Coach Keulen voor mannen Review: veelzijdig & professioneel

In 2017 lanceerde Coach zijn eerste mannengeur, “Coach For Men”. Coach selecteerde James Franco als het gezicht van de geur, op de markt gebracht voor de moderne mannelijke man. Zorgvuldig gemaakt door Anne Flipo en Bruno Jovanovic, die beide “Master Perfumers” zijn, is de geur een uitstekende combinatie van cool, elegantie en verfijning. Het is een houtachtige aromatische balans met een sterke citrus opening en een schone houtachtige afdronk.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Verpakking en presentatie

Coach zorgde ervoor dat hun iconische branding en ontwerp zorgvuldig bij hun verpakking werden gevoegd. Coach voor Heren cologne karton is eenvoudig. Het toont hun logo, merknaam en geurnaam in zwart en zilver. De doos heeft een mooie textuur en het komt allemaal mooi samen. Het is simpel.

Nadat je de geur uit de doos hebt gehaald, beginnen de dingen complexer te worden. Coach voegde functies toe aan de geurfles zelf, sommige wist ik eerst niet eens. Eerlijk gezegd was het verfrissend om te zien dat een merk uniek was met zijn presentatie. Ik juich ze toe voor hun stijl, maar niet alles werkt goed.

Het eerste wat opvalt aan de fles, naast de gladde zwarte en doorschijnende fade, is de hangende tag. In het begin vond ik de tag erg leuk. Het is uniek, iconisch en iets nieuws om te zien op een geurpresentatie.

Lees ook:   Maybelline Fit Me! Matte+ Poreless Liquid Foundation

Behalve, na een paar keer gebruik van de fles, heeft het enkele problemen. Afgezien van esthetiek, is de hangende tag niet nuttig. Het zit in de weg en kan lastig zijn om vast te houden. Het was echter geen deal-breaker omdat het nog een uitstekende functie heeft, de tag is verwijderbaar! (wie wist het?) Dus ik heb het er gewoon afgedaan. Probleem opgelost!

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Het andere zeer onderscheidende deel van coach’s geurfles is de turnlock, die op bijna alle portemonnees van Coach staat. Ze hebben het opgenomen op hun mannen cologne lijn en het is eigenlijk nuttig. Omdat er geen dop in zit, wordt de draaivergrendeling gebruikt om de geur weg te leggen. Je draait gewoon aan de bovenkant als je hem niet gebruikt en tada! Het is gesloten. Hoewel het niet revolutionair is, is het een leuke afwisseling om niet elke keer de dop af te hoeven doen.

Na alle toeters en bellen is de verdeling voor de geur geweldig. Het spuit elke keer veel, maar het heeft een lang en breed bereik. Na het aanbrengen op de huid droogt het koel. Hoewel het merkbaar was bij het dragen in eerste instantie, was er geen irritatie op de huid.

Hoe ruikt Coach voor Mannen?

Direct bij het solliciteren heeft Coach for Men een enorme uitbarsting van citrus. De topnoten zitten boordevol fruit dat de opening een geweldige punch geeft. De citrustoppen mengen zich soepel met het midden van de geur, die meestal bestaat uit zoete en warme ingrediënten zoals kardemom en koriander. Hoewel de bovenkant en het midden bijna totale tegenpolen zijn, heeft de geur een geweldige manier om in elke laag te ontspannen en perfect te laten mengen.

Lees ook:   Guess Gold Eau de Parfum

Hoewel het citrusbegin koel en fris is, is het latere deel van de geur eigenlijk veel aangenamer. Na een tijdje dragen, verschuift het voortdurend van een fruitige opening naar een kruidige, warme midden, naar een schone houtachtige geur. Hoewel de bovenste en middelste lagen nooit echt vervagen, maken ze gewoon ruimte voor de houtachtige ondertonen om de geur compleet te maken.

Geurnoten:

Topnoten: groene nashi peer, bergamot, kumquat

Hartnoten: kardemom, koriander, geranium

Basisnoten: vetiver Haïti LMR, suède, ambergris

Levensduur

De geur heeft een goede levensduur. Het duurt de hele dag. Ik heb nooit gemerkt dat het ongelooflijk lang duurde, maar het was aan het einde van de dag nog steeds merkbaar. Omdat de tweede helft van de geur een veel meer gepolijst houtachtig aroma is, rekt het echt uit hoe lang het van je kan werken. Omdat het er niet op vertrouwt dat de fruitige topnoten hun limiet echt oprekken, kan het zo lang duren als je nodig hebt.

Sillage

Het aroma voor de geur is waarschijnlijk een van de beste delen van Coach for Men. Het is sterk genoeg om op te vallen en niet te sterk om overweldigend te zijn. Het heeft een prachtige balans om je geweldig te laten ruiken.

In combinatie met zijn unieke overgangen tussen noten, is echt waar de geur zijn uniekheid krijgt. Je merkt dat het van zoet naar pittig naar rustgevend gaat. Van fruitig tot warm tot houtachtig, elk van zijn delen wordt echt naar voren gebracht in zijn sillage, waarbij elke overgang een nieuw aroma opent en je lekker laten ruiken.

Lees ook:   https://www.deloox.nl/product/1247107/donna-karan-dkny-be-delicious-gift-set.html

Waar te dragen Coach voor mannen Keulen

Omdat Coach for Men coach’s eerste mannengeur was die op de markt werd gebracht, richtte Coach zich er echt op om een universele geur te zijn. Tot nu toe heeft het zichzelf bewezen. De geur doet het goed in alle seizoenen van het jaar. Met zijn mooie overgangen maakt het zichzelf veelzijdig voor elke omgeving warm of koud.

Je kunt het dag en nacht dragen, casual of professioneel, romantisch of platonisch. Voor elke gelegenheid werkt het. Het is een geweldige aanvulling op je stijl en zorgt ervoor dat je urenlang fantastisch blijft ruiken.

Wie zou het moeten kopen

Iedereen die momenteel op zoek is naar een moderne, universele geur, moet dit vervolgens oppikken. Het is een van de meest recente die op de markt is gebracht. Hoewel Coach nieuw is voor mannengeur, maken ze het goed door een product van hoge kwaliteit te bieden dat geweldige resultaten heeft. Het is een van de beste moderne houtachtige aromaten en blijft indruk maken voor elke gelegenheid.