Byredo Mojave Ghost Perfume recenseerde: Subtle & Genderless

Mojave Ghost is een rustieke, bosrijke geur geïnspireerd op de Mojavewoestijn. Zowel lichtgewicht als knapperig, de Mojave Ghost is subtiel en warm, een perfecte geur voor zowel vrouwen als mannen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Door luxe naar een hoger niveau te tillen, heeft Byredo een geur gecreëerd die sierlijk en luxueus is en alle genderverwachtingen negeert. Lees verder voor een volledige review van de Mojave Ghost parfum.

Doorredo Mojave Ghost EDP

Shop op Nordstrom.com

Wie maakt het?

Byredo lanceerde Mojave Ghost in 2014. Het nieuwere merk, opgericht in 2006 door Ben Gorham, wilde een parfumlijn ontwerpen die geuren transformeerde in emoties en herinneringen.

De naam Byredo vertaalt zich naar Redolence, gebruikt in shakespeareaanse tijden, wat zoet ruikend parfum betekent, perfect beschrijvend de Mojave Ghost.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Geurnoten

De Byredo Mojave Ghost is een houtachtige mix van wildernis en zoetgeurende planten die diep in de Mojavewoestijn te vinden zijn.

mojave woestijn

De rustieke boventoon heeft warme, minimaal bloemige ondertonen met muskusachtige Amber en Jamaicaanse Nesberry. De middelste laag bestaat uit bloemenmixen, zoals Magnolia en Violet. De basis Mojave Ghost noten zijn rustieker en omvatten Ambergris en Cedar.

De geur lijkt sterk op de Mojave Ghost-bloem, die inheems is in Zuid-Californië en Noordwest-Mexico.

Wie wil het?

Mensen die genieten van een subtiele geur die werkt met hun eigen lichaam, zullen waarschijnlijk genieten van Mojave Ghost.

De geur kan worden gedragen door mannen en vrouwen en geeft een bloemige, maar toch beboste ambergeur af. De combinatie van een bloemige geur met houtachtige accenten gaat gemakkelijk over tussen geslachten.

Lees ook:   Lalique White Eau de Toilette

De Mojave Ghost geur is betaalbaar en subtieler dan vergelijkbare merken zoals Marc Jacobs. Het past het beste bij mannen en vrouwen die volwassen zijn geworden en niet langer de voorkeur geven aan intense geuren die een kamer binnenkomen voordat je dat doet.

Met een 84% natuurlijke geur en een gemiddelde intensiteit, zullen degenen die uitkijken naar de rustieke geuren van het buitenleven Mojave Ghost leuk vinden.

Wanneer te dragen

Het kiezen van je geur op basis van het tijdstip van de dag zorgt voor een goede pasvorm. Een van de beste eigenschappen van de Mojave Ghost geur is dat je het van ’s morgens tot’ s avonds kunt dragen. Omdat het een milde buitengeur biedt, is het licht genoeg om overdag naar het werk te dragen.

De bloemige ondertonen maken het ook geschikt voor date night. De geur is licht genoeg, wat betekent dat je date in de buurt moet komen om het te ruiken, maar dat is nog meer een reden om het voor een date op te spatten.

date nacht

De houtachtige geur in combinatie met bloemige accenten maakt het ook een geweldige manier om de anderen aan te trekken zonder te lijken alsof je te hard je best doet.

Mannen zullen de herkenbare geuren van het buitenleven waarderen en vrouwen zullen zich veilig voelen bij het ruiken van de aantrekkelijke bloemen. De Mojave Ghost kan ook een elegant gevoel geven, waardoor het geschikt is voor een chique avondje uit in de stad.

Of je nu naar een toneelstuk op Broadway gaat of een etentje, het past bijna altijd goed.

Waar te dragen

Het Mojave Ghost parfum geeft de indruk van subtiliteit en ongedwongenheid. Dit betekent dat het een geweldige geur is om te dragen wanneer je voor een relaxte indruk gaat. Draag het naar je werk als je geen tijd hebt om je outfit te plannen of je haar te stylen.

