Calvin Klein’s nieuwe debuut Eternity Eau de Parfum for Men bevat Jake Gyllenhaal

Calvin Klein's nieuwe debuut Eternity Eau de Parfum for Men bevat Jake Gyllenhaal

Eternity Calvin Klein debuteert ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for Men met acteur Jake Gyllenhaal als gezicht van de nieuwe campagne. Het is de eerste Eau de Parfum voor mannen van het merk in het geurportfolio en de eerste lancering voor mannen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Jake gyllenhaal

Robuust en toch verfijnd, mannelijk en toch sensueel, de nieuwe ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for Men is de essentie van de moderne man. Sinds het debuut in 1988 heeft de iconische geur de waarden van romantiek, liefde, intimiteit en toewijding hooggehouden.  Een viering van het veelzijdige leven van mannen, ETERNITY Calvin Klein gaat niet over het nu – het gaat over het eeuwige, de momenten die voor alle eeuwigheid zullen duren.

Verfijnd en diep mannelijk, ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for Men werd gecreëerd door parfumeur Pascal Gaurin en behoudt een kenmerkende Fougere-essentie, terwijl het een nieuwe moderne houtachtige noot aan de compositie toevoegt.

De iconische geur wordt opnieuw geïnterpreteerd met een verleidelijke salie die een frisse frisheid biedt, en terwijl de majestueuze cipres een mannelijk en sensueel midden creëert, ontketent het suède akkoord een elegant en krachtig houtachtig spoor.

Gehuisvest in het iconische flesontwerp, is het nieuwe sap een levendige, stralende tint van smaragdgroen.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

EEUWIGHEID Calvijn Klein Eau de Parfum voor Mannen is wereldwijd beschikbaar op Macys.com voor $ 89 (3.3oz).

Lees ook:   Armani Si Intense 2021 Eau de Parfum