Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum is een luxueuze en verleidelijke geur die perfect is voor speciale avonden en nachten. Deze parfum is ontworpen om de mysterieuze en sensuele kant van de vrouw te benadrukken. Met zijn unieke geurcombinatie zorgt Obsession Night ervoor dat je je zelfverzekerd en onweerstaanbaar voelt.

Productspecificaties

  • Merk: Calvin Klein
  • Geur: Obsession Night
  • Eau de Parfum
  • Inhoud: 100 ml
  • Hoofdnoten: mandarijn, witte bloemen
  • Hartnoten: jasmijn, gardenia, perzik
  • Basisnoten: amber, vanille, sandelhout
  • Verpakking: luxe flacon

Parfumpiramide

Topnoten: Calvin Klein Obsession Night opent met een sprankelende mix van mandarijn en verfrissende witte bloemen. Deze topnoten geven de geur een frisse en levendige start.

Hartnoten: Het hart van deze geur wordt gevormd door een verleidelijke combinatie van jasmijn, gardenia en perzik. Deze bloemige noten voegen een sensuele en vrouwelijke touch toe aan de geur.

Basisnoten: De basisnoten van Obsession Night bestaan uit warme en mysterieuze tonen van amber, vanille en sandelhout. Deze noten geven de geur een diepe en sensuele dimensie.

Geurindrukken

Calvin Klein Obsession Night is een geur die zowel mysterieus als verleidelijk is. De sprankelende topnoten zorgen voor een frisse en energieke opening, terwijl de bloemige hartnoten een sensuele en vrouwelijke touch toevoegen. De warme basisnoten geven de geur een diepgang en maken het een perfecte keuze voor avonden en nachten.

Voordelen

– Luxueuze en verleidelijke geur

– Perfect voor speciale avonden en nachten

– Geeft een gevoel van zelfverzekerdheid en onweerstaanbaarheid

Nadelen

– Kan te intens zijn voor overdag

– Sommige mensen vinden de geur te zwaar

Lees ook:   Shiseido Ginza Deodorant Spray

Voor wie is dit?

Calvin Klein Obsession Night is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxueuze en verleidelijke geur voor speciale gelegenheden. Het is geschikt voor alle leeftijden, maar komt vooral goed tot zijn recht bij volwassen vrouwen die zich zelfverzekerd en sensueel willen voelen.

Parfumeur

De parfumeur achter Calvin Klein Obsession Night is Ann Gottlieb. Ze staat bekend om haar vermogen om geuren te creƫren die emoties oproepen en de zintuigen prikkelen. Met Obsession Night heeft ze een geur ontwikkeld die de mysterieuze kant van de vrouw benadrukt en haar zelfvertrouwen versterkt.

Meer over het merk

Calvin Klein is een iconisch modehuis dat bekend staat om zijn minimalistische en stijlvolle ontwerpen. Het merk heeft een breed scala aan parfums die allemaal een unieke geurervaring bieden. Enkele andere populaire parfums van Calvin Klein zijn Obsession, Eternity en CK One.

Wat zit er in de doos?

Wanneer je Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum koopt, ontvang je een luxe verpakking met daarin een flacon van 100 ml van de geur.

Review

Ik heb Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum persoonlijk getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. De geur opent met een frisse en levendige mix van mandarijn en witte bloemen, wat meteen een verkwikkend gevoel geeft. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de bloemige hartnoten naar voren en voegen ze een sensuele en vrouwelijke touch toe. De warme basisnoten van amber, vanille en sandelhout geven de geur een diepte en zorgen ervoor dat het langdurig blijft hangen. Ik vind Obsession Night perfect voor avonden en nachten, omdat het een gevoel van zelfverzekerdheid en onweerstaanbaarheid geeft. Het enige nadeel dat ik kan noemen, is dat de geur vrij intens kan zijn, dus ik zou het niet aanraden voor overdag. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze geur en zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.

Lees ook:   Orofluido Radiance Argan Shampoo

FAQ

1. Hoe lang blijft Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum hangen?

Obsession Night Eau de Parfum heeft een goede blijvende kracht. Het blijft meestal ongeveer 6-8 uur op de huid hangen.

2. Is Calvin Klein Obsession Night geschikt voor alle seizoenen?

Hoewel Obsession Night een veelzijdige geur is, komt het vooral goed tot zijn recht in de herfst en winter vanwege de warme en zwoele basisnoten.

3. Kan ik Calvin Klein Obsession Night overdag dragen?

Obsession Night heeft een intense en sensuele geur, daarom zou ik het persoonlijk niet aanraden voor overdag. Het is meer geschikt voor avonden en nachten.

Conclusie

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum is een luxueuze en verleidelijke geur die perfect is voor speciale gelegenheden. Met zijn sprankelende topnoten, bloemige hartnoten en warme basisnoten zorgt deze geur ervoor dat je je zelfverzekerd en onweerstaanbaar voelt. Hoewel het niet geschikt is voor overdag vanwege de intensiteit, is het een must-have voor avonden en nachten. Als je op zoek bent naar een geur die je mysterieuze kant benadrukt, dan is Calvin Klein Obsession Night zeker de moeite waard om uit te proberen.