Burberry Brit for Women Review: iconisch en verfijnd

Burberry Brit is een van de meest geliefde parfums uit de Burberry-familie en het is heel gemakkelijk te begrijpen waarom. Dat is de reden waarom veel Burberry-fans in 2016 verbrijzeld waren toen hoofd Burberry-leidinggevenden aankondigden dat de geur zou worden geannuleerd.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Hoewel Burberry Brit onlangs is gestopt, kunt u het nog steeds online vinden bij gerenommeerde distributeurs.

Burberry Brit zit voor haar vol met luxe, geliefde geurnoten zoals amandel, vanille en poeder.

Het heeft echter ook een fruitig randje. Burberry Brit is bloemig, fris en sappig, met een verfijnde poederachtige rand en net genoeg zoetheid van de gekonfijte amandel.

Burberry Brit

Winkelen op Amazon

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Als je van zoete geuren houdt die niet over-the-top of cloying zijn, is Burberry Brit een uitstekende keuze voor jou.

Wie maakt het?

We mogen Nathalie Gracia-Cetto en Givaudan bedanken voor Burberry Brit. Deze gewaardeerde parfumeur heeft 73 unieke geuren op haar naam staan en is bekend en geliefd in de geurwereld.

Geurnoten

Het geheim van het succes van Burberry Brit ligt in het delicate samenspel van zijn noten.

Amandelen

Burberry Brit is niet bang om te gaan voor gedurfde, zoete tonen zoals gekonfijte amandelen en suiker, en combineert ze met citrus en bloemen voor een uitgebalanceerd effect.

Het resultaat is een zeer verfijnd parfum dat enigszins onverwacht en intens draagbaar is.

Lees ook:   Tiffany & Co. Intense Eau de Parfum

Topnoten

  • Mooie amandel
  • Citrusachtige peer
  • Genuanceerde kalk

Middennoten

  • Zoete gekonfijte amandel
  • Heldere suiker
  • Delicate pioenroos

Onderste opmerkingen

Wie wil het?

Burberry Brit is een uitstekend parfum voor vrouwen die vrouwelijk willen ruiken zonder te zoet of zwoel te zijn.

Hoewel het elementen van muskus bevat, is het niet overweldigend verleidelijk. Evenzo zijn de amandel- en suikertonen niet te zoet.

De balans tussen de twee maakt Burberry Brit een uitstekend cadeau voor jongere vrouwen en een mooie alledaagse geur voor iedereen die wil pronken met hun vrouwelijke kant met behoud van een element van ernst en verfijning.

Waar moet je het dragen?

Burberry Brit is een uitstekende dagelijkse parfum die je zelfs veilig naar kantoor of school kunt dragen. De amandel-, peer- en suikertonen zijn vanaf het begin nooit overweldigend.

Het vervaagt ook mooi in amber en sandelhout aan het einde voor een schone afwerking die nooit “te veel” is.

Als je Burberry Brit in je normale rotatie wilt werken, maar het niet dagelijks wilt dragen, kun je het zeker doen voor brunch, kleine feestjes of buitenavonturen in de lente.

Hoewel je Burberry Brit het hele jaar door kunt dragen, speelt het geurprofiel goed in de lente- en zomermaanden.

Verpakking en presentatie

De Burberry Brit voor haar 100ml fles wordt geleverd met een mooi rood en zwart tartan patroon erop.

Burberry Brit voor haar

Het is een prachtige rechthoekige fles met een Burberry rood en zwart tartan patroon erop en een mooi rechthoekig ontwerp.

Fernweh Editions Kaarsen

De fles van Burberry Brit is even mooi als functioneel. Het ziet er hemels uit op je dressoir of ijdelheid, en je zult geen probleem hebben om het in te pakken voor een leuk weekendje weg.

Lees ook:   Hugo Boss Boss Bottled Deodorant Stick

Persoonlijke indrukken

Voor deze Burberry Brit-recensie hebben we ons sterk gericht op hoe de geur ons liet voelen en hoe praktisch het was. Burberry Brit sloeg op beide punten de spijker op zijn kop. Ten eerste is het een zeer veelzijdige geur met mooie, lekkere amandeltonen helemaal bovenaan.

We voelden ons alsof we in een high-end bakkerij waren toen we het aantrokken. Toen, naarmate de dag vorderde, werden we verrast door tonen van sandelhout en bloemen.

De geur is erg kosmopolitisch en het zorgde er meteen voor dat we ons zelfverzekerder en gelukkiger voelden. Het is zeer draagbaar en je zult Burberry Brit zeker een essentieel onderdeel van je parfumrotatie willen maken.

Burberry Brit Parfum Voor Haar

Winkelen op Amazon

Voorstelling

Verwacht matige prestaties vanm Burberry Brit. Een paar spritzes duren enkele uren, wat betekent dat het parfum krachtig genoeg is om het grootste deel van de dag mee te gaan, maar niet te overweldigend is.

Waar kun je het kopen?

Hoewel Burberry Brit technisch niet meer leverbaar is, kun je het zeker online vinden bij gerenommeerde retailers zoals Amazon.

Zorg er echter voor dat u Burberry Brit alleen bij een vertrouwde retailer koopt, omdat sommige knock-offs rondzweven.

Burberry Brit is het laatste woord in vrouwelijkheid en verfijning. Dus koop deze uitzonderlijke geur vandaag nog, en je zult zeker niet teleurgesteld worden.

Fernweh Editions Kaarsen