Burberry London Cologne Review: voldoet het aan de hype?

Burberry is een merk dat wereldwijd een grote naam voor zichzelf heeft gemaakt. De slanke en verfijnde mode die Burberry creëert, draagt over naar zijn cologne-lijn om de perfecte combinatie van professionaliteit en mannelijkheid te bieden.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Burberry London Cologne is niet anders en is een hoofdbestanddeel op de werkplek geworden voor zakenmensen die een geur van hoge kwaliteit willen toevoegen aan hun dagelijkse aantrekkingskracht.

Burberry London voor mannen

Shop op Amazon.com

Laten we eens kijken naar wat deze cologne een hit maakt en of het de hype in onze Burberry London Cologne review waard is.

Wie maakt het?

De Burberry London cologne is al een tijdje op de markt, 16 jaar om precies te zijn. Dat klopt, deze geur geproduceerd in Frankrijk werd voor het eerst gelanceerd in 2006 en is de go-to-optie geweest voor veel mannen in de jaren daarna. De cologne maakt nu deel uit van Burberry’s classics collectie.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

burberry winkel

De wereldberoemde deskundige parfumeur Antoine Maisondieu creëerde de Burberry London cologne. Maisondieu is een bekende figuur in de parfumindustrie die wordt gecrediteerd met het creëren van geuren bij Armani, Gucci en Valentino.

Hij is verantwoordelijk voor onze eerste keuze van Bottega Veneta parfums voor mannen. Maisondieu zei ooit: “Er is zoveel om van te houden over parfum: creativiteit, poëzie, elegantie”. Maisondieu’s passie voor keulen komt tot uiting in deze warme en uitnodigende geur.

Geurnoten

Deze klassieke geur stuurt één duidelijke boodschap: verfijning. Burberry schrijft de topnoten toe aan bergamot, lavendel en warme kaneel.

kaneel

Hartnoten zijn een combinatie van mimosabloemen en rijk leer. Ten slotte bestaan lagere tonen uit tabaksbladeren en eikenmos.

Lees ook:   11 Beste Ralph Lauren Parfums: Simply Classic

De scherpe kaneelgeur komt sterk door, waarbij veel consumenten een eerste geur van sterke kruiden melden. Burberry London cologne roept beelden op van een romantische avond in de schemerbossen. Deze gepeperde, warme geur communiceert zelfvertrouwen en mannelijkheid.

Wie draagt dit parfum?

Van oudsher heeft Burberry keulen georganiseerd op basis van waar men het zou dragen. Burberry London is meestal op de markt gebracht als een professionele cologne om op de werkplek te dragen. Burberry’s Brit-lijn, aan de andere kant, heeft marketing voor meer casual gebruik.

Omdat deze geur vaak wordt beschreven als verfijnd en volwassen, zijn de meeste kopers meestal mannen ouder dan 30. De typische Burberry London cologne patron heeft een comfortabele plek in zijn carrière bereikt en geniet van luxe items zoals een hoogwaardige Burberry cologne.

Wanneer Burberry London Cologne dragen

Deze geur roept beelden op van frisse, koele lucht, dus het is een populaire keuze om in de herfst en winter te dragen. Houtachtige geuren in combinatie met de scherpte van kaneel maken het een perfecte aanvulling op het vakantie-ensemble van elke heer.

man die geniet van wintervakanties

Met sterke leer- en kruidentonen voelen deze geuren misschien niet zo natuurlijk aan in de hete zomermaanden. Om deze reden is de Burberry London cologne een uitstekend cadeau tijdens de feestdagen!

Waar te dragen Burberry London Keulen

Zoals eerder vermeld in onze Burberry London cologne review, is deze cologne traditioneel op de markt gebracht als de cologne van een werkende professional.

De geuren die aanwezig zijn in deze cologne versmelten op een aangename, niet-aanmatigende manier waardoor het een geschikte keuze is voor werk. Er zijn geen wilde, bizarre of risicovolle geuren aanwezig die het ongeschikt zouden maken voor de werkplek.

