Burberry Parfum voor Vrouwen Review: Uitzonderlijk verfrissend

Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke bloemige geur die verfijnd en vrouwelijk is, is Burberry Women een uitstekende keuze.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Dit parfum maakt al sinds zijn debuut in 1995 indruk op vrouwen over de hele wereld.

Een van de beste aspecten van Burberry Women is dat het in de loop van de dag evolueert, beginnend met decadente abrikozen- en perzikgeuren en vervolgens overgaand in sandelhout en vanille naarmate de tijd verstrijkt.

Het is een uitstekend parfum voor de chique vrouw die haar vrouwelijke kant op een zoete, subtiele manier wil omarmen. Het is een verfrissende geur die perfect is voor dagelijks gebruik, maar kan ook een high-end toon aannemen.

Burberry voor vrouwen

Shop op Amazon.com

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Dus koop het voor jezelf, of als je een opmerkelijke vrouw in je leven hebt, pak dan een fles Burberry-parfum voor haar.

Wie maakt het?

Michel Almairac maakt Burberry Women. Deze gerenommeerde parfumeur heeft gewerkt met enkele van de beste parfumhuizen ter wereld en heeft 173 geuren op zijn naam staan.

Almairac staat bekend om het creëren van innovatieve geurmengsels die verschillende noten op onverwachte en frisse manieren met elkaar verweven.

Geurnoten

Burberry Women is niet je typische bloem. In plaats daarvan leunt dit parfum sterk op het samenspel tussen fruitige en bloemige tonen voor een uitgebalanceerde mix die vertrouwd en interessant is.

Lees ook:   Chanel Les 4 Ombres Eyeshadow

Er zijn verschillende keynotes die je zult vinden. Allemaal werken ze samen om deze harmonieuze mix succesvol te maken.

Belangrijkste topnoten

  • Donkerzwarte bes
  • Sappige perzik
  • Verse groene appel

Belangrijkste middennoten

Belangrijkste basisopmerkingen

Wie wil het?

Burberry Women is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die zowel vrouwelijk als zwoel is. Het is een volwassen bloem, en hoewel het tonen van vanille heeft, is het zeker niet overdreven zoet.

Burberry voor vrouwen 4

In plaats daarvan krijg je de rijkdom van elke noot die elkaar op een heel volwassen manier uitspeelt.

Zelfverzekerde, selfmade vrouwen die van de My Burberry geur houden, zullen zich aangetrokken voelen tot Burberry Women. Het is een zelfverzekerde geur die gemakkelijk af te trekken is, maar zeker een statement maakt.

Als je wilt opvallen in de menigte en niet bang bent om uniek en gedenkwaardig te zijn, is Burberry Women de geur voor jou.

Waar moet je het dragen?

Burberry Women is uitzonderlijk veelzijdig. Je kunt het zeker elke dag aantrekken als je go-to geur. Het is niet te overweldigend voor het kantoor en het vervaagt prachtig gedurende de dag, dus het is uitstekend voor gelegenheden waar je veel geuruithoudingsvermogen nodig hebt.

Sommige vrouwen kunnen ervoor kiezen om Burberry Women te dragen voor speciale gelegenheden. Het kan zeker een extra laag verfijning toevoegen aan elke outfit, en het is een prachtig parfum voor de eerste date.

Omdat Burberry Women vrouwelijk en bloemig is met behoud van zijn volwassen randje, werkt het heel goed in romantische omgevingen.

Verpakking en presentatie

Burberry voor dames 2

De verpakking van Burberry Women is voornamelijk ingetogen en elegant. De fles zelf is ovaal, met zeer vage letters die burberry’s naam spellen.

Lees ook:   Biotherm Eau Pure Douchegel

Het is mooi en praktisch en ziet er ongelooflijk uit op je ijdelheidsteller.

Fernweh Editions Kaarsen

Persoonlijke indrukken

Onze persoonlijke indrukken van Burberry Women waren vrij positief. We vonden het een luxe bloemengeur die gedurende de dag op spannende en interessante manieren evolueerde.

Er is heel weinig om niet van te houden aan dit parfum. Het is niet overweldigend en het werkt goed met je natuurlijke lichaamschemie.

Hoewel je het elke dag zou kunnen dragen, kun je deze Burberry Women dragen wanneer je een beetje zelfvertrouwen nodig hebt of een belangrijke betrokkenheid hebt wanneer je op je best moet voelen, kijken en ruiken.

Voorstelling

Burberry Women is een langdurig parfum dat de hele dag goed draagt, waardoor het in goed gezelschap is met andere geweldige geuren.

In het begin is de geur veel helderder, maar het evolueert naar een zachte bloem met hints van vanille en ceder. Omdat het zo’n lange levensduur heeft, vinden veel mensen het een goed presterende geur die levert.

Burberry voor Dames 3

Shop op Amazon.com

Waar kun je het kopen?

Je kunt Burberry Women op veel verschillende plaatsen ophalen, waaronder speciaalzaken zoals Sephora.

Je kunt het ook online krijgen en in sommige gevallen zelfs vinden op plaatsen zoals Target. Natuurlijk kun je het ook rechtstreeks bij Burberry zelf kopen.

Als je je geurspel naar een hoger niveau wilt tillen, pak dan vandaag nog een fles Burberry Women.

Fernweh Editions Kaarsen