Chanel Chance Perfume Beoordeeld: Veelzijdig & & Stijlvol

Bijna iedereen die graag elegant ruikt, heeft gehoord van Chanel parfum. Toch, aangezien Chanel meer dan 130 geuren en 12 collecties heeft gemaakt, is het zeker moeilijk voor mensen om ze allemaal bij te houden.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

The House of Chanel creëerde vele soorten parfumgeuren voor zowel vrouwen als mannen, waaronder eau de parfum (gewoon parfum), eau de toilette (geur voor de huid na een bad), Eau fraiche (vergelijkbaar met parfum maar met minder oliën) en anderen.

Chanel Chance EDP voor vrouwen
Al aan de gouden en roze doos kun je zien dat Chance klassiek Chanel is met een moderne twist.

Shop op Amazon.com

Dus wilden we ons beperken tot een van chanel’s meer populaire geuren voor vrouwen: de Chanel Chance Parfum en zijn variëteiten.

Lees verder onze Chanel Chance parfum review en ontdek waarom, wanneer en waar je het misschien zelf wilt uitproberen.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt het?

Chanel Outlet

Chanel heeft een tijdloos, klassiek merk van parfums, colognes en andere geuren gecreëerd, te beginnen met Gabriel “Coco” Chanel’s debuutparfum Chanel No5 in 1921.

Nu helpt het House of Chanel haar opmerkelijke geurerfenis voort te zetten door collecties uit te brengen die aan ongelooflijk hoge normen voldoen.

Het Chanel Chance parfum, in het bijzonder, werd gemaakt door parfumeur Jacques Polge en uitgebracht in 2002. Tot op de dag van vandaag is het een populaire keuze voor velen en verkoopt het vaak online uit.

Chanel Chance EDP voor vrouwen
In tegenstelling tot de typisch boxy vorm van de meeste Chanel parfums, zit Chance in een ronde fles.

Geurnoten

De meest opvallende geuren in het Chanel Chance parfum zijn bloemige, citrus en kruidige tonen.

De topnoot is roze peper, die wat onmiddellijke kruidigheid aan de mix toevoegt. Daarna krijg je hints van de bloemige noten, waaronder jasmijn en iris.

Lees ook:   Armani Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum

De basisnoten voegen een unieke complexiteit toe met Witte Muskus, Amber Patchouli en Vanille.

Uiteindelijk laat dit je achter met een geur die poederig, houtachtig en aards is. Het is een warme, zachtaardige, gastvrije en gemakkelijk te begrijpen geur die gemakkelijk in je op te nemen is en nog gemakkelijker om verliefd op te worden.

Chanel Chance EDP voor vrouwen
Een zilveren band loopt rond de diameter van de fles en voegt een elegante touch toe.

Wie zou het willen?

Veel stijlvolle, rijpe vrouwen zouden blij zijn met het Chanel Chance parfum.

De stijlvolle, sexy en verfijnde aroma’s in dit parfum zijn perfect voor vrouwen die al zelfverzekerd zijn en dat vertrouwen moedig met de wereld willen delen.

Als alternatief is dit parfum ook een uitstekende keuze voor vrouwen die worstelen met hun zelfvertrouwen en die een kleine boost kunnen gebruiken.

Het is moeilijk om jezelf niet met gratie en hoge achting te dragen wanneer je zo’n revolutionaire, verhelderende geur draagt.

We raden deze geur aan voor meer volwassen vrouwen. Middelbare schooldames en vrouwen van begin twintig vinden de geur misschien een beetje te uppity.

Gezien de aardsheid en het poederachtige karakter van deze geur – met tonen van muskus en patchouli, is het niet zo leuk en opwindend als ze misschien zouden willen.

Deze dames geven misschien de voorkeur aan een parfum met meer fruitige en zoete tonen.

Fernweh Editions Kaarsen

Waar moet je het dragen?

Chanel Chance EDP voor vrouwen
De magneetdop is zwaarder dan ik had verwacht en voelt stevig aan. De sproeier gaf een matige spray en voelde stevig aan.

Het Chanel Chance parfum is een veelzijdige geur die echt bij elke gelegenheid past.

Het kan echter zijn dat je de geur een beetje te formeel vindt voor bijeenkomsten overdag, buitenevenementen, familie playdates en andere informele instellingen.

Dat gezegd hebbende, raden we deze volwassen en verfijnde geur vooral aan voor meer formele, hoogwaardige evenementen en speciale gelegenheden.

