Chrome van Azzaro for Men: bestverkopende Keulen Review

Chrome by Azzaro werd voor het eerst uitgebracht in 1996 en is uitgegroeid tot een van de bekendste colognes die door dit historische luxemerk zijn uitgebracht. Het is een bestseller gebleven voor het merk gemaakt door de Tunesisch-Siciliaanse ontwerper Loris Azzaro, die zijn naam aan het merk leende.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Over het merk

Na het vinden van bekendheid als ontwerper in de late jaren 1960, zag de oprichting van een parfummerk voor mannen en vrouwen in de jaren 1970 een snelle stijging naar de top van de bestsellerlijst voor het merk.

De twee bekendste colognes die door Azzaro zijn uitgebracht, zijn de Azzaro Pour Homme- en Chrome-releases die tijdloze bestsellers blijven voor de meesten die ze hebben geprobeerd.

De release van Chrome door Azzaro werd voor de heruitgave in 2016 begeleid door de gerespecteerde parfumeur Dorothee Piot, die een sterke reputatie heeft opgebouwd voor het gebruik van natuurlijke geuren in de Robertet Studio.

De ervaren en indrukwekkende neus achter Chrome by Azzaro is een populaire geworden om naartoe te gaan voor diegenen die op zoek zijn naar een geur die vaak verband houdt met de Chypre-familie van geuren.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Chrome by Azzaro zet de door citrus gedomineerde geurlijn voort, gecreëerd door Dorothee Piot met zijn eikenmosbasis die een mannelijke afwerking biedt aan deze geliefde geur.

Lees ook:   Parfum Review van Hummingbird Zoologist

Geurnoten

Chroom geeft een frisse, lichte toets aan de geur met aquatische noten die deze langdurige geur domineren, waardoor het een uitstekende optie is voor dagelijks gebruik.

Er zijn tonen van zowel citrus als eikenhout die eindigen met een metaalachtig aroma dat de naam van een van ’s werelds meest geliefde colognes weerspiegelt.

In 2016 zag het herontwerp van Chrome door Azzaro de toevoeging van enkele nieuwe ingrediënten die de geur een beetje veranderden om een meer houtachtig thema te brengen met de toevoeging van ceder aan het geurpalet.

Ondanks de wijzigingen in de lijst met ingrediënten, blijft Chrome by Azzaro een op citrus gebaseerde geur met de topnoten limoen-, ananas- en grapefruitgeuren.

Naast deze topnoten zijn hints van gember en hedione die de geur fris en licht houden voor dagelijks gebruik. De lichtheid van deze mannelijke geur gaat verder met zijn middentonen van ozon, waterjasmijn en korstmos die geen overweldigende geurervaring creëren die perfect is om op kantoor of voor lunchvergaderingen te dragen.

De meerderheid van de mannelijke noten voor deze tijdloze geur zijn te vinden met muskus, amber en houtachtige noten die lang meegaan nadat Chrome is aangebracht.

Zodra Chrome van Azzaro is aangebracht, is de belangrijkste indruk van een mannelijke, aquatische geur met ceder boventonen die doorgaan met een lichte metaalachtige toon die door de geur beweegt.

Verpakking

De algehele ervaring van Chrome by Azzaro is van een lichte, aquatische geur die wordt weerspiegeld in de elegante, eenvoudige verpakking voor elke spuitfles.

De fles zelf is gemaakt van een helder aquatisch blauw met de dikke glazen buitenkant die een gevoel van hoge kwaliteit geeft met strakke lijnen. De bovenkant van de spuitfles is geproduceerd in een chroommetaal om de naam van deze bestseller weer te geven.

Lees ook:   Dior Capture Totale Cell Energy

Waar te dragen

Bij het gebruik van deze aquatische, door cederhout gedomineerde geur hoeft u niet te liberaal te zijn met toepassingen, omdat de lichte aard van deze geur de hele dag moet duren.

Voor de meeste mannen die op zoek zijn naar een langdurige geur die kan worden gedragen naar kantoor, vergaderingen, lunch of dinervergaderingen, zijn er weinig betere keuzes.

Vanwege zijn lichte, geurige aard is Chrome by Azzaro een solide keuze voor jongere mannen van 18 tot 40 jaar, maar kan het ook een solide keuze zijn voor ervaren professionals die niet willen dat hun geur overweldigend is op het werk of op weg naar een dinerdate.

Fernweh Editions Kaarsen