Coco Chanel Mademoiselle: Beoordeling van het iconische parfum

Niets roept meer gedachten op over stijl en schoonheid dan de naam Chanel en het handelsmerk verweven “C’s”.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De Coco Chanel Mademoiselle geur is een van de latere toevoegingen aan het assortiment parfums en geuren gecreëerd door dit iconische Franse merk gecreëerd door Coco Chanel.

De Coco Chanel Mademoiselle geur werd uitgebracht in 2001 en is sindsdien een bestseller voor het merk gebleven en won talloze prijzen voor kwaliteit en zijn indrukwekkende marketingcampagnes.

Voor wie is het bedoeld?

De Coco Chanel Mademoiselle geur is gericht op een jonger publiek dan veel van de traditionele geuren geproduceerd door Chanel in de loop van zijn geschiedenis.

De lichte bloemige noten die deze oosterse geur domineren, maken het een perfecte keuze voor iedereen, van tieners tot 30-plussers.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Chanel Coco Mademoiselle Intense Eau De Parfum Spray voor dames

Het ontbreken van een overheersende noot in deze geur maakt het een uitstekende keuze voor overdag dragen, omdat het geschikt is voor werk en sociale omgevingen vanwege de lichtere tonen.

Als een geur van hoge kwaliteit is de langdurige aard van Coco Mademoiselle zonder twijfel voldoende om het individu van dag tot nacht te nemen zonder dat er een andere toepassing nodig is.

Achter het merk

Coco Chanel Mademoiselle is de creatie van de gerespecteerde parfumeur Jacques Polge die van 1978 tot 2015 met het merk Chanel werkte als hoofdparfumeur.

Lees ook:   Chopard Happy Spirit Eau de Parfum

De lichte, bloemige tonen van Mademoiselle passen perfect bij de geschiedenis van geuren gecreëerd door de gerespecteerde figuur bij Chanel die zijn carrière begon nadat hij zich geïnspireerd voelde door de natuurlijke geuren in zijn thuisregio Avignon, Frankrijk.

Geurnoten

De citrusnoten aan de bovenkant van de Chanel Coco Mademoiselle geur zijn gemakkelijk te herkennen omdat ze worden gedomineerd door de citrusgeuren waar Jacques Polge bekend om staat.

coco chanel citrus |

Aan de bovenkant van de geur is de eerste indruk ongetwijfeld die van de sinaasappel die is opgenomen in drie vormen met mandarijn, oranjebloesem en sinaasappel bovenop het parfum op een elegante en vreugdevolle manier.

Bij de eerste spray domineren de citrusgeuren deze geur en blijven ze een paar minuten hangen voor de komst van het middelste platform van geuren.

De middelste laag van Chanel Coco Mademoiselle komt een paar minuten na het aanbrengen tevoorschijn en is gemakkelijk te identificeren met een reeks hoogwaardige bloemnoten die zich een weg banen naar het oppervlak van de geur.

De bloemige middenlaag van deze geur is gevuld met de meest aangename bloemige geuren gecombineerd met een vleugje exotisch mysterie uit het Oosten in de vorm van jasmijn- en mimosageuren die hun weg naar het oppervlak van Coco Mademoiselle forceren.

coco chanel mimosa |

Ten slotte neemt de basislaag van deze Chanel-geur een lichte draai naar het oosten met een winnende combinatie van verschillende geuren geïntroduceerd om mysterie en een individueel gevoel voor stijl toe te voegen. In de basis bevat Coco Mademoiselle vanille voor een licht, moeiteloos gevoel van jeugd en optimisme.

Lees ook:   Maybelline Volum' Express The Colossal Mascara 100% Black

Dit wordt gecombineerd met witte muskus om toe te voegen aan het vermogen van de geur om lang mee te gaan en snijdt een deel van de bloemige, zoete aard van de geur met een enigszins mannelijke afdronk. De basislaag van de Coco Mademoiselle geur is afgewerkt met enkele exotische geuren, waaronder vetiver en tonkaboon.

Succes

Chanel’s Coco Mademoiselle schoot naar de top van de verkooplijsten bij de lancering in 2007 toen woordvoerder Keira Knightley Coco Chanel speelde in een korte film voor het merk.

Geregisseerd door Joe Wright, won de film de FiFi-prijs voor de beste marketingcampagne en kondigde het merk aan op het wereldtoneel toen het Coco verving als de geur gericht op jonge vrouwen van het Franse lifestylemerk.

Verpakking van Coco Chanel Mademoiselle

De spuitfles is ontworpen om het iconische Chanel-merkparfum te weerspiegelen, dat een van de handelsmerken van het merk is geworden en dat ook in de 21e eeuw blijft.

Fernweh Editions Kaarsen

Het aanbieden van een lighter neem de iconische verpakking aan, de tijdloze stop verschijnt aan de bovenkant van een fles met strakke lijnen met een roze tint om dit een van de bekendste flessen op de markt te maken voor meer dan een decennium.

Coco Chanel Mademoiselle

Veelgestelde vragen

Hoe ruikt Chanel Coco Mademoiselle?

Mademoiselle is een oosterse geur, gedomineerd door citrus, bloemige middennoten en een basislaag van vanille en muskus. Waardoor dit een echt exotische geur is.

Gaat Chanel Coco Mademoiselle lang mee?

Dit is een geur van hoge kwaliteit en heeft een langdurig karakter. Het is genoeg om je van dag naar nacht te brengen zonder dat je opnieuw hoeft te worden toegepast.