Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable

Welkom bij mijn nieuwste blogpost over het hoogwaardige parfum Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable. Als ervaren parfumblogger deel ik graag mijn kennis en ervaring met jullie over deze luxe geur. In deze blogpost zal ik een gedetailleerde beschrijving geven van het parfum, de productspecificaties, de parfumpiramide, mijn indrukken van de geur, de voor- en nadelen, de doelgroep, de parfumeur en meer over het merk Chanel. Laten we beginnen!

Beschrijving

Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable is een iconische geur die al decennialang geliefd is bij vele vrouwen over de hele wereld. Het is een tijdloos parfum dat elegantie en verfijning uitstraalt. Het parfum is een eerbetoon aan de klassieke Chanel No.5, maar met een moderne twist. Het is een bloemige aldehydische geur die zowel tijdloos als hedendaags is.

Productspecificaties

 • Merk: Chanel
 • Naam: Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable
 • Inhoud: 50 ml
 • Geurcategorie: Bloemig aldehydisch
 • Geurintensiteit: Sterk
 • Geslacht: Vrouwen
 • Navulbaar: Ja

Parfumpiramide

De parfumpiramide van Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable bestaat uit drie lagen: topnoten, middelste noten en basisnoten. Dit zorgt voor een gelaagde geurervaring die zich in de loop van de tijd ontwikkelt.

Topnoten

De topnoten van Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable zijn fris en sprankelend. Ze geven de geur een levendige en energieke start. De topnoten bestaan uit:

 • Citroen
 • Mandarijn
 • Bergamot

Middelste noten

De middelste noten van Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable zijn bloemig en sensueel. Ze vormen het hart van de geur en zorgen voor een vrouwelijke en verleidelijke sfeer. De middelste noten bestaan uit:

 • Jasmijn
 • Roze peper
 • Ylang-ylang
Lees ook:   Vichy Capital Soleil Melting Milk Gel Zonbescherming SPF 30

Basisnoten

De basisnoten van Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable zijn warm en sensueel. Ze geven de geur diepte en zorgen voor een langdurige en blijvende indruk. De basisnoten bestaan uit:

 • Sandelhout
 • Vetiver
 • Vanille

Geurindrukken

Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable is een elegante en verfijnde geur die een blijvende indruk achterlaat. De frisse topnoten zorgen voor een energieke start, waarna de bloemige middelste noten de geur een vrouwelijke en sensuele touch geven. De warme basisnoten maken de geur compleet en zorgen voor een langdurige en verleidelijke geurervaring. Het is een tijdloos parfum dat geschikt is voor elke gelegenheid.

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable:

 • Tijdloze geur
 • Elegant en verfijnd
 • Langdurige geurervaring
 • Navulbaar design

Nadelen

Hoewel Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen om rekening mee te houden:

 • Hoog prijskaartje
 • Sterke geurintensiteit kan niet voor iedereen geschikt zijn

Voor wie is dit parfum?

Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze en elegante geur. Het is een parfum voor vrouwen die zich graag willen omhullen met een verfijnde en sensuele geur. Door de navulbare verpakking is het ook een goede keuze voor vrouwen die duurzaamheid belangrijk vinden.

Parfumeur

Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable is gecreëerd door parfumeur Olivier Polge. Hij heeft met zijn vakmanschap een moderne twist gegeven aan het iconische Chanel No.5 parfum.

Meer over het merk Chanel

Chanel is een gerenommeerd merk in de wereld van luxe mode en parfums. Het is opgericht door Gabrielle “Coco” Chanel in 1910 en staat bekend om haar tijdloze en elegante ontwerpen. Naast parfums biedt Chanel ook een breed scala aan andere producten, waaronder kleding, accessoires en make-up.

Lees ook:   Essence What The Fake! Extreme Plumping Lipgloss

Enkele andere populaire parfums van Chanel zijn Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Chance en Chanel Bleu de Chanel. Deze parfums hebben elk hun eigen unieke geurprofiel en zijn geliefd bij vele vrouwen en mannen over de hele wereld.

Wat zit er in de doos?

Als je Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable koopt, ontvang je een prachtige doos met daarin:

 • Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable flesje (50 ml)
 • Navulbare verpakking
 • Instructies voor het navullen

Review

Ik heb Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable uitgebreid getest en ik ben erg onder de indruk van deze geur. Het is een tijdloze en elegante geur die perfect past bij elke gelegenheid. De frisse topnoten zorgen voor een energieke start, waarna de bloemige middelste noten de geur een vrouwelijke en sensuele touch geven. De warme basisnoten maken de geur compleet en zorgen voor een langdurige en verleidelijke geurervaring. Het navulbare design is ook een groot pluspunt, omdat het zorgt voor duurzaamheid. Het enige nadeel is het prijskaartje, maar voor de kwaliteit en de ervaring die je krijgt, is het zeker de moeite waard.

FAQ

Wat is het verschil tussen Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable en de originele Chanel No.5?

Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable is een variant van de originele Chanel No.5, maar met een navulbare verpakking. De geur is vergelijkbaar, maar de navulbare verpakking zorgt voor duurzaamheid, aangezien je het flesje kunt bijvullen met een navulverpakking in plaats van een nieuw flesje te kopen.

Hoe lang blijft de geur van Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable op de huid?

De geur van Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable blijft gemiddeld 6-8 uur op de huid. Dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals de huidtype en de activiteiten die je doet.

Lees ook:   Juliette Has a Gun Gentlewoman Eau de Parfum

Kan ik Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable ook als cadeau geven?

Absoluut! Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable is een luxe cadeau voor elke vrouw die houdt van tijdloze en elegante geuren. De prachtige verpakking en de kwaliteit van het parfum maken het een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of speciale gelegenheid.

Conclusie

Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable is een tijdloze en elegante geur die perfect past bij elke gelegenheid. Met zijn frisse topnoten, bloemige middelste noten en warme basisnoten creëert het een gelaagde geurervaring die blijft hangen. Het navulbare design zorgt voor duurzaamheid en maakt het een goede keuze voor vrouwen die waarde hechten aan milieubewustzijn. Ondanks het prijskaartje is Chanel No.5 Eau de Parfum Refillable een luxe parfum dat zijn reputatie waarmaakt. Ik kan het zeker aanbevelen aan vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze en verfijnde geur.