Creed Aventus vs Creed Aventus Keulen: wat is het verschil?

Misschien heb ik vrijdag een date met een van mijn collega’s. Of ik heb mijn laatste Creed-product op en wil een nieuwere optie bestellen om indruk te maken op mijn nieuwe baan.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Ongeacht de reden hebben we dit artikel geschreven om te antwoorden wat het verschil is tussen Creed Aventus en Creed Aventus Keulen. Ze klinken hetzelfde, maar er zijn een paar onderscheidende kenmerken die ze onderscheiden. Blijf lezen om meer te weten te komen over deze parfums voor mannen.

De Keulen in een notendop

Creed Aventus voor mannen

Het beste voor elke gelegenheid

Geloofsbelijdenis Aventus

PROS: Unieke geur, mannelijk, authentiek
TEGENS: Duur, overweldigend

  • Gelanceerd: 2010
  • Sillage: Gematigd
  • Levensduur: Langdurig
  • Geschikt voor: Avond- of date night
  • Prijs: $$$$

Shop op Amazon.com


Creed Aventus Cologne voor heren

Het beste voor de zomer

Creed Aventus Keulen

PROS: Licht en schoon, stijlvol, tijdloos
TEGENS: Geur duurt niet lang

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

  • Gelanceerd: 2019
  • Sillage: Gematigd
  • Levensduur: Gematigd
  • Geschikt voor: Het kantoor
  • Prijs: $$$$

Shop op Amazon.com


Makers

Dezelfde parfumeurs maken zowel de Creed Aventus als Creed Aventus Cologne. De Aventus had echter nog wat andere handen in handen.

Olivier en Erwin Creed

Olivier Creed was de opvallende figuur achter de Aventus Keulen. Olivier Creed, een meesterparfumeur van de zesde generatie, maakte geuren voor het eerst beschikbaar voor het publiek in 1970.

Olivier Creed staat bekend om het ontwikkelen van iconische geuren. Tien jaar later werd Erwin Creed geboren en werd de zevende generatie van de familiale lijn die bijdroeg aan parfumontwerp.

Creed Winkel

Zowel vader als zoon zijn geurondernemers. Erwin Creed heeft een paar opmerkelijke parfums op zijn naam staan, waaronder Acqua Fiorentina, Aventus 10th Anniversary en Love in Black. In 2009 opende Creed een Noord-Amerikaanse boetiek in New York en lanceerde de bijbehorende website om de verkoop in de Verenigde Staten te bereiken.

Lees ook:   Chanel Sublimage La Crème Texture Universelle

Jean-Christophe Herault

Naast Erwin Creed speelde Jean-Christophe Herault een rol in de ontwikkeling van de Creed Aventus. Herault groeide op in Frankrijk naast de geurindustrie.

Het bedrijf van zijn vader produceerde parfumconcentraten en nadat hij hem in zijn tienerjaren een fles had gegeven, ontdekte Herault de kracht en persoonlijkheidsgeuren.

Hij studeerde scheikunde aan de universiteit en liep stage onder het oog van Pierre Bourdon. Herault heeft een achtergrond in kunst, cultuur en creativiteit, zoals blijkt uit zijn bijdragen aan parfums.

De verschillen in geurnoten

De Creed Aventus Cologne is citrusachtig met houtachtige en muskusachtige tonen. Het warme kruid draagt bij aan een aromatische en bijna leergeur.

De cologne benadrukt zoetheid en fruitigheid, maar niet zoveel als het origineel. Mandarijn mixt met gember en roze peper voor een vreemd kruidige geur. Vetiver, patchouli, sandelhout en berken zijn toevoegingen aan deze cologne voor een volle ervaring.

Creed Aventus for Men is de meest geprezen geur tot nu toe met zijn gedurfde, aromatische en droge geur.

ananas, appels en bessen

De verslavende en verleidelijke formule omvat bessen, appels en ananassen voor een verleidelijk en rijk, bijna hypnotiserend aroma. Creed Aventus is voor degenen die op pad gaan voor de nacht of een statement willen maken.

De geur is schoon, fris en mannelijk, maar niet overweldigend. De helderheid en zuurheid vullen de fruitige en bloemige geur aan. Creed Aventus behoudt het houtachtige aroma en geeft hints van jasmijn, roos, labdanum en ambergris.

