Calvin Klein Eternity Aqua for Men Review: frisse aquatische charme

Calvin Klein lanceerde Eternity Aqua for Men in 2010, met de bedoeling om een nieuwe verbazingwekkende geur naar de Eternity line-up te brengen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

CK werkte samen met Coty, een wereldwijd merk dat bekend staat om zijn bijdragen aan geur, om een geheel nieuwe aquatische editie te introduceren op het gewaardeerde Eternity-label. Het wordt op de markt gebracht als zelfverzekerd, modern en moeiteloos. Het heeft een gedurfde aquatische frisheid en de charme van een verfijnde geur.

Verpakking en presentatie

Calvin Klein staat bekend om zijn elegante, minimalistische verpakkingsontwerp en bekroonde labels. De verpakking van Eternity Aqua is niet anders. Met een lichtblauwe doos gecombineerd met een donkere blauwdruk, draagt de eerste indruk alle aanwezigheid van een oceaanblauw gecombineerd met een oceaanhemel.

Uit de doos is het kleine flesje aangenaam en transparant blauw. Hoewel de vloeistof zelf helder is, geeft de fles het alle kleur van een aquatische ervaring. Het is gecombineerd met een rechthoekige, zilveren dop die aan de randen is gladgestreken.

Hoewel de fles klein lijkt, vooral met de dop eraf, heeft hij een verrassend goede verdeling. Het lange en brede bereik is perfect voor elk gebied op je lichaam. Het gaat glad op de huid en laat helemaal geen gevoel achter. Het laat geen irritatie of rommel achter, waardoor het een van de meest plezierige is om toe te passen.

Hoe ruikt het?

Eternity Aqua is een van de leukste geuren die ik ooit heb gehad. Het heeft een sterke punch vol komkommer, citrus en lavendel die allemaal tegelijk op je afkomen.

Tegelijkertijd heeft het een massief houtachtige basis bestaande uit sandelhout, ceder en muskus die het allemaal de extra kick geven. Combineer deze twee kanten en het maakt een aquatisch wonderland.

Er zijn tal van geuren die zichzelf op de markt brengen als “aquatisch”, maar Eternity Aqua neemt de naam voor zichzelf aan door te bewijzen wat “aquatisch” is voor een geur. Het is sterk citrus en lavendel slijt nooit echt, waardoor het een solide geur is voor de hele levensduur.

Hoewel de meeste ingrediënten enigszins gemiddeld zijn voor een mannengeur, is de combinatie van allemaal wat de geur zo uniek maakt. Het is geen wonder dat de geur zijn mannetje kan staan tegen de andere krachtpatsers op de Eternity Line.

Notities

Topnoten: gekoelde komkommer, citruscocktail, water lotus, doordrenkte groene bladeren

Hartnoten: Szechuan peper, lavendel, wit cederhout

Basisnoten: sandelhout, guaiac hout, patchouli, muskus

Levensduur

De levensduur van Eternity Aqua is net bovengemiddeld voor een mannengeur. Ik merkte dat het de hele dag zonder problemen aanhoudt. Het indrukwekkende is dat de geur erin slaagt om zijn unieke geur gedurende de hele dag te behouden. Dat is wat Eternity Aqua zo opvallend en verfrissend maakt. Je dag is gevuld met een heerlijk stromend zeewaterbriesje.

Sillage

Het is ook een lekker briesje. Sommige aquatische geuren kunnen overweldigend zijn. Aan het begin van de spray is Eternity Aqua zeker sterk, maar het is een heerlijke geur. Nadat de eerste spray is bezinkt, houdt de geur een continu volume aan dat perfect is voor zijn frisse geur.

Lees ook:   Bioderma Hydrabio Gel-Crème

Het is genoeg om de hele dag van te genieten, maar niet te veel om muf of overmatig te worden gebruikt. Het heeft een geweldige balans die deel uitmaakt van wat het zo’n geweldige algehele geur maakt.

Wanneer te dragen

Het zal geen verrassing zijn dat Eternity Aqua een lente- en zomergeur is. De zeebries die de geur met zich meedraagt, bepaalt echt dat het een goede geur is voor de warme maanden.

Voor het moment van de dag werkt Eternity Aqua geweldig voor een aantal evenementen. Het is een uitstekende geur voor werk, informele tijd en sociale evenementen. Het is overdag geweldig en voor nachtelijke uitstapjes kan het een geweldige keuze zijn. Eternity Aqua werkt als een allround geur om aan elke vorm van behoeften te voldoen.

Wie zou het moeten kopen

Iedereen die een verzamelaar is van unieke geuren, liefhebber van aquatische geuren of iemand die op zoek is naar een geweldige allround geur, moet kijken om deze op te pikken. Aquatic is een van de beste in zijn soort op de markt en het is uitstekend voor zoveel situaties dat het moeilijk is om het te laten liggen.