De onverwachte bloemige noten maken het ook geweldig voor een wilde romantische nacht – misschien een nacht waarin je zelf in bent voor een wervelwind van spontaniteit!

Lees ook:   Wat is biologisch parfum?

Daarnaast de opbeurende bloemige noten en sexy vanilla touches maken het een zeer krachtige geur voor vrouwen. Daarom raden we aan om het naar kantoor te dragen, vooral voor een grote presentatie of een cruciale zakelijke bijeenkomst.

Als het gaat om seizoenen, is dit Chanel parfum zeker geschikt voor elk weertype, maar de aardetinten zijn vooral perfect voor de herfst.

Chanel Chance EDP voor vrouwen
De minimalistische ronde fles heeft Chance in goudfolie boven Chanel is zwart.

Verpakking en presentatie

Is het je opgevallen dat wanneer je Chance Chance parfum opzoekt, er een lichtoranje parfumflesje opduikt, maar dat je misschien ook een roze en een groene versie ziet?

Hier bespreken we de verpakking en presentatie van het originele Chanel Chance parfum, maar beschrijven we ook waar de roze en groene variëteiten over gaan.

Chanel Chance EDP voor vrouwen
De doos en geur passen bij elkaar om een elegante ervaring te creëren.

Chanel Chance Perfume – Eau de Parfum

Het prominente Chance parfum dat we hebben besproken is de eau de parfum. Met andere woorden, dit is de fles die het eigenlijke parfum draagt. Zoals we binnenkort zullen beschrijven, zijn de andere flessen vergelijkbaar met parfums, maar niet helemaal dezelfde chemie.

Fernweh Editions Kaarsen

Deze fles is helder en legt de zachte sinaasappelgeur erin bloot. Het is afgedekt met een slanke zilveren top. Over het algemeen is deze fles net zo klassiek en tijdloos als het merk Coco Chanel.

Chanel Chance Parfum Roze – Eau Tendre

De Chanel Chance Eau Tendre Perfume is een zachtere en lichtere optie. Eau tendre vertaalt zich naar ‘zacht water’. Het doel is vergelijkbaar met eau de toilette parfums zoals hierboven beschreven, maar meer geconcentreerd, zodat het nog steeds verder van het lichaam kan worden gespoten in plaats van rechtstreeks op de huid te worden aangebracht.

Shop op Amazon.com

Lees ook:   Clinique Airbrush Concealer

Het is een lichtere, bloemigere en fruitigere geur. Deze versie van het Chance parfum is een betere optie voor jongere vrouwen die zijn uitgeschakeld of anderszins onpartijdig zijn voor een meer volwassen geur.

Als je van het geluid van al deze Chance parfums houdt, overweeg dan om een Chanel Chance Perfume cadeauset te bemachtigen! Hoe meer, hoe vrolijker, toch?

Chanel Chance Parfum Groen – Eau de Toilette

Een eau de toilette, zoals uitgelegd in de intro, is een geur die het beste kan worden gebruikt na je ochtendbadkameractiviteiten, zoals een douche of een bad. Dit is de reden waarom deze groene geur de nadruk legt op de meer heldere, energieke en frisse tonen, zoals limoen.

Persoonlijke indrukken

We vinden het Chanel Chance parfum uitzonderlijk rijk en toch fris en schoon, wat een moeilijke combinatie is voor parfums om te bereiken.

Chanel Chance EDP voor vrouwen
De dop is voorzien van het in elkaar grijpende Cs logo voor Chanel.

Shop op Amazon.com

De geur is logisch en de krachtige, sterke sillage zorgt ervoor dat je je ook krachtig voelt – zolang je het niet overdrijft.

Voorstelling

Veel vrouwen die dit Chanel parfum hebben geprobeerd, zijn het erover eens dat het een zeer langdurige, bijna eeuwige geur heeft.

Het Chanel Chance parfum is ongetwijfeld een hoogwaardige, hoogwaardige geur waar slechts een beetje spray je een heel eind mee zal brengen.

Chanel Chance EDP voor vrouwen
Zowel de doos als de fles zijn prachtig minimalistisch en elegant.

Conclusie

Al met al zien we niets verkeerds in de klassieke, wereldse en verfijnde geur van het Chanel Chance parfum.

Het is niet voor iedereen en je kunt ervoor kiezen om het niet elke dag te dragen.

Maar wanneer je ervoor kiest om deze op te spuiten, heb je het gevoel dat je rechtop staat en je kin hoger houdt. Wat is er mooier dan een snelle boost van zelfvertrouwen!

Chanel Chance EDP voor vrouwen