Wat is het beste seizoen om elk te dragen?

Het Creed Aventus Cologne is ideaal voor het voorjaar en de zomer. Mannen kunnen deze lichtere versie de hele dag door spuiten, en het wziek blijven fatsoenlijk tijdens hun activiteiten, met een matige sillage.

De Aventus kan op dezelfde manier worden gedragen, zowel in de warmere seizoenen als in de herfst. Dit parfum past bij zowel overdag als ’s nachts avonturen.

Voor wie zijn deze geuren?

Zowel de Creed Aventus als de Creed Aventus Cologne zijn meer mannelijk gecentreerd en doen aan elkaar denken.

De cologne is een frissere, stedelijke vertaling van de originele geur, die goedkeuring krijgt van over de hele wereld en prijzen wint voor zijn vindingrijkheid.

zelfverzekerde man

De Aventus is ontworpen voor degenen die een gedreven en verfijnd leven leiden. Het merk Creed produceert geuren voor degenen die van elk moment genieten.

Aventus is perfect voor elke gelegenheid en maakt dragers zelfverzekerder, eleganter, zelfverzekerder en krachtiger. Aventus viert kracht, visie en succes, geïnspireerd door het dramatische leven van oorlog, vrede en romantiek.

Verpakking en presentatie

De Creed Aventus heeft een zilveren embleem van een paard en ruiter op het flesontwerp. De hoge prijs is een van de nadelen van beide parfums. Creed gebruikt echter alleen de beste, met de hand geselecteerde ingrediënten om een provocerende, mannelijke en optimistische geur te creëren.

De Creed Aventus Cologne 100ml heeft extra maten variërend van kleinere tot grotere flessen. Dragers kunnen ervoor kiezen om een medaillon in de fles te graveren of een leren hoes toe te voegen voor extra maatwerk.

De Cologne ziet er qua flesontwerp hetzelfde uit, maar heeft in plaats daarvan zilveren componenten in vergelijking met de gladde zwarte look van de Aventus.

Persoonlijke indrukken

Hoewel de Cologne een aantal van dezelfde ingrediënten deelt als de Aventus, vinden we het geweldig hoe deze editie ze anders gebruikt.

Ondanks dat het dezelfde concentratie van vertrouwde aroma’s heeft, is de Cologne revitaliserend, modern en verdraait de formule tot iets geheel fris. De elementen vermengen zich voor frisheid en we merken dat we vaak spritzen.

Wat betreft Aventus, dat sommigen misschien zien als een Creed Aventus Cologne-kloon, verdient de kenmerkende mannelijke geur met complexe lagen helder, scherp en zoet fruit met schone bloemen sterke sporen.

De rokerigheid van het hout met de knapperige en pikante kenmerken zorgen ervoor dat alle elementen uniek opvallen. We waarderen de bergamot en zwarte bes voor een aardse en omhullende ervaring. De jasmijn, patchouli en eik dragen bij aan een memorabel aroma dat we blijven terugkomen voor meer.

Voorstelling

Sinds de première in 2019 is de Creed Aventus Cologne een universele legende geworden, die de tegenhangers van het merk Creed expressief en onconventioneel aanvult.

Met de cologne verzamelen we een nieuwe eigen ervaring met bepalende momenten, waarbij individualiteit wordt benadrukt.

De cologne is een perfecte manier om de trilogie van herenparfums te voltooien, waaronder de cologne, Aventus For Her, de vrouwelijke geur die kracht en uitstraling toont, en de klassieke Creed Aventus.

Aventus toont kracht en succes en is een van de best verkopende geuren in de geschiedenis van het merk. Olivier Creed creëerde zijn naam van een Ventus, wat wind betekent.

Conclusie

Na het lezen van deze Creed Aventus Cologne review, hopen we dat dragers een beter begrip hebben van de verschillen tussen deze twee producten.

Voel je vrij om verder onderzoek te doen voordat je koopt als er een van belang lijkt. Ongeacht welk product een persoon kiest, we zijn er zeker van dat de krachtige en gedenkwaardige geur hen tevreden zal stellen.