Burberry Weekend Keulen voor mannen Review: Casual Citrus Sweetness

In 1997 lanceerde Burberry een van hun meest indrukwekkende releases tot nu toe, een geur voor de casual en gemakkelijke tijd aan het einde van de week, en ze noemden het: Burberry Weekend.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De geur is in Frankrijk gecreëerd door een van de meest getalenteerde hedendaagse parfumeurs, Michel Almairac. Tot op de dag van vandaag is het een van de meest bekende citrusgeuren die overal worden gebruikt door mannen die een subtiele boost willen geven aan hun casual en ontspannen stijl.

Verpakking en presentatie

De Burberry-stijl is vertegenwoordigd in elk van zijn delen, van karton tot geur. Voor de verpakking wordt de geur geleverd in een zachte, donkerblauwe doos die is bekleed met zilveren tekst. Uit de doos is de kleine maar aangename fles licht en glad.

Het heeft een cilindrisch lichaam met meestal transparante ruimte om de ooit zo licht geel getinte vloeistof in de fles te laten zien. In het midden toont de fles zijn iconische naam, Weekend, met onderaan de merknaam Burberry. Het heeft een kleine, zilveren dop gegraveerd met de merknaam en het logo-ontwerp.

Zodra de dop eraf is, is de verdeling voor de geur een van zijn goede eigenschappen met een brede en verreikende spray.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Hoe ruikt het?

Burberry Weekend for Men wordt misschien wel een van, zo niet de meest indrukwekkende citrusgeuren die ik ben tegengekomen. Het heeft een prachtige uitbarsting van citrus aan het begin van zijn distributie en als het zacht wordt en droogt op de huid, wordt het een zacht en zoet aroma.

Lees ook:   Australian Gold Botanical Tinted Face Lotion SPF 50

Het is geen wonder dat Burberry Weekend werd gemaakt en op de markt gebracht voor de casual en ontspannen man. Op zijn best is Weekend de ziel van een goede tijd. Ook al komt de citrusvrucht er zo sterk vanaf, ik heb het nooit overweldigend gevonden.

De krachtige vruchten in de geuren worden getemd door een dikke ondertoon van amber en honing. Het behoudt nog steeds zijn zoetheid en na verloop van tijd verandert zijn volle uitbarstingsfruit in warme zachte honing.

Mijn favoriet aan het aroma is dat het vanaf het begin nooit helemaal zijn zoetheid verliest. Veel andere geuren die top-citruszwaar zijn, glijden na enige tijd altijd in de ruige ondertonen van stevig hout.

Het team van Burberry wist precies hoe ze dat probleem in Weekend konden voorkomen door nog meer betrouwbare zoetheid aan de basis toe te voegen. Op die manier wordt het nooit saai, wordt het nooit moe en kun je blijven feesten.

Notities

Topnoten: Citroen, grapefruit, mandarijn, bergamot, ananas en meloen

Hartnoten: Sandelhout, klimopbladeren, eikenmos

Basisnoten: amber, honing en muskus

Levensduur

Voor een geur die is ontwikkeld voor casual gebruik, is het verrassend hoe lang Weekend duurt. Bijna een heel weekend. Natuurlijk overdrijf ik, maar slechts een beetje. Weekend duurt comfortabel een volledige dag en wat verandering.

Daarom is dit zo’n geweldige geur voor zijn casual publiek. De zoetheid vervaagt niet, het aroma vervaagt niet en het is (en je) swagger zal niet vervagen. Natuurlijk duren sommige feesten niet het hele weekend, maar zelfs als ze dat wel zouden doen, zou je aan het einde ervan de best ruikende zijn.

Lees ook:   Parfums de Marly Meliora Eau de Parfum

Sillage

Zoals ik al eerder zei, is een van de sterkste punten van Burberry dat het nooit overweldigend is. Het slaagt erin om een goede balans te houden om ervoor te zorgen dat je het beste ruikt en niemand af te schrikken. De citrus in Weekend is geen grap, en daarom maakt het zo’n impact dat het een gecontroleerd volume heeft. Met het perfecte aroma laat Weekend je geweldig ruiken in elke grootte van een menigte, met precies de juiste hoeveelheid kracht.

Wanneer te dragen

Dit is wanneer we beginnen met de enige zwakke punten van Burberry Weekend. Vanwege de krachtige citrusvruchten is het meer een lente- en zomergeur.

Specifiek is het gemaakt voor vrijetijdskleding: van rondhangen met vrienden tot weekendboodschappen. Het betekent niet dat het niet goed zal werken in een professionele omgeving of tijdens een romantische omgeving, vooral als het een geur is die je verkiest. Het is echter een zoete natuur maakt het meer een ontspannen sfeer.

Het draagt misschien niet het sterke gewicht van een ruige houtachtige geur in een kantoor of werkruimte. Voor date nights is het zeker zoet, maar niet per se sensueel genoeg. Dus, tenzij Weekend een voorkeursgeur van jou is, bewaar het dan voor informele uitstapjes. Dat is waar het je wonderen zal doen.

Varenweh Editions Kaarsen

Wie zou het moeten kopen

Als je iemand bent die op zoek is naar een geur die geweldig is voor hangouts met vrienden, feestjes of dinerplannen, is Burberry Weekend een van de beste op de markt. Het heeft alles perfect voor iemand die zijn tijd nonchalant doorbrengt.

Lees ook:   NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

Zelfs voor degenen die een uitgebreide collectie hebben, maar een heerlijke gespecialiseerde casual geur missen, dan is dit de keuze voor jou.