Lees ook:   Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette

Naast het werk zouden veel gelegenheden bij deze eau de cologne-keuze passen. De meest voor de hand liggende volgende keuze zou op een datum zijn.

Misschien plant u een romantische avond terwijl u elkaars hand vasthoudt tijdens het schaatsen.

schaatsdatum

Terwijl je opwarmt naast een brullend vuur, zal je date dichterbij willen kruipen terwijl ze vleugjes houtachtig mos en leer vangen.

Fernweh Editions Kaarsen

Verpakking en presentatie

Misschien schreeuwt niets meer “Burberry” dan de iconische geruite stoffen hoes op deze cologne. Burberry staat bekend om zijn kenmerkende plaids en erfgoedprints en maakt van de gelegenheid gebruik om de bhet imago van Rand verder.

Deze cologne is afgedekt met een elegante zwarte glazen bovenkant. Alles aan deze verpakking is eenvoudig en verfijnd. Marketingafbeeldingen leggen deze slanke glazen fles cologne vast in buitenomgevingen met bergen op de voorgrond.

Deze beeldspraak past goed bij de mannelijke, outdoorsy vibe van de Cologne. Burberry London cologne 50ml is de kleinste maat die beschikbaar is, maar je hebt ook de 100ml optie.

Onze indrukken

De Burberry London cologne is een klassieke cologne die een beproefde favoriet is. Deze warme en kruidige geur verheft het spel van elke man en is een must tijdens de feestdagen.

Deze heldere eau de cologne kan in het begin een beetje sterk opkomen, maar we houden ervan hoe het zich in de loop van de tijd nestelt in een warme en uitnodigende geur.

Burberry London voor mannen

Shop op Amazon.com

Burberry London cologne op Amazon heeft hoge beoordelingen en ook overal op internet – en met een goede reden! Omdat Burberry London cologne al zo lang bestaat, heeft het nu een beetje een cult-aanhang en fanbase. Het is een publiekslieveling met een robuuste mix van mannelijke noten.

Voorstelling

Op basis van consumentenrecensies wordt gemeld dat Burberry London cologne gemiddeld ongeveer 6-8 uur op de huid en langer op kleding meegaat.

Lees ook:   Hugo Boss Woman Extreme Eau de Parfum

Als u op zoek bent naar beoordelingen van Burberry London cologne op Reddit, debatteren gebruikers in de populaire r / Fragrance vaak over de levensduur van Burberry London cologne. Vergeet niet om te hydrateren voordat je eau de cologne aanbrengt! Geuren hebben de neiging om sneller te verdwijnen op een droge huid.

Fernweh Editions Kaarsen

De sillage is zeer bescheiden, wat een ander pluspunt is voor kantoorkleding. Je wilt geen geurspoor achterlaten tijdens het werken, hoe goed je cologne ook is.

Deze cologne is ideaal voor het maken van een subtiel statement, hoewel het sterk overkomt wanneer het voor het eerst wordt aangebracht. Heb je moeite om een parfum te kiezen op basis van kracht? Bekijk hier onze aanbevelingen.

Voors en tegens

Laten we beginnen met de profs. Deze cologne komt van een gerespecteerd merk en is gemaakt door een beroemde parfumeur. Deze cologne wordt ook gemaakt in Frankrijk, misschien wel waar de beste parfums en colognes vandaan komen. De meeste mensen houden van de burberry london cologne notes. Deze cologne ontvangt ook zeer positieve feedback op elk platform dat het wordt verkocht.

Tegens? De levensduur is ongeveer gemiddeld. Dus als je gevoelig bent voor een droge huid of veel tijd buitenshuis doorbrengt, is dit misschien niet de cologne voor jou.

Ten tweede is het een beetje prijzig. Je betaalt echter voor een cologne van een luxemerk. Het laatste nadeel is dat het een beetje sterk kan loskomen wanneer het voor het eerst wordt aangebracht. Als je iemand bent die gevoelig is voor sterke geuren, wil je misschien op zoek naar een meer neutrale geur.