagbare en frisse afwerking krijgt. Het kuilvoer en de lange levensduur van het parfum maken het veelzijdiger.

Voors & Tegens

Deze cologne is betaalbaar en veelzijdig, waardoor het voor veel mannen een aantrekkelijke keuze is.

De muskusachtige en houtachtige afwerking zorgt ervoor dat de drager zich rijk voelt, maar het mist de subtiliteit die sommige mannen verkiezen. Het heeft een korter kuilvoer, wat als een nadeel kan worden beschouwd, maar dat is ook wat het geschikt maakt voor zowel warme als koele seizoenen.