Calvin Klein Obsession Eau de Parfum

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum is een iconische geur die al jaren geliefd is bij vele parfumliefhebbers. Deze geur is een ware klassieker en staat bekend om zijn sensuele en verleidelijke karakter. Met zijn unieke combinatie van ingrediënten weet Obsession Eau de Parfum de zintuigen te prikkelen en een blijvende indruk achter te laten.

Productspecificaties

– Merk: Calvin Klein

– Naam: Obsession Eau de Parfum

– Inhoud: 100 ml

– Type: Eau de Parfum

– Geurtype: Oriëntaals

– Doelgroep: Dames

– Jaar van uitgave: 1985

Parfumpiramide

Topnoten

– Mandarijn

– Groene noten

– Vanille

Middelnoten

– Jasmijn

– Nootmuskaat

– Kruidnagel

Basisnoten

– Amber

– Sandelhout

– Vetiver

Geurindrukken

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum opent met een frisse en fruitige mix van mandarijn, groene noten en vanille. Deze topnoten zorgen voor een energieke en zoete start. Vervolgens ontvouwen zich de hartnoten van jasmijn, nootmuskaat en kruidnagel, die de geur een bloemige en kruidige twist geven. Tot slot zorgen de basisnoten van amber, sandelhout en vetiver voor een warme en sensuele afronding, die de geur zijn kenmerkende diepte en intensiteit geeft.

Voordelen

– Iconische geur die al jaren geliefd is

– Sensueel en verleidelijk karakter

– Langdurige geur

Nadelen

– Kan voor sommige mensen te zwaar zijn

– Niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid

Voor wie is dit?

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum is geschikt voor vrouwen die houden van sensuele en verleidelijke geuren. Het is een geur die perfect is voor avondgelegenheden en speciale momenten. Door zijn warme en intense karakter kan deze geur vooral in de herfst- en wintermaanden gedragen worden.

Lees ook:   Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Serum Concentraat

Parfumeur

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum is gecreëerd door parfumeur Jean Guichard. Guichard heeft met deze geur een tijdloze klassieker weten te creëren die nog steeds geliefd is bij velen.

Meer over het merk

Calvin Klein is een bekend merk in de modewereld en staat bekend om zijn minimalistische en moderne ontwerpen. Het merk heeft ook een uitgebreide collectie parfums, waarvan Obsession Eau de Parfum een van de meest bekende is. Andere populaire parfums van Calvin Klein zijn Eternity, CK One en CK Be.

Wat zit er in de doos?

– Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 100 ml

– Verpakking met merknaam en logo

– Gebruiksaanwijzing

Review

Ik ben al jaren fan van Calvin Klein Obsession Eau de Parfum en het is nog steeds een van mijn favoriete geuren. De geur opent met een zoete en fruitige mix van mandarijn en vanille, wat meteen een warm en uitnodigend gevoel geeft. Vervolgens ontvouwen zich de bloemige hartnoten van jasmijn, die de geur een vrouwelijke en elegante touch geven. De basisnoten van amber en sandelhout zorgen voor een sensuele en mysterieuze afronding. De geur blijft lang op de huid aanwezig en ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik deze geur draag. Absoluut een aanrader voor vrouwen die houden van een intense en verleidelijke geur!

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang blijft Calvin Klein Obsession Eau de Parfum op de huid aanwezig?

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum heeft een goede houdbaarheid en blijft gemiddeld 6 tot 8 uur op de huid aanwezig. Dit kan echter variëren afhankelijk van factoren zoals de pH-waarde van de huid en de activiteiten die je onderneemt.

Lees ook:   Chanel N°1 De Chanel Crème Revitalisante Refillable

2. Kan Calvin Klein Obsession Eau de Parfum ook overdag gedragen worden?

Ja, je kunt Calvin Klein Obsession Eau de Parfum ook overdag dragen. Houd er echter rekening mee dat het een intense en sensuele geur is die beter geschikt is voor avondgelegenheden en speciale momenten.

3. Is Calvin Klein Obsession Eau de Parfum geschikt voor mensen met een gevoelige huid?

Nee, Calvin Klein Obsession Eau de Parfum bevat mogelijk allergenen en is daarom niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het is altijd raadzaam om een patch-test uit te voeren voordat je een nieuwe geur gebruikt.

Conclusie

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum is een tijdloze klassieker die nog steeds geliefd is bij velen. Met zijn sensuele en verleidelijke karakter weet deze geur een blijvende indruk achter te laten. De unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een geurervaring die de zintuigen prikkelt en perfect is voor avondgelegenheden. Als je op zoek bent naar een intense en verleidelijke geur, is Calvin Klein Obsession Eau de Parfum zeker het proberen waard.