Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable

Welkom bij mijn blog voor high-end parfums! Vandaag ga ik het hebben over de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable. Dit is een parfum van hoge kwaliteit dat perfect is voor de moderne vrouw die op zoek is naar een verfijnde en elegante geur. In deze blogpost zal ik je alles vertellen over de productspecificaties, de geurpiramide, de indrukken van de geur, de voor- en nadelen, en nog veel meer. Dus laten we snel beginnen!

Beschrijving

De Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable is een tijdloze geur die elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt. Het is een verfijnde en sensuele geur die perfect is voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. De geur opent met frisse citrusnoten, gevolgd door bloemige en houtachtige akkoorden. Het is een geur die langdurig blijft hangen en een blijvende indruk achterlaat.

Productspecificaties

 • Merk: Chanel
 • Geur: Coco Mademoiselle
 • Type: Eau de Toilette
 • Inhoud: 50 ml
 • Navulbaar: Ja

Geurpiramide

Om de geur van de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable beter te begrijpen, is het handig om naar de geurpiramide te kijken. Dit geeft een overzicht van de verschillende geurnoten die in de parfum te vinden zijn.

Topnoten

De topnoten van deze geur bestaan uit citrusnoten zoals sinaasappel en bergamot. Deze zorgen voor een frisse en energieke opening van de geur.

Middelnoten

In de middelnoten vind je bloemige akkoorden zoals jasmijn en roos. Deze bloemige noten voegen een vrouwelijk en elegant karakter toe aan de geur.

Basisnoten

De basisnoten van de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable bestaan uit houtachtige akkoorden zoals patchouli en vetiver. Deze zorgen voor een warm en sensueel karakter en geven de geur een blijvende intensiteit.

Lees ook:   Rituals Homme Invigorating Routine

Geurindrukken

De Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable wordt vaak omschreven als een sensuele en verleidelijke geur. De frisse citrusnoten zorgen voor een energieke opening, terwijl de bloemige en houtachtige akkoorden een warm en vrouwelijk karakter toevoegen. Het is een geur die zowel overdag als ’s avonds gedragen kan worden en die langdurig blijft hangen.

Voordelen

 • Luxe en elegante geur
 • Langdurige geurintensiteit
 • Navulbaar design
 • Geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden

Nadelen

 • Iets hogere prijsklasse
 • Kan voor sommige mensen te intens zijn

Voor wie is dit?

De Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxe en elegante geur. Het is een geur die perfect is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Als je houdt van sensuele en verleidelijke geuren met een vrouwelijk karakter, dan is dit de perfecte keuze voor jou.

Parfumeur

De Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable is gecreëerd door parfumeur Jacques Polge. Hij heeft met deze geur een tijdloze en verleidelijke geur neergezet die perfect past bij de moderne vrouw.

Meer over het merk

Chanel is een iconisch Frans modehuis dat bekend staat om zijn luxe en tijdloze ontwerpen. Naast kleding en accessoires heeft Chanel ook een uitgebreide collectie parfums. Enkele andere bekende geuren van Chanel zijn Chanel No. 5 en Chanel Chance. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail.

Wat zit er in de doos?

Als je de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable koopt, krijg je een prachtig verpakte doos met daarin de 50 ml navulbare flacon van de geur. Daarnaast ontvang je ook een informatieboekje over de geur en het merk.

Lees ook:   Shiseido Ginza Eau de Parfum

Review

Ik heb zelf de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable uitgeprobeerd en ik ben erg onder de indruk van deze geur. Het is een elegante en sensuele geur die langdurig blijft hangen. De frisse citrusnoten zorgen voor een energieke opening, terwijl de bloemige en houtachtige akkoorden een warm en vrouwelijk karakter toevoegen. Het navulbare design is ook een groot pluspunt, omdat je zo langer van deze heerlijke geur kunt genieten. Ik zou deze geur zeker aanraden aan vrouwen die op zoek zijn naar een luxe en verleidelijke geur.

FAQ

1. Hoe lang blijft de geur hangen?

De Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable heeft een langdurige geurintensiteit en blijft gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur hangen. Dit kan echter variëren afhankelijk van factoren zoals de pH-waarde van je huid en de omgevingstemperatuur.

2. Is de geur geschikt voor alle seizoenen?

Ja, de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable is geschikt voor alle seizoenen. De frisse citrusnoten maken het een verfrissende keuze voor de zomer, terwijl de warme houtachtige akkoorden geschikt zijn voor de koudere seizoenen.

3. Kan ik de flacon ook laten bijvullen?

Ja, de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable is navulbaar. Je kunt de flacon laten bijvullen bij een Chanel boetiek of bij geselecteerde parfumerieën.

Conclusie

De Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable is een luxe en elegante geur die perfect is voor de moderne vrouw. Met zijn frisse citrusnoten, bloemige akkoorden en warme houtachtige basisnoten is het een geur die langdurig blijft hangen en een blijvende indruk achterlaat. Het navulbare design maakt deze geur extra duurzaam en milieuvriendelijk. Als je op zoek bent naar een verfijnde en sensuele geur, dan is de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Refillable zeker een aanrader!

Lees ook:   Creed Cologne Review: 11 van onze favoriete keuzes