Lees ook:   Eco-verantwoord en creatief parfummerk Wide Society

Spat er een beetje van op voor een sportschoolsessie. Het Mojave Ghost parfum is ook geschikt voor een last-minute concert of zakelijke bijeenkomst met een collega.

Fernweh Editions Kaarsen

De subtiliteit en gemiddelde intensiteit van de Mojave Ghost-geur is misschien niet ideaal voor mensen die liever hun geur de kamer voor hen binnen hebben. Anderen merken de geur misschien niet eens op, tenzij je in de buurt komt.

Verpakking en presentatie

De eenvoud van de verpakking en presentatie van Mojave Ghost is voorzichtig om geen geslachtsvoorkeur aan te geven. De doorzichtige fles heeft een helder wit etiket met generiek lettertype en kleuring op de voorkant. De naam Byredo staat vooraan en in het midden, zonder dat er een logo aanwezig is.

Byredo Mojave Ghost Parfum Fles
Kirov Rusland 15 november 2020 Fles Byredo Mojave ghost niche luxe parfumerie against de achtergrond van zand Duinen en zonsondergang in de woestijn. Laatste zonnestralen en harmonie.

De parfumdoos heeft een vergelijkbaar ontwerp, inclusief een zuiver witte kleuring met een leeg midden en de naam Mojave Ghost eroverheen.

Sommigen zullen het erover eens zijn dat dit ontwerp consistent is met de luxe van het merk. De echte waarde van de Mojave Ghost geur is de geur in de fles, en niet de doos of fles zelf. De zwarte twist cap is eenvoudig te verwijderen voor een geurupdate onderweg.

Persoonlijke indrukken

Onze Mojave Ghost-recensie is dat het misschien duur is, maar het product is de veelzijdigheid en variëteit waard die het biedt. Het Mojave Ghost parfum is ideaal als dagelijkse geur terwijl het gemakkelijk overgaat naar een luxe evenement.

De combinatie van bloemige en houtachtige geuren betekent dat zowel mannen als vrouwen het kunnen dragen, waardoor het een nog betere waarde voor de aankoop is.

Lees ook:   Bvlgari Pour Homme Extreme Eau de Toilette

De dure verpakking en fles waarin de Mojave Ghost-geur wordt geleverd, zijn consistent met de prijs en geur van wat erin zit.

Byredo Mojave Ghost Parfum

Shop op Nordstrom.com

Het Mojave Ghost parfum is misschien duurder dan Marc Jacobs, maar mensen die de voorkeur geven aan een geur van hoge kwaliteit zonder de penetrante geur, kunnen de stijging van de Mojave Ghost-prijs de moeite waard vinden.

Fernweh Editions Kaarsen

Voorstelling

Misschien wel het beste aan de prestaties van het Mojave Ghost parfum is dat het gemakkelijk overgaat tussen omgevingen. Licht gedragen, het is geschikt in een professionele omgeving.

Door na werktijd wat meer toe te voegen, kan het worden omgetoverd tot een uitnodigende, verfrissende geur waar velen van genieten. De geur blijft de hele dag bestaan en biedt een indrukwekkende balans tussen traditionele mannen- en vrouwengeuren.

Voors en tegens

De Mojave Ghost-geur is subtiel en genderloos, waardoor het een topkeuze is voor koppels die iets meer aan parfum willen uitgeven zonder overboord te gaan.

De combinatie van muskusachtigheid met bloemige accenten is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Door het langere kuilvoer kun je minder gebruiken bij het aanbrengen van de Mojave Ghost.

De geur kan duurder zijn dan vergelijkbare opties, vooral Mojave Ghost-dupes, maar dit kan gemakkelijk worden gerechtvaardigd met de lange draagtijd en genderloze geuren. Het heeft ook de neiging om een lichtere geur te hebben dan andere vergelijkbare producten. Probeer een Mojave Ghost-monster om erachter te komen of het de juiste geur voor jou is.