Burberry Brit Sheer for Women Review: evenwichtig en fruitig

Sinds 2015 verbaast Burberry Brit Sheer for Women vrouwen met zijn prachtige mix van bloemige, fruitige en tropische tonen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Dit parfum is een frisse, groene geur die ook een kick van muskusachtigheid heeft en wat citrus om de bloemige aspecten te compenseren. Spritz op Burberry Brit Sheer, en je ruikt yuzu, ananasblad, mandarijn, peer, pioenroos en perzikbloesem.

De unieke mix van bloemen en fruit geeft dit parfum een vertrouwde geur en is toch uniek en verrassend. Het resultaat is een zacht, vrouwelijk gevoel dat geen enkele gelegenheid zal overweldigen, maar je zal helpen om je te allen tijde op je best te voelen en te ruiken.

Hoewel Burberry Brit Sheer in bepaalde aspecten vergelijkbaar is met andere Burberry-parfums, verschilt het in de hoeveelheid fruit die je in de topnoten krijgt.

Burberry Brit Sheer voor haar

Shop op Amazon.com

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Sommige Burberry Brit Sheer-recensies noemen deze eau de cologne een “tuinfeest in een fles”, en we zijn geneigd het daarmee eens te zijn.

Wie maakt het?

Burberry Brit Sheer is een van de nieuwste aanbiedingen van Burberry, een luxe mode- en parfumhuis uit Londen.

Burberry Huis

Burberry is vooral bekend om zijn kenmerkende tartan-ontwerpen, luxe geuren en ingetogen maar verfijnde kleding. Zoals met alle producten van Burberry, zal Burberry Sheer u helpen uw stijl op nieuwe en opwindende manieren te verbeteren.

Lees ook:   Amouage Interlude Woman Eau de Parfum

Geurnoten

Een van de dingen die Burberry Brit Sheer echt onderscheidt, is de focus op fruitige tonen.

Als gevolg hiervan voegt het zich bij top fruitige parfums als een van de beste en meest uitgebalanceerde geuren die de nadruk leggen op fruit.

Topnoten

  • Tropisch ananasblad
  • Heerlijke mandarijn
  • Sappige yuzu

Middennoten

  • Delicate roze pioenroos
  • Heldere perzikbloesem
  • Smakelijke peer

Onderste opmerkingen

Wie wil het?

Elke vrouw die een pauze wil nemen van traditionele bloemen, of gewoon haar collectie een beetje wil veranderen, zal zich aangetrokken voelen tot dit parfum.

Hoewel je Burberry Brit Sheer gemakkelijk als een alledaags parfum kunt dragen, werkt het net zo goed voor speciale gelegenheden of gewisseld met andere Burberry-colognes.

De heldere uitbarsting van mandarijn op voorhand is nu trendy met topparfums, dus elke vrouw die deze geur droeg, zou zeker projecteren dat ze fashion-forward is.

Burberry Brit’s muskusachtige afdronk is ook een beetje edgy, vooral wanneer het wordt afgezet tegen de bloemen en vruchten, dus het is ook een goed parfum voor iedereen die het niet erg vindt om de grenzen een beetje te verleggen.

Waar moet je het dragen?

Omdat deze geur erg schoon en fruitig is, is het een goed parfum om te dragen naar het werk of zelfs voor op reis. Je krijgt de muskus pas aan het einde, en zelfs dan is het niet overweldigend.

vrouw die reist

Dus als je het type persoon bent dat zich niet gekleed voelt totdat ze hun parfum hebben gespoten, is Burberry Brit Sheer een geweldige optie die je gepolijst houdt.

Lees ook:   Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Eau de Parfum

Verpakking en presentatie

De Burberry Brit Sheer nieuwe verpakking is uitstekend, met een lichtpaarse fles, detaillering en een zilveren spritzer. Het is elegant met een mooie vrouwelijke rand die alle vakjes afvinkt. De Burberry Brit Sheer gift set is ook mooi.

Persoonlijke indrukken

We vonden Burberry Brit Sheer 100ml een gemakkelijke, go-to geur die we overal comfortabel dragen.

Burberry Brit Sheer voor haar

Shop op Amazon.com

Fernweh Editions Kaarsen

Het is zelfs goed gelaagd met geparfumeerde lotions en draagt prachtig in de loop van enkele uren. Een ding dat ons wel opviel, was dat Burberry Brit Sheer niet de uithoudingsvermogen heeft van sommige van de andere Burberry-parfums, maar het zal een gematigde hoeveelheid tijd meegaan.

Voorstelling

Burberry Brit Sheer is een matig blijvend parfum waar je enkele uren van kunt verwachten.

Waar kun je het kopen?

U kunt Burberry Brit kopen bij een willekeurig aantal verschillende speciaalzaken zoals Sephora of bij de winkel zelf.

U kunt vind ook Burberry Brit Sheer 6.7oz geuren online, maar zorg ervoor dat je het koopt bij een gerenommeerde winkel om knock-offs te voorkomen.

Burberry Brit Sheer is een feelgoodgeur die in het begin krachtige fruitige tonen niet schuwt. Als je wilt ruiken naar de helderste dagen van de zomer, koop er dan een fles van.